ΚΑΡΩΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ! Λ@ΘΡΟ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΡΝΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
γφδφδφγδφγδφ

Είναι συγκλονιστικό το ντοκουμέντο που θα παρακολουθήσετε. Βρετανός πατέρας που δίπλα έχει το καροτσάκι με το παιδί του διαπληκτίζεται για άγνωστο λόγο με αλλοδαπό “επενδυτή”. Ο λ#θραίος μπροστά σε όλο τον κόσμο βγάζει μαχαίρι και τον μαχαιρώνει στο λαιμό. Αυτή είναι πλέον η Ευρώπη των ανοικτών συνόρων. Το μακελειό στη Γερμανία είναι μόνο ένα επεισόδιο από αυτό που έρχεται:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Δίνουμε ψήφο σε υποψήφιους βουλευτές με ίδιες ιδέες με τις δικές μας, πρέπει να αλλάξει ο νόμος περί οπλοφορίας/οπλοκατοχής. Η παρούσα Βουλή δεν πρόκειται να αλλάξει την υφιστάμενη νομοθεσία.

  2. τους καλοσωριζει η κουλα και ελεγε μεσα στον βοθρο του καθεστωτος οτι ειναι και υπερηφανη που τους βλεπει στις παρελασεις

  3. Ομολογω εκπαιδευμενη η μαιμου! Με τη πρωτη βρηκε στοχο! Πρεπει σε καθε εθνος να βγει ο στρατος στους δρομους να μαμησει ολα αυτα τα κτηνη! Αρκετα με το μοντερνο σκλαβοπαζαρο της ΕΕ!

  4. Απελαση ολων των μουλων που εφεραν στην Ελλαδα απο τους πρωτους αλβανους μεχρι τους λαθροπιθηκους

  5. Επειδη τετοια φαινόμενα θα πολλαπλασιαστουν, σε ολες τις ευρωπαικες χωρες, θα γινουν σε ολες τις ευρωπαικες χωρες, στρατοπεδα συγκεντρωσεις τυπου γουνταμανο!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    1. μονο “γουνταμανο” φιλε τρελοφασιστα

  6. Τώρα τάγματα θανάτου για όλους τους μουσουλμανους σε όλη την Ευρώπη….θάψιμο ζωντανοί…

  7. Πανηγύριζαν οι ηλίθιοι και οι ηλίθιες όταν οι μετανάστες πήγαιναν στην Γερμανία στους Σταθμούς των Τρένων πριν 8 χρόνια γιατί έτσι τους παρακίνησαν οι ηγεσίες τους να κάνουν.

    Αυτά που θα πάθουν οι Γερμανοί αλλά και όλους μας ούτε που τα φαντάζομαστε.

    Το 55% των μεταναστών ζει με επιδόματα στην Γερμανία και η υγεία της οικονομίας (PMI) σε Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ελλάδα και γενικότερα σε Ευρώπη και Αμερική ήταν όλο το 2023 και το 2024 κάτω από 50 που σημαινει οτι οι οικονομίες μας είναι άρρωστες δηλαδή είναι σε βαθιά οικονομική ύφεση. Δυστυχώς αυτοί οι ανόητοι συνεχίζουν να φέρνουν και άλλους μετανάστες για να μας κόψουν το λαρύγγι και να μας φάνε τα λεφτά που βγάζουμε δουλεύοντας σε αντίθεση με αυτούς!

    Όποιος δουλεύει και πληρώνει φόρο συντηρεί όλο αυτό το άρρωστο σύστημα που σαπίζει αλλά και επιτίθεται όποτε μπορεί τον δυτικό τρόπο ζωής που είχαμε πριν 2 δεκαετίες και δεν έχουμε πλέον.

    Τελικά δεν ζούμε την Δύση της Δύσης όπως λένε κάποιοι αλλά την εξαφάνισή της. Σιγά-σιγά, 3-3 κάθε φορά!

  8. κάποια στιγμή στην Ευρώπη θα έρθει η μεγάλη επανάσταση κατα των μαϊμούδων εδώ στην Ελλάδα όμως φρεντο εσπρέσο

    1. Εδώ είμαστε καλοί άνθρωποι αγαπάμε τους μετανάστες χαχαχαχαχα

  9. Πρέπει να οπλοφορείς κ να αντιδρας αστραπιαία όταν διαπληκτίζεται με κάποιον.αλλιως κάνεις την πάπια κ δεν κυκλοφορείς βράδυ όπου δεν ξέρεις.

Comments are closed.