ΩΡΑ 20:25 – ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: “ΒΑΡΥ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1262f112-1722446873161-860200204-netanyahu

Το Ισραήλ θα απαντήσει με σθένος σε οποιαδήποτε επίθεση, διαμήνυσε απόψε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη και ενός υψηλόβαθμου στρατιωτικού ηγέτη της λιβανέζικης Χεζμπολάχ στη Βηρυτό.

«Πολίτες του Ισραήλ, έρχονται δύσκολες μέρες. Μετά το πλήγμα στη Βηρυτό αντηχούν απειλές απ’ όλες τις κατευθύνσεις. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια και θα παραμείνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Το Ισραήλ θα επιβάλει βαρύ τίμημα σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον μας, από οποιαδήποτε πλευρά», ανέφερε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στη δήλωσή του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Ο Νετανιάχου είπε ότι το Ισραήλ επέφερε συντριπτικά πλήγματα στους πληρεξούσιους του Ιράν τις τελευταίες ημέρες, όπως στη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ. Όμως δεν αναφέρθηκε στον θάνατο του Χανίγια, για τον οποίο έχουν διατυπωθεί απειλές για αντίποινα.

«Επιφέραμε σκληρά πλήγματα» στους «εχθρούς», είπε, αναφέροντας συγκεκριμένα τον Φουάντ Σουκρ που σκοτώθηκε στη Βηρυτό. «Εξοντώσαμε το δεξί χέρι του Χασάν Νασράλα (του ηγέτη της Χεζμπολάχ) που ευθυνόταν ευθέως για τη σφαγή των παιδιών» στο Γκολάν, πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως παρά του ότι το Ισραήλ δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση για τη δολοφονία του Χανίγια, οι υπουργοί της χώρας πανηγυρίζουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. παλι πηγες στις ηπα να παρακαλεσεις για βοηθεια; χεστηκες ρε γερμανο ναζι; θα σε κανουν κομματακια τουρκια ιραν. θα κλαις με μαυρο δακρυ ρε

  2. Πελασγε μιλά μόνο για τη πρωσοπικη μαλακια που σε δέρνει.
    Εμειις οι υπόλοιποι υποστηρίζουν όποιον εμείς κρίνουμε σωστό.
    Εντάξει βλήμα?

  3. Μπράβο στον μεγάλο ηγέτη που ξεσκαρτάρει τα ισλαμικά 2ποδα. Εύγε! Όλοι οι Έλληνες μαζί σου.

    1. Όλοι οι ραγιάδες σιωνιστούληδες νδουλοι μαζί με τον μουλο του αντιχρίστου τον νιάου νιάου φίλο της Κούλας και της Ζελεσκας ώστε να μας στείλουν εκτοπισμένους άραβες ο οβριος και μας πάρουν οι τούρκοι και μερικά νησιά. Όλα για το συμφέρον του Νιαουνιαου που αν συνεχίσει έτσι θα φάει γερό γαμησι από την Αγία Ρωσία

      1. Ω ρε φιλε…Τυπε σε παρακαλω ζητά ιατρική βοήθεια πριν είναι αργά…εισαι άρρωστος..

        1. Μια χαρά τα λέει. Άρρωστοι είναι όλα τα λοατκοστρακιαπου που υποστηρίζουν το εβραϊκό λόμπι και τους συμμάχους τους, η νέμεσις θα ναι αμείλικτη για όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν δεκαετίες τώρα.

  4. Έχουν απίστευτο θράσος οι Ισραηλινοί δεν σέβονται ούτε τους ολυμπιακούς αγώνες και ψάχνονται για ανάφλεξη στην μέση ανατολή επειδή τους στηρίζει ο διανοητικά ανάπηρος που τα έχει χαμένα… Μέχρι να φύγει αυτό το ραμολιμέντο ελπίζω να μην δούμε την καταστροφή του πλανήτη, εύχομαι να ψοφήσει ο παππούς αλλά δεν βλέπω να γίνεται θα μείνει στον Λευκό Οίκο όλο το 2024…

  5. Εισαι πολυ μεγαλος ηγέτης Νετανιαχου…πατριώτης,ατρόμητος και μαχητής…κανείς δεν τολμάει να σε κοιτάξει ουτε στα ματια αρχοντα..αν είναι αντρες ο πουτιν και ο ερντογαν ας κάνουν κίνηση εναντίον σου…ομως φυσικα δεν είναι γιατί χτυπανε μόνο τους αδύναμους και τους κατατρεγμενους..αδέρφια Εβραίοι μαζί σας…ώμο με ώμο..πλευρό με πλευρό… μέχρι να εξαφανιστεί και το τελευταίο ισλαμοπιθηκι αυτής της πλασης..Όσο για τους κλασιδιαρικους ισλαμολαγνους μπατριωτες,σορυ αλλα ξυδακι κορίτσια!!!!!!

    1. Ισα μωρη λουγκρα που θα πιασεις στο βρωμοστομα σου τον Κασιδιάρη…
      Βουτυρομπεμπέ

      1. Σου έθιξαν τον άτριχο,δειλό(και αιγυπτιακής καταγωγης οπως πολυ σωστα ειπαν στο γνωστο παγκόσμιο εθνικιστικο φορουμ whitefront) κλασιδιάρη σου κοπελα μου? Αχ μωρε τα κακά παιδιά.. θα τα μαλωσω…

  6. Ολοκαύτωμα δεν υπήρξε ποτέ!
    Τώρα θα γίνει, μπάσταρδε!

  7. Π@υτανας γεννημα η λουτσα που θα φας ουτε καν που την εχεις φανταστει και εσυ και οι υποστηρικτες σου!!

  8. Ξεσκιστε τους Κωλοιουδαιους !!! Πουτανας γιοι , δολοφονοι του Χριστου , Σατανικα Υποκειμενα ο πουτσος που θα φατε θα ειναι τεραστιων διαστασεων . Αν νομιζετε οτι η Ρωσια θα αφησει μονο του το Ιραν γελιεστε . Καθαρματα Ναζιδια που ο Χιτλερ επρεπε να σας ειχε κανει ολους σαπουνια αλλα μην φοβαστε γιατι η Παγκοσμια Παραγωγη Ιουδαικου Σαπουνιου θα ξεκινησει κ παλι !!!!

  9. ΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΟΥΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ.

  10. Αυτός ξέρει ότι άμα έρθει κάποια συμφωνία και κατά κάποιο τρόπο τα βρούνε και έρθει ειρήνη στις γύρω χώρες θα δικαστεί για εγκληματίας πολέμου και για αυτό και έχει λυσσαξει να κάνει πόλεμο.

Comments are closed.