ΡΩΣΟΙ: “KOΨΤΕ την Τουρκία στη μέση και δώστε την στα αδέλφια μας Έλληνες και Αρμένιους!!!” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
rosia

Για να αντιληφθείτε τι μίσος υπάρχει για την Τουρκία στην Ρωσία αυτήν τη στιγμή, δείτε τον χάρτη που σηκώθηκε στο Ρωσικό twitter και γράφουν οι Ρώσοι:

ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ(ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΝΟΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ!!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

xartis
triklopodia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Μ Ην πιστεύετε τίποτα όλα τα γεγονότα είναι δρομολογημένα όλα αυτά που γίνονται εχουν έναν σκοπό την τοποθέτηση του τσιπ στο δεξί χέρι δυστυχώς το70% του καθαρού ελληνικού λαού θα το πάρει πολιτικοί λάθρο αθλητικά ΜΜΕ όλοι στο κόλπο κατάρα σε όλους αυτούς συ κύριος ο θεος

  2. Γιατί, σταθηκε ποτέ ο Ρώσος δίπλα στον Έλληνα;

  3. Κοιταχτε μην φτασει η ελλαδα μεχρι την κατερινη κι αστε τα επεκτατικα

  4. Στον ελλαδικό χώρο αμφιβάλλω αν το ένα τρίτο του πληθυσμού είναι καθαρόαιμοι Έλληνες. Η απατεωνιά και το ψέμα είναι στο κατακόρυφο, ακόμα και μεταξύ συγγενών. Στο εξωτερικό οι Έλληνες με Έλληνες δεν τα βρίσκουν με τίποτα. Με τους ξένους ήμαστε ωραίοι και μας συμπαθούν, μεταξύ μας ο ένας ληστεύει τον άλλον. Και αυτά που γράφω τα έζησα ο ίδιος. Δεν μπορώ να πω ότι όλοι οι Έλληνες είναι το ίδιο, είναι όμως στην πλειοψηφία και δεν εμπιστεύεσαι κανέναν. Εγώ είμαι Λάκωνας και μου αρέσει το δίκιο και η αλήθεια αλλά και στο ίδιο το χωριό μου συμβαίνουν τα ίδια πράγματα. Πως άλλαξε έτσι ο κόσμος! Όπως πόλοι πιστεύουν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου έτσι και εγώ πιστεύω και το περιμένω με λαχτάρα. Το άλλο σύστημα θα είναι τέλειο.

  5. Εν τω μεταξύ ,πάνω από το χάρτη της Ελλάδας ,βλέπω το Μακεδονία στη περιοχή των Σκοπίων;

    1. Και όχι μόνο!
      Ακριβώς κάτω απ` τα σκόπια γράφει αλβανία, όχι Ελλάδα!

  6. Ο/Η ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ λέει:

    ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΑΝ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΘΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ ΒΙΑΣΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΑΞΙΩ²ΜΑΤΟΥΧΟΥΣ Κ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΓΕΝΕΙΣ Η ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ

  7. ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΚΑΙ “ΤΟΞΑ”, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ.

  8. Ρε μακακες καταλαβετε το.Ο Ρωσος δεν θα πολεμησει με τον Τουρκο και με αλλους,δεν θα χυσει το αιμα του και μετα θα χαρισει τη μιση Τουρκια και την Κωνσταντινουπολη στον τεμπελη ανικανο συνδικαλιστοπατερα αμερικανοκομμουνιστη Ελληνα.Ο Ρωσος οτι κανει,θα το κανει για παρτη του και μονο,και καλα θα κανει.Γιατι να δωσει στον Ελληνα εστω και την Ιμβρο;Σταθηκε ποτε ο Ελληνας διπλα στο Ρωσο;Οχι.Παντα οτι ελεγε το big boss απο το USA εκανε ο Ελληνας.Και υπερ των κυρωσεων κατα της Ρωσιας ψηφισε ο Ελληνας,και τα ρωσικα αεροπλανα δεν αφησε να περασουν για να πανε στη Συρια,και καθε φορα που εκανε ταχαμου προσεγγιση η Ελλαδα προς τη Ρωσια,το εκανε μπας και εκβιασει τους Δυτικους κι οχι γιατι το ηθελε πραγματικα.Κι ο Ρωσος ο μαγκας τα καταλαβαινει ολα αυτα.Ετσι γιατι ειμαστε Ορθοδοξοι και Ελληνες θα παει ο αλλος να χυσει το αιμα του και θα χασει χιλιαδες ζωες,και μετα θα μας τα χαρισει.Α ρε μπαγλαμα Ελληνα που ακομα φαντασιωνεσαι οτι οι αλλοι θα δουλευουν για παρτη σου και εσυ θα σφυρας αδιαφορα!

    1. Απόλυτα ορθό το σχόλειο. Ζήτω η επαναστάτες του Ευρώ κια του καναπέ..!!!!!!!!!!

    2. Mπραβο ρε μαναβη ! ! ! Ν αγιασουν τα κολοκυθια σου…….πεστα σε μερικους μαλακες γιατι δε νοιωθουν…..συνεχιζουν να κοιμουντε…..οι βλαμενοι….

    3. Σε απάντηση στο ορθολογικό σχόλιο όπως και σε άλλα παρομοίου σκεπτικού σας λέω τι λέει η ιστορία ” προτιμώ ένα στρατό λαγών του οποίου ηγείται λέων , από ένα στρατό λεόντων του οποίου ηγείται λαγός ” αυτό το γνωμικό προκύπτει από την μελέτη της παγκόσμιας ιστορίας . Η πορεία ενός έθνους είναι πρώτα θέμα ηγέτη που εμπνέει τον λαό .Επομένως δεν έχουμε πρόβλημα λαού αλλά ηγέτη .

  9. ο χάρτης κάπως μας αδικεί παιδιά…έχουμε και στη μέση ανατολη τόσες πόλεις που μας ανήκουν δικαιωματικά.

    1. Ρε μεγάλε μην τρελενεσαι κάτσε να πάρουμε πίσω εδάφη και μετά βλέπουμε .
      οι Αρμένιοι και οι Κούρδοι είναι εντάξει παιδιά θα τα βρούμε μεταξύ μας
      και άσε να λένε κάποιοι χαλβάδες και να τα πάρουμε τι θα τα κάνουμε .

Comments are closed.