ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ Ο ΤΡΕΛΑΡΑΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΜΒΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ – ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ… ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ!! [ΒΙΝΤΕΟ -ΣΟΚ]

Κοινοποίηση:
north-korea-announced-state-developed-hydrogen-bombs

Οι βόμβες υδρογόνου είναι τα πιο ισχυρά όπλα που έχουν κατασκευαστεί, εξηγεί ο Πάντι Ρίγκαν καθηγητής φυσικής στο πανεπιστήμιο του Σάρεϊ.

 

Η Βόρεια Κορέα είχε ισχυριστεί ότι είχε πραγματοποιήσει δοκιμή μιας βόμβας υδρογόνου τον Οκτώβριο του 2016, όμως κάτι τέτοιο δεν είχε επιβεβαιωθεί.

«Μια κανονική πυρηνική βόμβα έχει ισχύ ίση με αυτή 10.000 τόνων εκρηκτικών TNT. Οι βόμβες υδρογόνου είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο ισχυρές», σύμφωνα με τον Ρίγκαν.

Νωρίτερα σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας μετέδωσε ότι η χώρα ανέπτυξε ένα νέο, πιο προηγμένο πυρηνικό οπλικό σύστημα με «μεγάλη καταστρεπτική ισχύ» κι ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεώρησε αυτή τη βόμβα υδρογόνου, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στην κεφαλή ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου (ICBM).

index

Η ισχύς της βόμβας υδρογόνου μπορεί να φθάσει τις εκατοντάδες κιλοτόνους, η πυροδότησή της μπορεί να γίνει και σε μεγάλο υψόμετρο, ενώ η εγχώρια παραγωγή αυτού του θερμοπυρηνικού όπλου σημαίνει ότι η Βόρεια Κορέα είναι σε θέση να παράγει πυρηνικά όπλα κατά βούληση, ανέφερε το KCNA.

Οι δονήσεις που καταγράφηκαν σήμερα στη Βόρεια Κορέα ήταν τουλάχιστον δέκα φορές πιο ισχυρές από αυτές που είχαν καταγραφεί σε προηγούμενες πυρηνικές δοκιμές, ανακοίνωσε η ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία.

«Ήταν τουλάχιστον δέκα φορές πιο ισχυρή», δήλωσε αξιωματούχος της υπηρεσίας.

Ειδικοί είχαν εκτιμήσει ότι η προηγούμενη πυρηνική έκρηξη στη Βόρεια Κορέα ήταν περίπου 10 κιλοτόνων

«Η ισχύς (της δόνησης) είναι 10 ή 20 φορές μεγαλύτερη από τις προηγούμενες», δήλωσε από την πλευρά του ο Κούνε Ι. Σουχ καθηγητής πυρηνικής μηχανικής στο πανεπιστήμιο της Σεούλ. «Η αναλογία αυτή είναι στο επίπεδο που μπορεί κανείς να κάνει λόγο για δοκιμή βόμβας υδρογόνου», τόνισε.

Ο επικεφαλής της επιτροπής Άμυνας του κοινοβουλίου της Νότιας Κορέας δήλωσε ότι η σεισμική δόνηση είναι μάλλον το αποτέλεσμα μιας βόμβας 100 κιλοτόνων, η οποία είναι τέσσερις με πέντε φορές μεγαλύτερη από αυτή που έπεσε στο Ναγκασάκι της Ιαπωνίας το 1945.

«Η βόμβα υδρογόνου, η εκρηκτική ισχύς της οποίας μπορεί να κυμαίνεται από μερικές δεκάδες κιλοτόνους ως και εκατοντάδες κιλοτόνους, είναι ένα πολυλειτουργικό πυρηνικό όπλο με μεγάλη καταστρεπτική ισχύ, που μπορεί να πυροδοτείται ακόμη και σε μεγάλα υψόμετρα για επιθέσεις με ηλεκτρομαγνητικό παλμό εναντίον στρατηγικών στόχων», υποστήριξε το πρακτορείο.

«Όλα τα συστατικά της βόμβας υδρογόνου παρήχθησαν μέσα στη χώρα και όλες οι διαδικασίες (…) βασίστηκαν στο (σ.σ. επίσημο βορειοκορεάτικο δόγμα) Τσουτσέ, κάτι που σημαίνει ότι η χώρα είναι σε θέση να παράγει όσα ισχυρά πυρηνικά όπλα χρειάζεται κατά βούληση», φέρεται να δήλωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, συνέχισε το KCNA.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μια γραφική απεικόνιση του τι μπορεί να προκαλέσει αυτού του είδους η βόμβα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Παιδιά να πω και γω την μαλάκια μου?Αν εγινε απλά ένας σεισμός? Γιατί πρέπει και καλά να ήταν βόμβα και όχι ένας σεισμός 6 ρίχτερ?

    1. Ελπιζω να μην τρολαρεις γιατι θα απαντησω κανονικα…
      Πρωτον το παραδεχτηκαν και οι ιδιοι οτι ηταν..
      Δεν υπαρχει αμφιβολια ..αλλωστε φαινεται απο το εστιακο βαθος – δεν ειναι οπως των κανονικων σεισμων.

  2. Όσο “τρελοί” είναι ο Τραμπ κι ο Πούτιν, άλλο τόσο είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

  3. Θα την κλάσει τον Άσσο την Αμερική.Όλα αυτά είναι στημένα εδώ και δεκάδες έτη.Κάνει μπαμ ότι δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος προς το παρών και πως όλα έχουν τον σκοπό τους.

  4. Οτι πιο ανοητο εχω ακουσει…
    Αυτα τα ποστ θα ηταν σωστα 15 χρονια πριν..
    Η αμερικη εχει σταματησει στρατηγικα να βλεπει εχθρο την κινα εδω και πολλα χρονια.
    Το αντιθετο συμβαινει ..τη θελει περιφεριακη δυναμη.

  5. Η Β.ΚΟΡΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.Η Β.ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΙΝΑΣ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ..ΟΙ ΠΥΓΜΑΧΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΚΟ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ .ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. Ο ΜΌΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΈΞΤΡΑ ΟΠΛΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΊΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΌΤΙΑ ΚΟΡΈΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΕΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ . ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΝΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ . ..ΕΤΣΙ Η ΚΊΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΉΣΕΙΣ. ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΟΤΑΝ ΈΛΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΏΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..Η ΚΙΝΑΑΑΑΑΑ.

    1. Σωστος…και αυτα διοτι η Κινα εδω και πολλα χρονια εχει διαλυσει εμπορικα την Αμερικη….

Comments are closed.