ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ-ΑΠΟ 6 ΜΕΧΡΙ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ – ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α-ΑΙΤΗΜΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΑΠΑ-ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΕΥΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

Κοινοποίηση:
DSC00010

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 6 Ιουνίου έλαβε ο βουλευτής της ΧΑ Δημητρης Κουκουτσης από την αναπληρώτρια ανακρίτρια Σιμιτζή, μετά την αιφνίδια αίτηση

εξαίρεσης που υπέβαλαν οι συνήγοροι των κατηγορούμενων βουλευτών, μπλοκάροντας ουσιαστικά τη διαδικασία και μεταθέτοντας τις εξελίξεις για μετά τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές. Προθεσμία για μετά τις εκλογές αναμένεται να πάρουν και οι υπόλοιποι τρείς κατηγορούμενοι βουλευτές.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας υπεβλήθη αίτηση εξαίρεσης κατά των ειδικών εφετών ανακριτριων Ιώαννας Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλουαπό τον προφυλακισμένο βουλευτή της ΧΑ Ιώαννης Λαγός.

Στην αίτηση του ο κ. Λαγός επισημαίνει ότι οι 2 δικαστικοί λειτουργοί ” δημόσια προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο εξέφρασαν μεροληπτική διάθεση εις βάρος του και εις βάρος της ΧΑ” και “δεν διαχωρίζουν το κόμμα από την δήθεν εγκληματική οργάνωση”. Μεταξύ των όσων καταλογίζει ο προφυλακισμένος βουλευτής είναι “παράνομες και εκβιαστικές ενέργειες” των δύο ανακριτριων για να συλλέξουν ψευδή στοιχεία για την δήθεν στοιχειοθέτηση ανύπαρκτων κατηγοριών. Παράλληλα, υποστήριζει ότι διεξάγουν ανακριτική έρευνα βάση “ιδεολογικών-πολιτικών αρχών” και καταγράφει δύο λόγους για τους οποίους ζητά την εξαίρεση τους :

Ο πρώτος είναι το έγγραφο που απέστειλαν στον πρόεδρο της Βουλής για την επίσπευση των διαδικασιών της άρσης ασυλίας το οποίο κατα τον κατηγορούμενο “αποκαλύπτει μεροληπτική συμπεριφορά”. Ο δεύτερος λόγος είναι το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος που φέρονται να τέλεσαν οι ανακρίτριες και αφορά τους χειρισμούς τους στην ανάκριση.

Το αίτημα θα εξεταστεί απο το Συμβούλιο Εφετών ενώ ήδη στο Εφετείο προσέρχονται οι τέσσερις βουλευτές της ΧΑ για να λάβουν προθεσμίες

Επίσης προθεσμία για τις 10 Ιουνίου πήρε ο Νίκος Κουζηλος , για τις 12 Ιουνίου η Ελένη Ζαρουλια και για τις 13 ο Αρβανίτης

Αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών από τον Ιωάννη Λαγό (εγγραφο)

 ΒΙΝΤΕΟ – Χ.Α: “Την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός λαός στις 18&25 Μαΐου…”

BIΝΤΕΟ – Παναγιώταρος: “Το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται!” – “Κάποτε θα μπαίνει η Κουτζαμάνη εδώ!”

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. Η χα ειναι πρώτο κόμμα σύμφωνα με την πιο έγκυρη δημοσκόπηση της ζούγκλας η οποία χρησιμοποιεί πάνελ απο ψιφοφορους εδώ και 5 χρόνια.
    Η νοθεία βέβαια ειναι. ΔΕΔΟΜΕΝΗ παρά ταύτα ειναι σίγουρα δεύτερο κόμμα με γύρω στα 20 ta ekato.
    Όσο για τα σκατιφα μια μέρα όταν θα γίνει πραγματική διοίκηση στην Ελλάδα θα διαλυθούν και αυτοί και πλατεία τους ….

  2. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ :
    Αγαπητοί συμπατριώτες , όπως είναι γνωστό έχω αναφέρει ότι υπάρχουν κρυφές συμφωνίες των ηγετών του ΠΑΣΟΚ για δορυφοροποίηση της Ελλάδας υπό το άρμα της Τουρκίας και του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου της στους Γερμανούς .
    Για να το επιτύχουν αυτό διόρισαν τον δοκιμασμένο τουρκόφιλο κ. Κ. Παπούλια ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας , καθώς και κομματικούς εγκάθετους στην ηγεσία της Δικαιοσύνης . Το χρονοδιάγραμμα για την επίτευξη αυτού του προγράμματος ήταν το έτος 2030. Ομως με τις συνεχείς κυβερνήσεις εθνικής μειοδοσίας από το έτος 2009 το όριο έπεσε στο έτος 2020. Απλώς συνεχίζουν να εφαρμόζουν το πρόγραμμα με υπερβάλοντα ζήλο, για να προλάβουν να σκλαβώσουν ολοκληρωτικώς την Ελλάδα πριν τους καθαιρέσει ο ελληνικός λαός.
    Ο δε πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι διορισμένοι από αυτούς δικαστές , τους προστατεύουν από τις συνεχείς παραβιάσεις του Συντάγματος και του Ποινικού Νόμου, που διαπράττουν εν ονόματι της δήθεν Δημοκρατίας που εκπροσωπούν. Ούτω φυλάκισαν παρανόμως τους ηγέτες του νομίμου κόμματος της Βουλής των Ελλήνων Λ.Σ.Χ.Α. , με την αιτιολογία ότι αυτό είναι δομημένο στα πρότυπα των εθνικοσοσιαλιστών του Χίτλερ. Επίσης ότι σκέπτονται ναζιστικά κ.λ.π. ονειρώξεις των κομμουνιστριών ανακριτριών που διαπράττουν κατά συρροήν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας κ.λ.π απορρέοντα από αυτό. Κι’ αυτό με τη συμπαράσταση των επίορκων διαπλεκομένων ηγετών του Αρείου Πάγου.
    Ο δε τέως νομικός σύμβουλος των Τούρκογλου και Πετσάλνικου , διορισμένος από αυτούς αντιεισαγγελέας του Α.Π., για να τους προστατεύει από τις προδοσίες και τις ληστείες που διέπραξεν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του ελληνικού λαού, με την ιδιάζουσα θρασύτητα των κομμουνιστών , έστειλε παράνομο πόρισμα στη Βουλή , ενώ το άρθρο {86} του Συντάγματος σαφώς το απαγορεύει , αλλά η εγκληματική συμμορία του δήθεν «δημοκρατικού τόξου» της Βουλής , αντί να το επιστρέψει και να ζητήσει την ποινική δίωξη του εν λόγω επίορκου πράκτορα του ΠΑΣΟΚ στην Εισαγγελία του Α.Π. συμφώνησε με αυτό, με τα γνωστά αποτελέσματα . Συμφώνησαν επίσης ο επίορκος Πρόεδρος της Δημοκρατίας καθώς και ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου που είναι συνεργοί στην κατάφωρη αυτή παρανομία .
    Ο Λ.Σ.Χ.Α. είναι το εθνικιστικό κόμμα το οποίο είναι εμπόδιο στα σχέδια των ΗΠΑ , των Γερμανών του Δ’ ΡΑΙΧ και των Εβραίων συμμάχων των ναζί Γερμανών που δήθεν τους εξολόθρευσαν με το πολυδιαφημισμένο αλλά και αμφισβητούμενο «Ολοκαύτωμα» δια του οποίου πλούτισαν οι Εβραίοι και έγιναν ρυθμιστές της παγκόσμιας τάξης.
    Ομως η πραγματκότητα είναι ότι δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τις εθνικοσοσιαλιστικές τις κομμουνιστικές , τις βουδιστικές κ.λ.π. ιδέες την εθνικοσοσιαλιστική , την κομμουνιστική κ.λ.π. δομές των κομμάτων. Δηλαδή χωρίς νόμο που να χαρακτηρίζει τα στοιχεία του πριν την τέλεση του αδικήματος δεν υπάρχει αδίκημα. Κι’ όμως οι επίορκες εγκάθετες στη Δικαιοσύνη κομμουνίστριες ανακρίτριες , θέσπισαν δικούς τους νόμους στο γραφείο του προδότη σταλινικού Φ. Κουβέλη , με εισηγητή τον σύζυγο της κ. «Κλάπα», με τους οποίους επιδιώκουν την καταδίκη των θυμάτων τους . Δηλαδή οι κομμουνίστριες ανακρίτριες και η ηγεσία της Δικαιοσύνης έπρεπε προ πολλού να έχουν παραπεμφθεί αρμοδίως για τα περαιτέρω. Κι’ αυτό διότι τυφλωμένες από ρεβανσιστικό κομμουνιστικό μίσος , πιθανώς δε και από υποσχέσεις παροχών από τους δυνάστες , προφυλάκισαν αρχηγό – βουλευτή και εν ενεργεία βουλευτές πολιτικού κόμματος , μέ κατηγορητήριο «Εκθεση Φρενοβλαβικών Ιδεών».
    Δυστυχώς όμως οι προδότες που κυβερνούν δικτατορικώς την Ελλάδα ενώ έχουν απωλέσει προ πολλού τη δεδηλωμένη , έχουν γαντζωθεί στην εξουσία και δεν πρόκειται να ξεκολήσουν αναιμάκτως από αυτήν, γιατί τους βαρύνουν πλείστα κακουργήματα . Το δήλωσεν άλλωστε και επισήμως υπουργός του ΠΑΣΟΚ στην εγκληματική οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Δημοκρατική Κυβέρνηση» {Ισλαμοφασιστών Εισβολέων} και το επεκύρωσε ο Τούρκογλου. Με αυτούς ως αιχμή του δόρατος απειλεί με εμφύλιο ο κ. Λ. Γρηγοράκος .

    Αυτοί επίσης είναι οι ψευδομάρτυρες των Σαμαρά , Τούρκογλου , Αθανασίου, Δένδια και των επίορκων δικαστών. Αυτοί πρώτοι απείλησαν με ιερό πόλεμο τούς Ελληνες , αν δεν ψηφίσουν το Ρατσιστικό -για τους Ελληνες- νομοσχέδιο των σαμαρωμένων Τούρκο – Κουβελο – Τσιπραίων κομμουνιστών του … Δημ οκρατικού Τόξου. 7-5-2014 Φ.Π.

  3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ , ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΩΝΤΑΙ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ

  4. Η μεγαλύτερη χαρά που θα πάρω σε αυτήν τη ζωή, είναι όταν δω προφυλακισμένες όλες αυτές τις εισαγγελίνες, ανώτατους εισαγγελείς και σκευωρούς ανακρίτριες της σαθρής διαπλοκής με την πολιτική εξουσία (κατά της ΧΑ), να εκλιπαρούν για το έλεος της κυβέρνησης (της ΧΑ!) και να κλαίνε με δάκρια στα μάτια τους, ομολογώντας σε μια πραγματικά ανεξάρτητη και δημοσίως διεξαγόμενη δικαστική έρευνα, πώς έστησαν με την κυβέρνηση Σαμαρά και τους παρακρατικούς “αριστερούς” ψευδομάρτυρες ολόκληρη αυτήν την τεραστίων διαστάσεων παρα-δικαστική σκευωρία τους εις βάρος ενός ολόκληρου νόμιμου κόμματος που εξέλεξε ο ελληνικός λαός! Και μετά να βλέπω να παραπέμπονται να δικαστούν από μιαν πραγματική ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ -όχι μόνον οι παραπάνω- αλλά σύσσωμες ΚΑΙ οι κοινοβουλευτικές δυνάμεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την Εσχάτη Προδοσία που διέπραξαν και διαπράττουν κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, με την υπερψήφιση των αντισυνταγματικών, παράνομων και αντεθνικών νομοσχεδίων της τρόϊκας και των μνημονίων, με τα οποία υποδούλωσαν και εξευτέλισαν τον ελληνικό λαό και ξεπούλησαν μια ολόκληρη χώρα σε 10-15 ξένους και εγχώριους ολιγάρχες και τοκογλυφοτραπεζίτες.
    Οι ρόλοι της σημερινής τεράστιας πολιτικοδικαστικής σκευωρίας κατά της ΧΑ κάποτε θα αντιστραφούν.
    Ίσως τώρα αυτό φαντάζει, σε πολλούς, σαν ένα όνειρο λόγω της επιδεικνυόμενης προς τα έξω, φαινομενικής, “δύναμης” της εβραιόδουλης – ξενοκίνητης χούντας που μας κυβερνά και μας βασανίζει τόσο πολύ και τόσο καιρό.
    Ωστόσο, η εξέλιξη της πολιτικής ιστορίας του τόπου με ανάποδες πολιτικές διακυμάνσεις και η αντιστροφή των εκλογικών εξελίξεων στο ιστορικό διάβα του χρόνου έχουν αποδείξει, ότι τίποτε δεν είναι απίθανο. Φυσικά, θα απαιτηθούν πολλές ακόμη προσπάθειες και πολλές ακόμη αυτοθυσίες -ακόμη και ανθρωπίνων υπάρξεων!- για να επιτευχθεί αυτό το (μέχρι σήμερα απραγματοποίητο) όνειρο δεκάδων ελληνικών γενεών, αλλά στο τέλος, βεβαιωμένα, η αληθινή δημοκρατία θα νικήσει και ο κυρίαρχος ελληνικός λαός θα μπορέσει τότε γνήσια να εκφραστεί, όχι μόνο μέσω ανεξάρτητων εκλογών και αχειραγώγητων εθνικών συνδικάτων εργαζομένων αλλά και μέσω μια πραγματικά ελεύθερης, ακηδεμόνευτης και πολιτικώς αχειραγώγητης Ανώτατης Δικαιοσύνης ανωτάτου επιπέδου Δικαστών και Εισαγγελέων(με απαράμιλλο ήθος, ασυμβίβαστη εθνική και ηθική συνείδηση του χρέους τους και γνήσιο – αντιπροσωπευτικά λαϊκό αίσθημα δικαίου). Δικαστών και Εισαγγγελέων, που δεν θα δρουν διαχρονικώς επιλεκτικά, εμπαθώς και άκρως μεροληπτικά, με δυο μέτρα και δυο σταθμά όπως σήμερα: κατακεραυνωτικά, σκληρά και αδικώτατα προς τους ανίσχυρους και τους “ανώνυμους” πολίτες – αντίθετα υποτακτικά, δειλά και σκανδαλωδώς ευνοϊκά προς τα ισχυρά πολιτικοκομματικά και μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα, τις σκοτεινές ξένες δυνάμεις (πρεσβείες-εβραιομασσωνία κλπ) αλλά και προς τους θρασείς, τους “ισχυρούς” και τους “επώνυμους” πολιτικούς και οικονομικούς ολιγάρχες της διαπλοκής του τόπου. Είτε αυτοί λέγονται μιντιάρχες, είτε μεγαλοτοκογλύφοι-μπαταχτσήδες (=τραπεζίτες) είτε εργολάβοι-πατριάρχες της διαπλοκής και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος είτε επιχειρηματίες των αγύριστων χασοδανείων, του τζόγου, του λαθρεμπορίου και της εν γένει ληστρικής οικονομικής εκμετάλλευσης της χώρας!
    Και η μόνη υγιής πολιτική δύναμη ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που εγγυάται ότι θα κυνηγήσει απαρασάλευτα αυτόν ΤΟ ΣΤΟΧΟ και αυτόν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΘΟ είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και γι’ αυτό έχουν στρατευθεί εναντίονν της όλες, ανεξαιρέτως οι σάπιες πολιτικές οργανώσεις και τα παρασιτικά υπόγεια σκουλήκια του μεταπολιτευτικού κατεστημένου!

  5. Ο/Η ΞΑΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΠΑ λέει:

    ΕΜΠΡΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΣ!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΣ!!!ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΟΟΟΟΣ!!! ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ!!!ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΙΩΩΩΩΩΩΣ!!!ΕΜΠΡΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ!!!ΦΑΤΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ!!!!ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ ΣΥΝΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ!!!!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!ΠΑΡΤΕ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΑΑΑΠΟΟΟΟ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΗΗΗΗΗΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΟΥΟΥΟΥ ΤΟ ΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ!!!!Υ.Γ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

  6. Ο/Η ΞΑΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΠΑ λέει:

    ΕΜΠΡΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΣ!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΣ!!!ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΟΟΟΟΣ!!! ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ!!!ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΙΩΩΩΩΩΩΣ!!!ΕΜΠΡΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ!!!ΦΑΤΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ!!!!ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ ΣΥΝΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ!!!!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!ΠΑΡΤΕ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΑΑΑΠΟΟΟΟ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΗΗΗΗΗΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΟΥΟΥΟΥ ΤΟ ΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ!!!!Υ.Γ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

  7. mazi με τουσ εβραιουσ τα κανονιζούν.το παιζουν λίγο χαλάροι τάχα μου να φανούν δίκαιοι.

  8. ANTE MEΕΕΕΣΑ οι Φασίστες πολύ μας τα ζάλισαν τα ,,, εδώ και δυο χρόνια μόνο προβλήματα δημιουργούν .Άντε να ξεβρομίσει η χώρα

    1. ANTE MEΕΕΕΣΑ οι ΔιεθνιστοΦασίστες πολύ μας τα ζάλισαν τα ,,, εδώ και δυο χρόνια μόνο προβλήματα δημιουργούν .Άντε να ξεβρομίσει η χώρα

    2. @giannis: Τι σου ζάλισαν ευνουχισμένη πούστρα;

  9. χαχαχαχα πολυ ωραιο το τραγουδισου μπραβο….. ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΙΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙΑΠΟ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ……

    1. @χαρα: Ρούφα το και σκάσε σαπιομούνα άπλυτη.

    2. Χαρά, μια ερώτηση: Εχεις πάει ποτέ σε ψυχαναλυτή να σου εξηγήσει, γιατί έχεις τόσο μίσος κατά της ΧΑ, τέτοιο τυφλό ιδεολογικοπολιτικό φανατισμό εναντίον ανθρώπων που είναι σαν κι εσένα και σαν και μένα;
      Πιστεύεις ότι ήρθαν από τον…. Αρη να σε σφάξουν; Να σε βιάσουν γιατί είσαι γυναίκα όπως κάνουν τα κτήνη οι βάρβαροι λαθρομετανάστες ; Nα σε κλείσουν φυλακή χωρίς να έχεις εγκληματήσει (όπως κάνουν τώρα οι ψευτοδημοκράτες με ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές της ΧΑ) ; Nα σου στερήσουν τη δουλειά; Να σε απολύσουν μαζί με χιλιάδες αλλους(όπως κάνουν οι ανάλγητοι σαμαροβενιζελικοί εβραιόδουλοι; Nα σε κοντύνουν με τη βία; Να σε ψηλώσουν…;(!)
      Να σου εξηγήσει ρε κοπέλλα μου, τι τέλος πάντων φοβικές, γονιδιακές ή περιβαλλοντολογικές ή άλλου τύπου, ψυχώσεις κουβαλάς μέσα σου, ώστε να έχεις ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΟΓΟ ΜΙΣΟΣ κατά ενός εθνικού κόμματος που υποστηρίζει μόνο Ελληνες, Ελληνισμό και Ορθοδοξία, όχι αλλού, αλλά ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
      ΥΓ: Εκτός βεβαίως, αν ΔΕΝ είσαι Ελληνίδα, αλλά μιξοβάρβαρη πολιτιγραφημένη “Ελληνίδα υπήκοος” (των νόμων περί ιθαγένειας των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕ..), οπότε το άσβεστο μίσος σου κατά της ΧΑ και της Ελλάδας ίσως να εξηγείται

  10. Ο/Η ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ! λέει:

    ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ!!!ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣ!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΣ!!! ΤΟΝΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ!!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ!!!ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣ!!!ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΙΩΩΏΩΩΩΩΣ!!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣ!ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΣ!!!ΦΑΤΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟΟΟΟΟΟΟ!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!! ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΣ!!!!ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ ΣΥΝΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ!!!!!ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΟΟΣ!!!!ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΗΗΗΉΗΗΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΟΥΟΥ ΤΟ ΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ!!!!!Υ.Γ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΩΧΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΞΥΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

    1. ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!
      ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

  11. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2 ΩΣ 5 ΛΕΠΤΑ.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ
    https://www.youtube.com/watch?v=JiucqR1G6Mk

  12. αληθεια, αν στις εκλογες παρει η χα κανα 15%, ποιος ανακριτης θα την πειραξει?ενα μεγαλο ποσοστο, ισοδυναμει με ψηφο εμπιστοσυνης στην χα…σημαινει οτι ο λαος δεν πειστηκε απο εγκληματικες οργανωσεις και πρασινα αλογα…θα την κυνηγανε ακομα οι ανακριτριες και η κυβερνηση?

    1. Πρώτη φορά στην ζωή μου,βλέπω κάποιον να απαιτεί να τον βάλλουν φυλακή!
      Μήπως είσαι πασόκος;Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το πράγμα…
      Υ.Γ. Θα σου πρότεινα ξυδάκι,αλλά για την περίπτωση σου καλλίτερα ταιριάζει η βαζελίνη…

      1. Μην ασχολεισαι μαζυ του.
        Αυτος εχει ενα τσαρουχι μεσα στο κεφαλι του και τον γαργαλαει η φουντα.

    2. ΕΣΥ πρώτος στη φυλακή! Για να ξεβρωμίσει ο τόπος από επιδοτούμενους από τους εβραιους και τις ξένες πρεσβείες “επαγγελματίες αντιφασίστες” και αναρχοάπλυτα πρεζόνια΄και παρακρατικούς ψευδορουφιάνους της Ασφάλειας και της ΕΥΠ της χούντας των μνημονίων!

  13. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤHΜΑΤΟΣ… ΠΑΡΤΕΤO ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ…1,500,000 ΚΑΙ ΒΑΛΕ…

    H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΣΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ…!!!ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ…ΥΠΟΜΟΝΗ…!!!

  14. Σημερα ηταν μια μεγαλη νικη της χρυσης αυγης απεναντι στο αμερικανοεβραικο λομπυ και στις εγκαθετες ανακριτριες. Ομως σημερα ειναι μια αποφραδα ημερα οπου αντιφασιστες , εκαψαν 3 Ελληνες εργαζομενους στην μαρφιν.Και ακομη κυκλοφορουν ελευθεροι οι φονιαδες αντιφασιστες.

  15. Για γέλια πάλι οι “κινηματικοί” παρακρατικοί. Ούτε λεωφορείο δεν γέμιζαν!

    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΙΚΟ ΔΙΚΙΟ. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΕΝΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΝΙΑ. ΑΠΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΝΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

  16. Λευτερια στους Εθνικιστες.
    Οι αλλοι σκονταφτανε και επεφταν στα μαχαιρια τους , δεν φταινε οι χρυσαυγιτες.
    Ασε που ολη η τοπικη της Νικαιας ηταν πρωην κκε και κατασκοποι.

    1. ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ….ΣΤΗΔΕΣ, ΑΠΛΟΣ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
      ΟΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΙ.

  17. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ 40%. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ .
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΕΙΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ.
    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ

    1. 99% ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΡΙΣΕΣ ΚΑΛΑ , ΤΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΜΕΝΑ Η ΓΕΝΟΣΗΜΑ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ , ΘΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΟΔΙΣΤΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΨΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΛΑΙΝΕ Η ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Χ@ΖΟΙ , ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

  18. ΣΕ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ COCA-COLA
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕ 35%
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 100.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ
    ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  19. Τα τσοντοκαναλα και σελιδες συστημικες , λενε και γραφουν για 30 ατομα εξω απο τα δικαστηρια.
    ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ……
    30,000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    Αν τολμανε ας δειξουν τον πραγματικο κοσμο.

    1. TI ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ…????
      ΤΑ ΛΕΜΕ 25 ΜΑΙΟΥ….ΑΛΛΑ ΜΗΝΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ.
      ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΦΟΡΑΤΕ.
      ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΚΤΛ.

  20. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΜΑΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!!!
    ΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…..

  21. Προς δικαστες να πατε να βρειτε ολα τα ανρχοσκουπιδια που εκαψαν σαν σημερα τους αθωους ανθρωπους στην τραπεζα.Τα αλλα ανρχοσκουπιδια που δολοφονησαν εν ψυχρω τα δυο παληκαρια.Τους δηθεν επαναστατες της αριστερας που δολοφονουν αθωους συμπολιτες μας.Κια τα λαμογια που εφαγαν τα λεφτα του ελληνικου λαου.Η χρυση αυγη ειναι καθαρη και μαζι θα δωσετε την μαχη να ξεβρωμισετε τον τοπο.

    1. Καλα αδερφε δεν ειναι ολοι οι Αριστεροι δολοφονοι ουτε απατριδες μη το ξεχεσουμε κιολας. Παντως κακα τα ψεματα η ΧΑ εχει τεραστια ευκαιρια να σοβαρευτει και να κυβερνησει -ξεβρωμησει το τοπο! Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα

      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  22. Άλλη μια φορά τα συστημικά γιουσουφάκια της Χρυσής Αυγής γελοιοποιήθηκαν με τις κωλοτούμπες των αφεντικών τους

    1. Εσυ πως πολεμας το συστημα συντροφε? Με σχολια στο μακελειο?? μπουχεσες τρολακια γραφικοι ειστε. ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ!

      1. Εσυ πως το πολεμας δηλαδη???????
        Με συγκεντρωσεις στο θεατρο χυτηριο για μια θεατρικη παρασταση
        η στον Μελιγαλα εναντια στον Βελουχιωτη?

        1. Για την ωρα δε το πολεμαω γτ δεν εχω τη δυναμη.. παρα μονο τη ψηφο. Παντως σιγουρα οχι γραφωντας παπαρολογιες στο μακελειο. Τελοσπαντων Κυριακη κοντη Γιορτη. Το ΜΑΙΟ θα τελειωσει το πανηγυρι

          ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

  23. ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ 10 – 14% ΤΟ ΠΑΣΟΚ 2 – 3% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20% ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Η Χ.Α. ΕΡΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

  24. Επαναφορα θανατικης ποινης για τους ναζιστες ψυχακιδες που θελουν να διχασουν την ελληνικη κοινωνια.

    1. Θανατικη ποινη για τα εθνοπροδοτικα Ισλαμολαγνα σκουπιδια σαν εσενα..σκουπιδι
      Θα το πιεις το ξυδακι το Μαιο..Βρωμοζομπι
      Χρυση Αυγη για να ανηκει η ελλαδα στους ελληνες

    2. Δε σε συμφερει ουτε εσενα ουτε τους ομοιους σου καρναβαλι να ερθει η Θανατικη ποινη…. πιστεψε με 😉 Οταν ομως θα εχουμε καποια στιγμη ΓΟΥΔΙ Νο2 θα κρυβεστε κουφαλιτσες επαναστατες του πληκτρολογιου κατω απο τα κρεβατια.

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    3. Επαναφορα θανατικης ποινης για τους σταλινοφασίστες ψυχακιδες που θελουν να διχασουν την ελληνικη κοινωνια.

  25. – ΕΤΣΙ.. ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΩΡΑ.. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Κ ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ..

  26. ΠΡΟΣ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ

    1. Ὄχι κοπέλλα μου. Οἱ ἐπίορκοι εἶναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Ἀλλά βλέπεις ἡ ἐπιλογή γίνεται ἀπό τούς συμπθοῦντες τό σύστημα καί οἱ ὑπόλοιποι εἶναι οἰκογενειᾶρχες καί δυσυχῶς ἄτολμοι. Διάβασε τήν ἐπιστολή πού κατέθεσε ἡ ΧΑ στήν βουλή καί θά συμφωνήσεις, πιστεύω. Μετά τά ἀποτελέσματα, περίμενε ἐγκεφαλικά, ὅπως λέει καί ὁ Στέλιος πιό πάνω.

  27. ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ….ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…..

    1. ΣΩΣΤΟΣ.
      ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ‘ΗΛΙΑ’ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ.
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΛΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ. ΘΑ ΤΗΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΥΠΟΜΟΝΗ.

Comments are closed.