Μεϊμαράκης προς Τσίπρα “Άντε γ@μήσου μ@λάκ@” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1 μειμαρακης τσιπρας

Χθες επικράτησαν τα χαμόγελα στο προεδρικό Μέγαρο!  Πριν από λίγο καιρό όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά!

Δείτε το… στο 01:26  Όταν ο Μεϊμεράκης, με την ιδιοτητα του προεδρου της Βουλης,  έλεγε στον Τσίπρα μέσα στην βουλή «άντε γαμήσου μαλάκα»!

Φαντάζομαι τι συζήτηση και πολιτισμένος διάλογος έλαβε χώρα στο προεδρικό μέγαρο ….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΤΩΝ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ…..ΕΜΕΤΟΣ!!!!

  2. ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΟΥΤΣΑΒΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ , ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΤΙΚΗ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ?????

  3. κοιτάτε κάτι μούτρα, ας του δείξει κάποιος την χασαποταβέρνα…μετά αναρωτίεται κανείς γιατί μας συμπεριφέρονται σαν αφρικανούς

  4. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΟΧΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ 61%ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΛΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΠΡΑ.ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΟΡΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΣΙΠΡΑΣ=ΣΑΜΑΡΑΣ=ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

    1. Μπραβο ΕΛΕΝΗ τα ειπες υπεροχα,αλλα ποιος να τα καταλαβει,ακομα γλεντανε στο Συνταγμα και μετα θα αραξουν στις παραλιες.

  5. Ένας αλήτης πολιτικός,σήμα κατατεθέν της μεταπολιτευτικής μαφιοζικης συμμορίας,που ρήμαξαν τον τόπο,με ελληνικων ριζών επίθετο,που ψηφίζεται ανελλειπως από τους ψηφοφόρους της ΝΔ εδώ και πολλά χρόνια,συγχαρητηρια…..

  6. Μεϊ-μαράκ. Γνήσιος τουρκαραβας, υπονεγροειδής…

Comments are closed.