ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ! “ΣΚΥΛΟΣ” ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΜΕ ΞΥΛΟ – “ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ”, ΛΕΕΙ ΤΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
ηξξηξ

«Θα τα πούμε μετά» απειλεί άντρας των ΜΑΤ διαδηλώτρια που βρέθηκε να διαμαρτυρηθεί για την κυβερνητική απουσία και απραξία κατά την καταστροφή της ΒΑ Αττικής.

«Eσύ προστατεύεις τον κόσμο; Να μην τα πούμε μετά, να τα πούμε τώρα, μπροστά στις κάμερες», απαντά εκείνη.

Προσοχή παίδες. Μην λέτε τους μπάτσους… μπάτσους παιδιά. Ο Πλεύρης θα το κάνει ποινικό αδίκημα.

Δείτε το αποκαλυπτικό ντοκουμέντο και το λιγότερο που έχει να κάνει ο Χρυσοχοΐδης είναι να ξηλώσει τον “σκύλο” του αλλιώς είναι συνένοχος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Κάτσε όρθιος μέσα στον ήλιο βλάκα με την κατσαρόλα στο κεφάλι και τα αρβύλια για 1200 ευρώ για να γελάμε με την πείνα σου, αφού από πείνα πήγες μπάτσος. Μόνο κακομοιροοικογένειες στέλνουν μπάτσους τα παιδιά τους. Έχεις μπόλικη πλάκα ρε χωροφύλακα!

  2. ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟ Υ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΨΗΦΗΣΑΝΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΟ ΜΑΤΟΥ ,ΕΙΤΕ ΔΕ ΤΟ ΨΗΦΗΣΑΝΕ

  3. Τι Χουντάρα ψηφίσατε αλβαναριά του 28 τακατό

  4. Στρουμφακι φτύσε τα μπούτια σου μωρή λουλού που την είδες και αρσενικό μία φάπα άνθρωπος βλάκα.

  5. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΔΗ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟ!!! ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

  6. αλλά μετά είδα το βίντεο μ ετις βρωμιάρες και άλλαξα γνώμη

    1. ΕΣΥ ΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ, ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ;;;

  7. Αστυνομία και Βόθρος είναι ένα και το αυτό.

  8. πάλι γυναίκες βλέπουμε μπροστά, μπράβο στις κυρίες που έχουν 10 κιλά @@ και ξεφτίλισαν το γίδι τον κ@λ@μπατσο, …εσείς οι άντρες λουφάξτε κοτάρες

  9. Ναι καλα… η αλλη γυαλι τατουαζ και μοστρα… Τα αλλα τα βοδια εχουν παρει ενα τηλεβοα και με βαριεστημενη φωνη… “Ο αγωνας τωραα, δικαιωωνεταιιιιι”….Στα γκει πραιντ ειναι πιο δυναμικαοι απο σας ρε βοδια… Ρε καλα σας κανει ο κουλης και λιγα ειναι, θα μπορουσε να κανει χειροτερα με τα γιδια τους νεοελληνες

  10. 50,000 γενίτσαροι είναι, μέρος του καρκίνου είναι.

  11. Το όνειρο των πλέον ηλίθιων Ελλήνων, είναι μιά θέση στο Δημόσιο. Αυτός ο Αστυνομικός είναι ένας από αυτούς. Δεν βρισκόταν εκεί για να προστατεύσει τον κόσμο, αλλά για να προστατεύσει τον αφέντη του.

  12. ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΓΙΔΙ ΠΕΛΑΣΓΕ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ!!!!!!!

  13. Με το κοριτσάκι θα τα πεις μετά ρε δημόσιε υπάλληλα; Για έλα και λίγο από κέντρο Αθήνας, να δούμε εκεί πως θα τα πεις και πως θα σου τα πούνε; Πεινούσες, γι’ αυτό πήγες χωροφύλακας. Αν ήσουν άντρας θα πήγαινες ίσος προς ίσο να λογαριαστείς, όχι ένοπλος με άοπλο. Αλήτης, φλώρος, πεινάλας, χαφιές και αμόρφωτος είσαι. Βρωμόμπατσε, μπασκίνη. Σε ταΐζουμε για να κάθεσαι, δείξε λίγο σεβασμό σε ανθρώπους που καταστρέφονται από τον κούλη σου. Παράπονο το έχω, δεν έχει έρθει ποτέ ούτε ένας μπάτσος με πολιτικά και άοπλος να μου κάνει τσαμπουκά. Ούτε ένας.

  14. ΑΝ δεν πηγαινατε στη καλπη @σαν τα γιδια@και δεν ψηφιζατε οποιον βγαινει στα καναλια ισως να ειχαμε καποια διαφορα στη ζωη μας @τωρα τελος

  15. Πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν στην Ελλάδα ;
    Σύμφωνα με τον πληθυσμό μας είμαστε με διαφορά πρώτη στην Ευρώπη.
    Πόσοι πυροσβέστες;
    Η σύγκριση θα εκπλήξει ..
    Χρειάζονται βαθιές τομές στην χώρα για να αλλάξει ο σημερινός κατήφορος….

  16. Η ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.

  17. Μόνο να γνωρίζατε πού μένουν αυτοί οι αγανακτισμένοι “πυρόπληκτοι”..

  18. ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ….

Comments are closed.