Τηλεοπτικό «σποτ» υψηλής τηλεθέασης οι φωνές Μιχαλολιάκου στη Βουλή: «Πίσω, πίσω, μην τολμήσετε να με ακουμπήσετε»!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mixaloliakos-vouli

Αποθεωτική ήταν η είσοδος του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής , Νίκου Μιχαλολιάκου, στην Ολομέλεια της βουλής από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Την ώρα μάλιστα που μέλος της φρουράς της βουλής πήγε κοντά του ο Νίκος  Μιχαλολιάκος φώναξε: «Μόνος μου θα πάω… Μην τολμήσει κανείς να με ακουμπήσει» αφού μέσα στη Βουλή κανείς δεν έχει δικαίωμα να αγγίζει Βουλευτή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Άσε μας ρε Χίο…

    Αμα ήσουν αντικειμενικός και αμερόληπτος θα έλεγες μα καλά πως μπήκαν οι οπαδοί της ΧΑ μέσα στην Βουλή του παπού τους είναι η Βουλή ? Δεν απαγορεύεται ????????

    Όταν χτυπούσαν τα ΜΑΤ χιλιάδες κόσμου όξω απο τη Βουλή αδιάκριτα και δεν άφηναν ούτε 1 να μπεί μέσα στη Βουλή τότε ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΝ, όταν όμως πήγε ο Μιχαλοβλάκος εκεί οι οπαδοί οι φασίστες ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ περιέργως !!!!!!!

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΑΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΕΕΕΕΕΝ ΤΑ ΛΕΣΣΣΣΣΣ ΔΕΝΝΝΝΝ ΤΑ ΛΕΣΣΣΣ

  2. μην με ακουμπατε μου τον ακουμπανε κατι αλβανοι στην φυλακη αυτο ενοουσε ο αρχηγοs

    1. Κάτι θα ξέρεις εσύ που σε ακουμπάνε τα πακια οι φίλοι σου πρωι-βραδυ

    2. Να βάλετε τον αρχηγό να αλλάζει τα κάρβουνα στη θερμάστρα στα κελιά των νέργρων κύριοι δικασταί θα αλλάξει γνώμη περί της ράτσας και τα λοιπά ναζιστικά.

  3. Αν μπουζουργιάζανε τον Τούρκογλου, τι θα έλεγε ο χοντρός? αυτός ο παιδόφιλος? Υπάρχει (στην μικρή Ιστορία της Βουλής), βουλευτής που φυλακίστηκε ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ? ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. Μαλακισμένοι ψηφοφόροι του που τρέχατε να φιλήσετε αυτό το μόρφωμα (υπάρχουν video), Αυτό το γελοίο μασονικό ΜΟΡΦΩΜΑ. Ο Ανθέλληνας, ο Κλέφτης, Το ΜΟΥΛΙΚΟ.

Comments are closed.