Η ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ – ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ – ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΖΩΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ukraine_russia_execution

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων αιχμαλώτων και από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας. Τελευταίο από τα αμέτρητα περιστατικά είναι και το βίντεο του CNN που απεικονίζει Ουκρανούς που ενώ παραδίδονται, εκτελούνται από Ρώσους. Το ειδησεογραφικό δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που αποτελεί “γροθιά” στο στομάχι όλων αυτών που συντηρούν αυτή την σύρραξη για δικούς τους λόγους και όφελος μετατρέποντας τον άνθρωπο σε κτήνος καταργώντας ηθική και κανόνες.

Πηγές της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών παρέδωσαν στο CNN έναν κατάλογο με 15 εκτελέσεις αιχμαλώτων από τον Νοέμβριο του 2023, οι περισσότερες από τις οποίες επιβεβαιώθηκαν από βίντεο και ηχητικές υποκλοπές που παρείχαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Παράλληλα, στις 3 Σεπτεμβρίου, κανάλι στο Telegram δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με τον φερόμενο πυροβολισμό Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους. Το σχετικό μήνυμα ανέφερε ότι τρεις στρατιώτες μιας από τις ταξιαρχίες των Ενόπλων Δυνάμεων βγήκαν από το υπόγειο κτιρίου με τα χέρια ψηλά. Ακολούθως, οι Ρώσοι τους έβαλαν με το πρόσωπο προς τα κάτω και τους εκτέλεσαν, πυροβολώντας τους στην πλάτη.

 

Τέτοια εγκλήματα πολέμου συμβαίνουν και από την άλλη πλευρά. Σε άλλο καθηλωτικό βίντεο, φαίνονται οι βάναυσοι βασανισμοί Ρώσων στρατιωτών στο Κουρσκ από Ουκρανικές δυνάμεις.

Στην αρχή ο Ουκρανός ζητά από ένα Ρώσο να πει κάτι κατά του Πούτιν, χωρίς όμως ο ίδιος να συμμορφώνεται. Στη συνέχεια τον υποβάλλει σε ηλεκτροσόκ λέγοντας του «τι συμβαίνει πονάς; Νομίζεις ότι οι δικοί μας άνθρωποι δεν υποφέρουν;».

 

Η αποκτήνωση του πολέμου σε όλο της το μεγαλείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δεν βλέπεις ούτε τι γράφουμε στραβάδι επειδή ζεις στον κόσμο σου και ποιος σου είπε ότι όλα επιτρέπονται? Μπροστά στους δυτικούς θα έπρεπε να θεωρείται Άγιος, δεν τον στήριξε τυχαία το 88% των Ρώσων, όλοι πιστεύουν οτι είναι πατριώτης που μάχεται για τα ιδανικά της χώρας!!!!

  2. ναι .. οταν ο σκοπος ειναι « ιερος » , δηλαδη εξοντωση του δυτικου « αδελφατου » και του « γοβατου » , τοτε ολα επιρεπονται .. ε φασιστομουτρα ? μην ξεχναμε , « αγια ρωσια » την αποκαλουν καποιοι καμμενοι εγκεφαλοι και τον πουτιν « αγιο » που θα σας δωσει την πολη ..

  3. εγω παντως σε ελληνοτουρκικο πολεμο δεν θα επιανα αιχμαλωτους ολους σφαξιμο στο λεπτο…..

  4. Άλλη μια προβοκάτσια των Μ.Μ.Ε. στο video δεν φαίνεται ποιος πυροβολεί, κάνει μπαμ ότι είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους όπως το θέλουνε αυτοί… Οι Ουκρανοί που παραδίδουν τα όπλα πιάνονται όμηροι και μετά γίνεται η ανταλλαγή με Ρώσους…

  5. Οι Ρωσοι εκτελουν μονο τους ξενους μισθοφορους οι οποιοι, δεν προστευονται απο την συνθηκη της Γενευης περι “αιχμαλωτων πολεμου”.
    Οι ξενοι λοιπον θεωρουνται τρομοκρατες και ετσι, εκτελουνται.

Leave a Response