ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ από τα Σκόπια!!!Οι αλήτες γείτονες μας ζητούν από τις τράπεζές τους ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κοινοποίηση:
kideia-elladas

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση μέτρων ελέγχου της κίνησης κεφαλαίων, η κεντρική τράπεζα των Σκοπίων έδωσε εντολή σε όλες τις τράπεζες της χώρας να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την Ελλάδα, και ανακοίνωσε ότι λαμβάνει μέτρα για να περιορίσει τις ροές κεφαλαίων προς την Ελλάδα.

«Πρόκειται για προστατευτικά μέτρα προσωρινού χαρακτήρα, τα οποία επιβάλλονται προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος μιας σημαντικότερης εκροής κεφαλαίων από τη “Μακεδονία” προς τη γειτονική χώρα» ανακοίνωσε η κεντρική τράπεζα σύμφωνα με το Reuters.

Διευκρίνισε πάντως ότι οι περιορισμοί αφορούν μόνο τις μελλοντικές συναλλαγές και όχι τις υφιστάμενες συμφωνίες ανάμεσα σε ιδρύματα της Ελλάδας και των Σκοπίων.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. -Πρώτη σε επενδύσεις στα Σκόπια η Ελλάδα
    -Μετάγγιση ευρώ στα Σκόπια απο τους Έλληνες
    -Τα Σκόπια στοχεύουν τους Έλληνες παίκτες των καζίνο
    -Φορο-παράδεισοι για Ελληνες Βουλγαρία και Σκόπια
    -Tο κακόγουστο project Σκόπια 2014 έχει αποστραγγίσει τα κρατικά ταμεία
    -Δουλειά σε 40.000 Σκοπιανούς δίνουν ελληνικές επιχειρήσεις

    Να περάσω και άλλη ξεφτίλα ή αυτή είναι αρκετή ;;;

  2. ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ…..ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ???? Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ…..ΧΑΧΑΧΑ……

  3. Δεν ασχολούμαι με τις πορδές του Τίτο

  4. Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του. Άσχετα αν ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ τους Σκοπιανούς για άλλους λόγους αλλά κοιτάνε το συμφέρον τους, ΕΔΩ σε μας υπάρχουν πάρα πολλοί που έβγαλαν ή επένδυσαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό, για αυτούς μούγκα? Υπάρχουν Εβραίοι Έλληνες που δεν φορολογούνται όπως οι απλοί Ορθόδοξοι Έλληνες και για αυτούς ΜΟΥΓΚΑ? Έως ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ?

  5. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΤΟ CAPITAL CONTROL ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Comments are closed.