ΔΕΙΤΕ τι έπαθε μια γυναίκα στο Ελληνικό! Της την “έπεσαν” και την ξάφρισαν! (ΒΙΝΤΕΟ “Makeleio.gr”)

Κοινοποίηση:
ginaika

Περαστική ή εθελόντρια στους πρόσφυγες; Μάλλον το δεύτερο…


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

    1. Η λύπη των χαζηδων, χαχαχα

  1. ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΛΣΟΥΜΑΝΙΑ !ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΒΩΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΛΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΞΥΠΝΑ!ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!

  2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου…

  3. ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΕΡΤ . ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ , ΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ , ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ , ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΒΛΗΤΑ ΤΡΕΧΕΤΕ , ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ !! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑΙΩΝ .ΒΛΕΠΕ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΟΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ . ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ !!

  4. Ποιος ειναι ο σκηνοθέτης ίσως ο κομιστής εχει όσκαρ σε τετοια

  5. επρεπε να της εκλεβαν και το αυτοκινητο……………για να πανε Ειδομενη

  6. Κνιτισσα βρώμα αξυριστη θα το θυμάσαι για πάντα αυτο

  7. Πολυ το ευχαριστήθηκα ,άντε και κανα βιασμό τον εύχομαι ολόψυχα ΑΛΛΑ να είμαι απέναντι όταν την βιάζουν και δεν θα επέμβω να την σώσουν ,μαλάκας θα είμαι να με κατηγορήσουν για ρστσιστη ,ΧΑ ,ταγματασφαλίτη , κου κλουξ κλάν ,γκεσταμπο ,όχι βέβσια !! Δημοκρατία δεν έχουμε άλωστε !! Όσον αφορα για την μαντάμ “αντε τραβα στον συριζα πλατεία κουμουνδούρου και να διαμαρτυρηθείς εντόνος στην Τασία η στον Μουζάλα ” ζώον !

  8. Έτσι γελοιοι θύματα των ΜΜΕ και της καθεστωτικης προπαγάνδας. Καλά να πάθετε με τα μυαλά που κουβαλάτε
    έπρεπε να σε πηδηξουνε κιόλας ψωναρα. Άιντε θύμα , αιντε ψώνιο !

  9. Γιατί πήγε εκεί; Για να βοηθήσει τους λαθρομετανάστες?? Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά και σε Έλληνες και σε ξένους που πάνε να βοηθήσουν τους “φτωχούς” πρόσφυγες αλλά μας τα κρύβουν. ΕΊΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟ ΣΧΈΔΙΟ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

  10. Κκκκκκκκκκκκκ ελπιζω να μην τολμησει πια να ξεστομισει τη γνωστη καραμελλα ‘Ρατσιστες’ σε οσους προειδοποιουν!!

  11. ΤΑ ΚΟΠΡΟΚΑΝΑΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ;
    ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ 18 ΑΤΟΜΑ . ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ; ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ Ή ΓΥΜΝΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

  12. Όπως φαίνεται στο βίντεο αυτοί δεν μοιάζουν με πρόσφυγες αλλά μου θυμίζουν αγέλες γύφτων που μόλις πας σε καταυλισμό σε περιτριγυρίζουν για να σε κλέψουν .Οι φραγκάτοι έχουν πάει στην Γερμανία και εδώ έμεινε όλη η σαβούρα που θα αρχίσει την ζητιανιά και την κλεψιά. Ο φιλέσπλαχνος αλέξης δεν έκανε κέντρα φύλαξης κλειστού τύπου για να μην πάθουν ψυχολογικό οι λαθραίοι και στο Βόλο μόλις είδαν τις εγκαταστάσεις έφυγαν με τα πόδια να γυρίσουν στον Πειραιά και οι αρμόδιοι τους παρακαλούσαν να γυρίσουν στον καταυλισμό. Κυβέρνηση μπου…..λο που θέλει κρέμασμα.

  13. Και πάνω που λέγαμε ότι εξαφανίσθηκαν τα παιδιά από τα φανάρια.

    Για να δούμε τι θα γίνεται Βουλιαγμένης και παραλιακή μετά από κανένα
    μήνα.???????????

  14. αυτή τσαντίστηκε που “έχασε” τα πράγματά της, δεν την πειράζει που τα πήραν αυτοί. και να την βιάζανε θα έλεγε ότι οι άνθρωποι έχουν ανάγκες και είναι εξαθλιωμένοι.

  15. Τέτοιους πρόσφυγες είναι γεμάτη η Αγία Βαρβάρα – Λιόσια – Καματερό.

    Τι νομίζετε πως θα μείνει στην Ελλάδα………….
    Η σαβούρα.
    Οι καλοί και οι φραγκάτοι ύστερα από επιλογή θα προωθούνται στις Βόρειες χώρες και ας μας λένε ότι έκλεισαν τα σύνορα.

  16. Το λεω και το φωναζω για πολυ καιρο.
    Οσοι χαιδευεται και συμπαραστεκεσται στου λαθροπιθηκους εσας θα κοψουν το κεφαλι πρωτα!!!!!
    Παρτε τις καραμπινες, οχι οτι μπορει και να αλλαξουν πολλα πραγματα εκει που τα φτασατε τωρα. Αλλα ετσι για…..Κλωτσιες σφαλιαρες και σφαιρες για τους λαθροεποικους και ολα τα κομμουνια λαθρολαγνους που τους υποδεχονται!!!!

  17. καλα της εκαναν !!! οι μαλακες που αγαπανε τους “προσφυγες” να τα βλεπουν αυτα μπας και ξεστραβωθουν

  18. Παρακαλουμε το Μακελειο αυτο το θεμα να το αφησει καιρο να φαινεται.
    Υποψηφια για νομπελ…..

  19. Δεν θέλω να γελάω με κανενώς τον “πόνο” όμως επειδή η αμορφωσιά μας έφαγε όλους αν ήμουν εκει θα της άρπαζα και το αμάξι και θα την άφηνα να την φάνε για μεσημεριανό.

  20. Να ενημερώσουμε την μούμια ότι τα πράγματα της έχουν φτάσει στην Ειδομένη…να πεταχτεί να τα πάρει!

  21. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΣΕ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΑΝΤΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΤΙΣΙΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΘΑ ΡΘΟΥΝΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  22. Άρχισαν τα όργανα !!!
    Πήγαινε πάλι θεία και πάρε μερικούς και στο σπίτι.
    Άντε με τιςκατινες που ψαχνοσαστε να σας δείξουν τα κανάλια.!!

  23. ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ?
    ΠΟΛΥ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ Η ΘΕΙΑ! ΤΗΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΓΑΜΠΡΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΝΥΦΗ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΑ!

  24. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ SITE!!!!! ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ!!! ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ!!! ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  25. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ!!! ΝΑ ΤΗΝ Μ@Μ@ΣΟΥΝΕ ΠΗΓΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Η ΘΕΙΤΣΑ

  26. ΧΑΧΑΧΑ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ”…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!

    ΧΑΧΑ ΨΑΧΝΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

  27. ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΥΤΟΙ ΨΩΡΑΛΕΟΙ ΑΡΚΟΥΔΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

  28. Πήγε να μοιράσει ρούχα και τρόφιμα στους “ταλαίπωρους μετανάστες” και την ώρα που τα μοίραζε, της ΞΑΦΡΙΖΑΝ το αμάξι……..και σ’αυτήν αλλά και της φίλης της…….Τους πήραν τα κινητά, τις τσάντες και ότι άλλο βρήκαν μέσα στο αμάξι…..

  29. Καλά της έκαναν. Επιλεκτικός ανθρωπισμός…Για τους Έλληνες που είναι άστεγοι τόσα χρόνια δεν της κάηκε καρφάκι μέχρι τώρα… Ούτε φυματίωση, ούτε ψώρα ούτε τίποτα δεν φοβήθηκε και πήγε να τους συνδράμει η λαθροπονιάρα…καλή όρεξη λοιπόν…

  30. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    1. ΝΟΜΙΖΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ. ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.