ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΘΥΜΑΣΤΕ;;;; “ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ” – ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
ΠΡΕΠΕΙ-PREPEI

Θυμάστε όλοι την φράση του τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης στην Κυριακή Γρίβα λίγο πριν την μαχαιρώσει ο σύντροφός της; “Το περιπολικό δεν είναι ταξί” της είπε και λίγο μετά την άκουσε να σφαγιάζεται από τον φονιά. Θυμηθείτε το:

Κι όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούστηκε κάτι παρόμοιο από τηλεφωνητή μίας υπηρεσίας που υποτίθεται είναι εκεί για να βοηθάει τον πολίτη που ζητάει βοήθεια και κινδυνεύει.

Σας θυμίζουμε σήμερα και ένα ακόμα περιστατικό. Θα καταλάβετε αμέσως, πότε και σε ποιο περιστατικό:

 

Η συνέχεια γνωστή με 104 συνανθρώπους μας ακόμα να περιμένουν το πυροσβεστικό όχημα να τους σώσει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ναι να τους πληρωνουμε ομως και να μην κανουν τιποτα στην γ@μν δουλεια τους ΟΚ . Ντροπη του σκότωσε μια γυναικα για την απαθεια του.

  2. Δεν φταιει ο αστυνομικος η νοοτροπια φταιει…
    Αφηστε δεν δουλευει τιποτα σωστα σε αυτη την χωρα εδω και ενα μηνα δεν ερχονται λογαριασμοι πληρωσα τον τηλεφωνο χωρις λογαριασμο στα χερια μου οταν το ειπα στον υπαλληλο μου λεει υπαρχει τεραστιο προβλημα με τα ΕΛΤΑ….δεν υπαρχουνε ταχυδρομοι η εχουνε παρει ολοι αδεια ενα απο τα δυο συμβαινει.
    Πως θα παει μπροστα αυτη η χωρα! δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος οταν δεν δουλευουνε τα ταχυδρομεια που ειναι το πιο απλο φανταστητε αλλου τι συμβαινει.

  3. βρίζουμε τους μπάτσους λένε “αν όμως σου τύχει κάτι αυτούς θα φωνάξεις”…και απαντώ, “όχι, θα πυροβολήσω τον κλέφτη και θα έρθουν μόνοι τους να με συλλάβουν, ποτέ δεν τους έχω φωνάξει, ούτε έχω σκοπό, ας με αφήσουν να το τακτοποιήσω εγώ….”

  4. Δεν είναι μόνο αυτοί δυστυχώς….

  5. Kαι αυτοι και οι προηγουμενοι τα ιδια σκ@τα ειναι με άλλο περιτυλιγμα……Ας μην μιλησουμε και για ΠΑ.ΣΟΚ και ΚΚΕ.Πιο απόσκ@τα ακομα απ αυτους τους 2……

Comments are closed.