Σοκάρει η είδηση του θανάτου από υπερκόπωση ενός 21χρονου μαθητευόμενου στην Bank οf America στο Λονδίνο.
O Μόριτς Έρχαρτ από τη Γερμανία βρισκόταν στην έκτη και προτελευταία εβδομάδα της εκπαίδευσής του για να ολοκληρώσει τη μαθητεία του στην τράπεζα.
Ο ίδιος, εργαζόταν υπό μεγάλη πίεση και ατελείωτες ώρες, με αποτέλεσμα να κοιμάται και να ξεκουράζεται πολύ λιγότερο απ’ ότι χρειαζόταν.
Έπασχε από επιληψία αλλά δεν είχε ενημερώσει κανέναν συνάδελφο ή ανώτερό του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Μαίρη Χάσελ που τον εξέτασε, «ένα από τα πράγματα που πυροδοτούν τις επιληπτικές κρίσεις είναι η κόπωση και ενδέχεται η κρίση που τον σκότωσε να προκλήθηκε από κούραση επειδή ο Μόριτς εργαζόταν τόσο σκληρά». Πάντως, η ιατροδικαστής μίλησε απλά για ισχυρή πιθανότητα και όχι για βεβαιότητα όσον αφορά την αιτία θανάτου.