Έδιωξαν από κατάστημα κοριτσάκι που είχε δεχθεί επίθεση από πιτμπουλ, γιατί οι ουλές της.. ενοχλούσαν τους πελάτες!

Κοινοποίηση:
koritsaki_pitbull

Μόλις ο υπάλληλος του υποκαταστήματος της γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων στο Τζάκσον του Μισισίπι στις ΗΠΑ είδε τη μικρή Βικτόρια, της ζήτησε, όπως οι δικοί της καταγγέλλουν, να φύγει από το κατάστημα γιατί οι ουλές στο προσωπάκι της… τρόμαζαν τους άλλους πελάτες!
Το γλυκύτατο κοριτσάκι επέστρεφε με τη γιαγιά της από το γιατρό, τον οποίο είχε επισκεφθεί για πολλοστή φορά στο πλαίσιο της θεραπείας της μετά την επίθεση που είχε δεχθεί από ένα πιτμπουλ τον Απρίλιο. Είχαν πεινάσει και θέλησαν να φάνε κάτι στο KFC.
Η γιαγιά της 3χρονης περιγράφει την αγενέστατη και απάνθρωπη συμπεριφορά των υπευθύνων του καταστήματος: Απλά μας είπαν «Πρέπει να σας ζητήσουμε να φύγετε επειδή το πρόσωπό της ενοχλεί τους πελάτες μας». Κι έπειτα συνεχίζει να περιγράφει τα ψυχικά τραύματα που προκάλεσαν στο παιδί: Δεν κοιτάζεται καν στον καθρέπτη πια. Όταν πηγαίνουμε σε ένα μαγαζί δεν θέλει να βγει από το αυτοκίνητο.
Το απίστευτό αυτό περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μετά από ανάρτηση που έγινε στο Facebook, στη σελίδα Vicotiria’s Victories, την οποία έχουν ανοίξει οι δικοί της για να συγκεντρώσουν δωρεές για τις πολυδάπανες θεραπείες που έχει ανάγκη το κορίτσι.
Ακολούθησε φυσικά θύελλα αντιδράσεων που ανάγκασε τη διεύθυνση να ξεκινήσει έρευνα για να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι αυτής της προσβλητικής συμπεριφοράς, ενώ έδωσε και 30.000 δολάρια για να καλυφθεί μέρος των ιατρικών εξόδων.
Η Βικτόρια δέχθηκε επίθεση από το πιτμπουλ στο σπίτι της γιαγιάς της. Υπέστη κάταγμα στη μύτη, στο σαγόνι και στα μήλα. Έχασε το δεξί της μάτι ενώ η δεξιά πλευρά του προσώπου της έχει παραλύσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: