ΣΟΚ! ΑΥΤΟΣ είναι ο δαίμονας του Ασημάκη Κατσούλα σε νέα βερσιόν! Θα πάθετε πλάκα… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ÁÓÇÌÁÊÇÓ ÊÁÔÓÏÕËÁÓ-ÖÙÔÏ ÁÑ×ÅÉÏ 12/1997

Πάρτε μάτι την φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας… 

tsipras-katsoulas

Ποιος ήταν ο Κατσούλας

Γεννημένος στις 27/5/72 είναι γόνος μέσης αστικής οικογένειας. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, από το 1989 και μετά, όταν και είχε συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του, διέθετε ήδη ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση, ενώ διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος. Ήταν ιδιαίτερα πειστικός ομιλητής στις συζητήσεις μεταξύ των συνομηλίκων του. Ανάμεσα στα μουσικά του ακούσματα περιλαμβάνονταν ήχοι της heavy metal μουσικής, οι οποίοι φαίνεται να του ενεργοποίησαν σύμφωνα με τους ειδικούς το ενδιαφέρον για βιβλία αποκρυφιστικού περιεχομένου.

Οι γονείς του τον χαρακτήρισαν στις καταθέσεις ως ήσυχο παιδί, το οποίο έμενε αρκετά συχνά μέσα για να διαβάσει και δεν ξόδευε σχεδόν ποτέ του χρήματα. Ωστόσο όπως οι ίδιοι επισημαίνουν, από τα 18 του χρόνια ο χαρακτήρας του άρχισε να αλλάζει και αναλωνόταν συχνά σε ακραίες συμπεριφορές, γεγονός που οι γονείς του απέδωσαν σε εφηβικές ανησυχίες. Σιγά-σιγά ο Κατσούλας και κυρίως μετά το 1990 άρχισε να χάνει την επαφή με την οικογένειά του, ώσπου αποξενώθηκε ολοκληρωτικά και οι πράξεις του παρέμεναν σε αυτούς άγνωστες έως και τη σύλληψή του το 1993. Οι συγκατηγορούμενοί του τον σκιαγραφούσαν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

H μήπως η μετεμψύχωση του Ανδρέα Παπανδρέου;

Διαλέξτε και πάρτε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλά, τώρα το πήρατε χαμπάρι;

    Όταν άρχισε να λανσάρει ο Αλαβάνος τον Τσίπρα, μέχρι να καταλάβω ότι επρόκειτο για άλλο άτομο νόμιζα ότι αποφυλακίστηκε ο Κατσούλας και θα πάρει τη χώρα παραμάζωμα!

    Πάντως, σημειώσατε ότι και τις δύο φορές που εκλέχτηκε ο Αλέξας είχαμε βιβλικές καταστροφές και πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα… εγώ δεν είπα τίποτα…

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ!!!ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑ!!!!ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΟΙ???!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο “ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ” ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.