ΕΓΙΝΕ ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ στο ΜΕΤΡΟ: Χιλιάδες γυναίκες και άνδρες μπήκαν ΧΩΡΙΣ παντελόνια στα βαγόνια!!

Κοινοποίηση:
metro

Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες: Eίναι τρελοί. Δεν εξηγείται αλλιώς… το γεγονός ότι βγήκαν στους δρόμους χωρίς τα παντελόνια τους, ενώ η θερμοκρασία άγγιζε το μηδέν. Ο λόγος για χιλιάδες Νεοϋορκέζους, Λονδρέζους, Μιλανέζους, Βερολινέζους και κατοίκους του Μεξικού και του Βουκουρεστίου.

Ολα αυτά γιατί χθες ήταν η «Ημέρα χωρίς παντελόνια στο Μετρό» και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τόλμησαν να κυκλοφορήσουν στις αποβάθρες και να μπουν στους συρμούς των τρένων μόνο με τα εσώρουχά  τους.

Kουκουλωμένοι με κασκόλ, χοντρά παλτό, σκούφους και φορώντας μπότες και χοντρές κάλτσες, τίποτα δεν φάνηκε να εμποδίζει εκατοντάδες άτομα από το να αφήσουν στο σπίτι τους τα παντελόνια τους ή τις φούστες τους και να βγουν ημιτσίτσιδοι στους δρόμους.

Οι κανόνες για όσους θέλουν να συμμετάσχουν είναι πάναπλοι: Από τη μέση και κάτω πρέπει να φορούν μόνο τα εσώρουχά τους και από τη μέση και πάνω να είναι ντυμένοι κανονικά σαν να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Επίσης απαγορεύεται να μιλούν ο ένας στον άλλον και να αλληλοκοιτάζονται… χαμηλά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Άπλες ασκήσεις χειραγώγησης του πλήθους…
    Δοκιμή ποσοστού ανταπόκρισης…
    Με 2 λόγια άφθονο το κινούμενο κρέας…

    1. Επιστροφή πίσω ολοταχώς από homo sapiens σε νεάνταρταλ…. και βάλε…

  2. ΣΤΙΣ 26 ΓΕΝΑΡΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΤΟ ΔΕΙΝΟΚΛΕΠΤΙΚΟ ΤΟΞΟ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΑΝΕΣ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ Κ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Κ..ΛΟΥ

  3. ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ

  4. Η ημέρα με τον πoUtsο στον κώλο πότε είναι? Θα το δούμε και αυτό?

Comments are closed.