ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ makeleio.gr – Ο ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ Β. ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ – ΕΙΧΕ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΗ PORSCHE ΠΑΡΑΝΟΜΑ KAI ΦΟΒΕΡΙΖΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Κοινοποίηση:
σδψσδψδψδ

Θυμάστε το περιστατικό με τον Κίμωνα Κουλούρη; Απόψε στο Ναύπλιο είχαμε ακόμα ένα με πρωταγωνιστή τον άκρως περίεργο δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα που κατά πληροφορίες, πλευρίζει εμπλεκόμενους γνωστών υποθέσεων για να βγαίνει στα κανάλια.

Ο τύπος λοιπόν πήγε στο Ναύπλιο μαζί με τη σύντροφό του και πάρκαρε τη Porsche σε σημείο που δεν έπρεπε. Αστυνομικοί ως όφειλαν, αφαίρεσαν τις πινακίδες του οχήματος και τότε εμφανίστηκε ο κ. Νουλέζας. Αυτό που ακολούθησε, δεν περιγράφεται:

“Μιλάς με δικηγόρο”, λέει στην αστυνομικό ο Νουλέζας, η οποία δεν “ψαρώνει” και τον καλεί να υποβάλει μήνυση. Και ενώ ο κ. Νουλέζας εξακολουθεί να είναι έξαλλος και εριστικός στους αστυνομικούς που έκαναν καλά τη δουλειά τους, αυτοί πολύ έξυπνα ζητούν την ταυτότητά του για να προχωρήσουν σε έλεγχο. Μάλιστα, η γυναίκα αστυνομικός τον εγκλωβίζει αφού πάει και στέκεται ακριβώς μπροστά στην Porsche. O πολλά βαρύς Νουλέζας αρνείται να δώσει την ταυτότητά του αρνούμενος τον έλεγχο. Πολύ ψηλά έχουν πάρει ορισμένοι τον αμανέ και ένα μεγάλο μπράβο στους δύο αστυνομικούς που έδρασαν όπως έπρεπε.

Σε επικοινωνία του makeleio.gr με τον ποινικολόγο, ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

“Από την Τροχαία Ναυπλίου βεβαιώθηκε παράβαση ύψους 40 ευρω για παράνομη στάθμευση στο κέντρο της πόλης. Τους ζήτησα ευγενικά να πληρώσω άμεσα, να καταθέσω αντιρρήσεις και να μου επιστραφούν οι πινακίδες. Τους εξήγησα ότι είμαι από μακριά και χρειάζομαι το αυτοκίνητο για επαγγελματικούς λόγους διότι είμαι ποινικός δικηγόρος. Ταξιδεύω και έχω αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις. Οι αστυνομικοί ήταν ανένδοτοι, επιθετικοί και προσβλητικοί. Μετά εκτραχύνθηκε η κατάσταση με αποτέλεσμα να σχηματίσουν δικογραφία για παράβαση του άρθρου 45 ΠΚ. Θα κριθώ αθώος αν χρειαστεί διότι δεν ενήργησα αξιόποινα. Απλώς διαμαρτυρήθηκα. Τίποτα άλλο. Μόνο υπερβολή και ακρότητα εις βάρος μου ειδικά όταν αντιλήφθηκαν ότι τυγχάνω γνωστός δικηγόρος”!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μπράβο στους αστυνομικούς άξιοι εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση τους μόνο που θα έβλεπα τον σκατογερο θα τον πλακωνα στα μπουκέτα

Leave a Response