Νόμιζαν ότι το μωρό τους είναι δαιμονισμένο!Κοιτάξτε τι κατέγραψε η κάμερα μέσα στο δωμάτιο!(βίντεο)

Κοινοποίηση:
babyA_607_355

Αυτό το βίντεο είναι από την κάμερα που είχαν τοποθετήσει οι γονείς ενός μωρού στο δωμάτιο του, καθώς άκουγαν περίεργους θορύβους. Το πρώτο πράγμα που σκέφθηκαν είναι ότι είτε το μωρό τους είναι δαιμονισμένο, είτε ότι κάτι κρύβεται μέσα στο δωμάτιο.

Ωστόσο, η απορία τους γρήγορα λύθηκε, όταν είδαν τι κάνει το μωρό τους μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα. Όπως θα δείτε και εσείς, το μωρό σκαρφάλωσε πάνω στην κούνια λες και έκανε surfing. H ισορροπία του είναι αξιοσημείωτη, ενώ ευτυχώς έπεσε μέσα στο στρώμα της κούνιας, χωρίς να χτυπήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δηλαδή το πρώτο πράγμα που σκέφτεται μια μάνα όταν ακούει το παιδί της να φωνάζει “μαμά , μπαμπά” είναι ότι είναι δαιμονισμένο και η καλύτερη λύση αντί να πάει να δει τι θέλει το παιδί είναι να βάλει κάμερα στο δωμάτιο του… Άμα είχε χτυπήσει το κεφάλι του τι θα έκανε… Και όχι μόνο αυτό, το έβγαλε και βίντεο για να δείξει τι ισορροπία έχει…Γονείς για φτύσιμο.

    1. Έχει και συνέχεια το βίντεο. Αν δεις το επόμενο βιντεάκι μετά από αυτό, το μωρό πέφτει κάτω με το κεφάλι έξω από τη κούνια.

  2. Καλά είναι σοβαροί; Τι δαιμονισμένο; Το παιδί ξύπνησε μέσα στην νύχτα σκαρφάλωσε στο κάγκελο και φώναζε μαμα μαμα και αυτά τα ζώα χαμπάρι δεν παίρνουν μόνο ακουν κάτι “περίεργους” θορύβους.. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕΙ.. Αλλά μην χαλάσουμε και τον ύπνο μας.

    Εμείς είμαστε χαζοί που με το παραμικρό πεταγόμαστε και τρέχουμε στο παιδί.. Αρε σαν του Ελληνες γονείς δεν υπάρχει.

  3. υπνοβατουσε κι αγγελος το εσωσε μην σκοτωθει

Comments are closed.