ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ «ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ζ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» (ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4)

Κοινοποίηση:
konstantopoyloy

Μια σοβαρή καταγγελία κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ για ψευδή δήλωσή της στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής αποκαλύπτει απόψε ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Αλαϊάδης στις 26 Φεβρουαρίου 2014 κατέθεσε πολυσέλιδη καταγγελία στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών   για αξιόποινες πράξεις τέτοιες που θα πρέπει να κινηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Καταγγέλλει την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ότι προσκόμισε ψευδή στοιχεία στη Βουλή για το τίμημα της αγοράς ενός διαμερίσματος 111 τμ στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Αναφέρει πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε στην  Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής ότι αγόρασε με τραπεζικό δάνειο την εν λόγω κατοικία στην αντικειμενική αξία  της δηλαδή στις 137.622,24 ευρώ.

Ο καταγγέλλων σημειώνει χαρακτηριστικά πως τρεις μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου αγοράς του διαμερίσματος η βουλευτίνα πήρε επισκευαστικό δάνειο ύψους 180.000 ευρώ με προσημείωση του ακινήτου στο ποσό των 234.000 ευρώ!

 

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 και τη συχνότητα του ΖΟΟΜ:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΥΝΑΝΙΑΔΗΣ!! ΑΠΟ ΕΠΑΜ – ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε
    ΜΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΑΚΙ;
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ INTERNET.

      1. Ότάν φτάσεις ηλίθιε τό επίπεδο τής κωνσταντοπούλου έλα ξανά νά τά πούμε..

  2. Πρόκειται για τον νόμο 3932/2011 όπου με το άρθρο 10 ο «νομοθέτης» προσέθεσε μια παράγραφο στο άρθρο 6 του Ν. 3213/2003 με την οποία ορίζει ότι η ψευδής δήλωση πόθεν έσχες ή η μη υποβολή της ή η ανακριβής υποβολή της μπορεί και να παραμείνουν ατιμώρητες σε περίπτωση που το δικαστικό συμβούλιο ή το δικαστήριο κρίνουν ότι «η εκτίμηση των περιστάσεων» το επιτρέπει.
    Όσοι βιαστούν, όμως, να ανατρέξουν στο αυθεντικό κείμενο του άρθρου 6 του Ν.3213/2003, για να αποκτήσουν μια πιο σαφή εικόνα της αρχικής διάταξης και να αντιληφθούν την σημασία του περιεχομένου της επίμαχης συμπλήρωσης, θα βρεθούν προ εκπλήξεως. Διότι το άρθρο αυτό δεν αναφέρεται στις ποινές που επιβάλλονται για κακή εφαρμογή των κανόνων περί κατάθεσης πόθεν έσχες. Αντίθετα ορίζει τις προϋποθέσεις για τον καταλογισμό, προς όφελος του δημοσίου, των χρηματικών ποσών ή της αξίας των υλικών οφελημάτων που έλαβε παράνομα δημόσιος λειτουργός, εκμεταλλευόμενος την εξουσία και την ιδιότητά του.

    Και αυτό διότι ο Ν.3213/2003 είχε στο μεταξύ τροποποιηθεί εκ θεμελίων με τον Ν. 3849/2010, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 26η Μαΐου 2010. Λίγες μόλις ημέρες μετά την ψήφιση του διαβόητου νόμου, με τον οποίο κυρώθηκε το Μνημόνιο με τους όρους δανεισμού της τρόικας.

    Το μείζον ενδιαφέρον, λοιπόν, δεν εντοπίζεται στην, ελαφριά και μάλλον πταισματικού χαρακτήρα τροποποίηση, που έλαβε χώρα με το άρθρο 10 του πρόσφατου Ν. 3923/2011 αλλά,στην ριζική τροποποίηση που επήλθε τον Μάιο του 2010. Τροποποίηση που ισοδυναμεί με ουσιαστική αμνήστευση όλων των αδικημάτων που είχαν τελεσθεί μέχρι τότε. Αδικημάτων που εάν αποκαλύπτονταν θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διαδικασίες μέσω των οποίων το δημόσιο θα είχε την δυνατότητα να διεκδικήσει από τους παρανομήσαντες πολιτικούς ή υπαλλήλους την επιστροφή στα ταμεία του των προϊόντων του εγκλήματος. Και αυτό είναι που σήμερα απασχολεί και ενδιαφέρει περισσότερο. Με απλά λόγια με την τροποποίηση του Ν.3213/2003, με τον περυσινό νόμο 3849/2010,η ελληνική βουλή, φρόντισε να απαλλάξει κάθε δημόσιο λειτουργό, πολιτικό, δικαστικό ή υπάλληλο, από την κίνδυνο να χρειασθεί να επιστρέψει τα κλεμμένα.

    Με τον νόμο 3213/2003 προβλέπονταν οι ποινικές κυρώσεις (άρθρο 4), η ποινική διαδικασία (άρθρο 5), ο καταλογισμός των ποσών που αντιστοιχούσαν στα παράνομα οφέλη (άρθρο 6) και οι διάφοροι περιορισμοί που έπρεπε να ισχύουν για τους δημόσιους λειτουργούς, σε σχέση με ιδιότητες που δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για προσπορισμό παράνομων οφελών ή απόκρυψη εισοδημάτων (άρθρο 7 – συμμετοχή σε off shore, εταιρικά σχήματα κ.λ.π). Ο νόμος 3849/2010, λίγες ημέρες μετά την μετατροπή του μνημονίου σε νόμο του κράτους επαναλαμβάνουμε, -και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό-, με μια παράξενη, περίπλοκη και εμφανώς ύποπτη νομοτεχνική πρακτική όρισε, στο πρώτο άρθρο του, ότι όλες οι επικίνδυνες για τους κατά συρροήν κλέφτες προβλέψεις, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ!!!!
    Η κατάργηση ενός ποινικού νόμου καταργεί αναδρομικά και το σύνολο των αδικημάτων που είχαν κωδικοποιηθεί με αυτόν και εξαλείφει τον αξιόποινο χαρακτήρα παρόμοιων πράξεων που συνέβησαν στην διάρκεια της ισχύος του (μέχρι δηλαδή την 25/5/2010/) και θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν στο προσεχές μέλλον.

    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ;;;;;
    Επ ευκαιρία της Ζωής ας πούμε και τι άλλο έχουν μαγειρέψει.

Comments are closed.