Διευθύντρια σχολείου έκανε σεξ με τον υποδιευθυντή, έναν φύλακα και ένα πατέρα!

Κοινοποίηση:
nyp1

Στην απόλυση της 35χρονης διευθύντριας Γυμνασίου Τεχνών και Τεχνολογίας, στο Long Island City οδηγήθηκαν οι αρχές μετά από σεξουαλικό σκάνδαλο που ξέσπασε.

Σύμφωνα με την New York Post, η 35χρονη κατηγορείται ότι εν ώρα μαθημάτων έκανε σεξ με έναν φύλακα, τον υποδιευθυντή του σχολείου, αλλά και έναν γονιό, αφήνοντας μάλιστα και ενοχοποιητικές φωτογραφίες σε υπολογιστή του σχολείου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι της βρέθηκε φωτογραφικό υλικό όπου ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της, ενώ φαίνεται να συμμετέχει σε διάφορες σεξουαλικές περιπτύξεις, ακόμη και με περισσότερα του ενός άτομα. Οι φωτογραφίες εξετάζονται από τις αρχές.

Οι ερωτικές περιπτύξεις της νεαρής ήρθαν στη δημοσιότητα όταν ο πατέρας του μαθητή με τον οποίο είχε σχέση την “κάρφωσε” στις αρχές για να την εκδικηθεί αφού τον χώρισε.

Νιώθοντας λοιπόν ότι τον εξαπάτησε έδωσε στην αστυνομία “πιπεράτο” υλικό και υποστήριξε ότι χρησιμοποιούσε την εξουσία της για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις της. Το όνομά του πατέρα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή του ανήλικου γιου του.

Εκπρόσωπος του υπουργείο Παιδείας, με δηλώσεις του στην αμερικανική εφημερίδα εξέφρασε “φρίκη” για τις ενέργειες της διευθύντριας και τόνισε ότι απομακρύνεται από τα καθήκοντά της, όσο ακόμη η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εκει δεν εστελνε διακοπες ο Παττακος τους κομμουνιστες,στο Long Island (μακρονησος);

  2. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΗΓΕΣ Η 35ΧΡΟΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!

Comments are closed.