Δικαστική επιμελήτρια έκανε παρέλαση στη βροχή με το μωρό στην αγκαλιά της! Δείτε το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ!

Κοινοποίηση:
agk

Μια γυναίκα, μια μητέρα δύο παιδιών, ξάφνιασε τους πάντες το πρωί στην οδό Μανωλοπούλου. Την ώρα που μικροί και μεγάλοι προσπαθούσαν να προστατευτούν από τη βροχή και το χαλάζι, εκείνη πήρε την 4,5 ετών κόρη της και μια ελληνική σημαία στα χέρια και ξεκίνησε να… κάνει παρέλαση μέσα στην καταιγίδα!

Θυμίζουμε ότι σήμερα, η παρέλαση στον Πύργο διακόπηκε και γενικώς ήταν επεισοδιακή αφού ο κόσμος εξαγριώθηκε επειδή οι επίσημοι άργησαν να πάνε στο σημείο.

Η γυναίκα είναι κάτοικος Πύργου, δικαστική επιμελήτρια και μιλώντας στο ilialive.gr είπε: “Έχει να κάνει με όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα. Με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας σε διάφορα θέματα, με την ασέβεια των επισήμων να μην κατεβαίνουν και να μην ξεκινά η παρέλαση, ενώ ξέρουν πως περιμένουν μικρά παιδιά και έχουν ξυπνήσει από πολύ πρωί. Είναι μεγάλη προσβολή. Για μένα, για όλους τους Έλληνες. Οι εθνικές επέτειοι είναι από τις λίγες αξίες που έχουμε. Το έθνος μας το χάνουμε… Δεν ήταν κάτι που μελέτησα, αυθόρμητα πήρα το παιδί μου που του είχα υποσχεθεί ότι θα κάνει παρέλαση, και κάναμε παρέλαση μέσα στη βροχή” είπε.

“Δεν ξέρω τι θα γίνουμε στην Ελλάδα. Ζούμε σε μια χώρα που δεν κάνει τίποτα για να ζήσουμε” συμπλήρωσε με παράπονο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Μπράβο της αυτή είναι μια όμορφη Ελληνίδα μάνα!

  2. Μπράβο σε αυτή την ΕΛΛΗΝΊΔΑ!!! Μεγάλη ντροπή στους υπόλοιπους που δεν ακολούθησαν το παράδειγμά της. Ειδικά οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων Γυμνάσιο-Λύκειο έπρεπε να παρελάσουν, έστω και αυθόρμητα, χωρίς να πάρουν εντολή από τους διευθυντές των σχολείων τους, απο σεβασμό και μόνο στον κόσμο που πήγε εκεί για να τους δει να παρελάζουν. Οι ήρωες που τιμήσαμε σήμερα πολέμησαν σε αντίξοες συνθήκες ακόμα και μέσα στα χιόνια, κι εμείς οι νεοέλληνες για 15-20 λεπτά που θα κρατούσε η Παρέλαση φοβηθήκαμε λίγη βροχή;;; ΝΤΡΟΠΗ !!!
    Και αν οι επίσημοι άργησαν, κακώς τους περίμεναν, έπρεπε να αρχίσουν χωρίς αυτούς.

  3. Είναι καποιες ελληνίδες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο κάποιους φλωρους άνδρες του καναπε

    1. Και όχι μόνο, η συγκεκριμένη ελληνόψυχη είναι πιο ικανή απο πολλούς κούράδες του στρατού και της αστυνομίας και σίγουρα θα έκανε κάτι ουσιώδες αν είχε όπλο και δύναμη στα χέρια τους σε αντίθεση με τις κότες αυτές που λένε συνέχεια εκτελούμε εντολές.Το μόνο που ξέρουν είναι να παίρνουν το μισθό χωρίς να κάνουν κάτι οι κηφήνες

      1. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι γιά να γράφεις τέτοιες μαλακίες ….

  4. Από όλα τα σημερινά βίντεο που είδα, με στιγμιότυπα παρελάσεως από το Στράτευμα και από μαθητές, έχω να πω πως ένιωσα ιδιαίτερα συγκινημένος με τούτο. Ούτε χίλιες λέξεις δε φτάνουν για να συμπυκνώσουν τα αισθήματα που φαντάζομαι ένιωσαν πολοί Έλληνες. “ΜΑΝΑ” το πιο ιερό και μοναδικό πλάσμα στον κόσμο, “ΜΑΝΑ” το πιο γλυκό και το πιο περήφανο, το πιο ηρωικό και αφοσιωμένο…Ανατριχιάζω και μόνο που βλέπω αυτή την Ελληνίδα ΜΑΝΑ να συμβολίζει την ίδια την Ελλάδα με το παιδάκι της αγκαλιά να μη γονατίζει στην αντιξοότητα των “καιρών” ενάντια στις διοικούσες αρχές ακόμη και στην ίδια τη φύση…Ελλάδα = ΜΑΝΑ και ΜΑΝΑ = Ελλάδα!!!
    Η μεγάλη αυτή Ελληνίδα, με το ελληνόπουλο να παρελαύνει αυθόρμητα και περήφανα μέσα στο κατακλυσμό αποτέλεσε για την σημερινή υπόδουλη Ελλάδα των απάτριδων κυβερνώντων, υπέρτατο εθνικό σύμβολο της αναγέννησης της ΠΑΤΡΙΔΑΣ!
    Με σεβασμό, την ευχαριστώ και υποκλίνομαι επίσης, στο μεγαλείο κάθε αφανούς Ελληνίδας ΜΑΝΑΣ που μέσα στον κυκεώνα των καιρών και την οικονομική δυσπραγία αναθρέφει Έλληνες!
    Με συγκίνηση, την ευχαριστώ!

  5. Μπραβο κοπελάρα μου ….εγέρωχη και ξεχωριστή , ΕΥΓΕ !

  6. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ…ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ…ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΨΥΧΗ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ…ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΟΝΟ…

  7. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ…

  8. Ελληνιδα ΜΑΝΑ ηρωιδα!Αυτη ειναι η Ελληνικη η αιωνια ψυχη η αθανατη!Υποκλινομαι τιποτα αλλο!

Comments are closed.