ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ makeleio.gr – ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ – Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΘΛΑΣΤΙΚΕΣ-ΕΚΧΥΜΩΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ – ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ – ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Κοινοποίηση:
karelli35

Από πολλαπλά τραύματα – θλαστικές εκχυμώσεις και κάταγμα στο στέρνο, τα οποία προκλήθηκαν από κάποιο όργανο -και όχι με τα χέρια- φαίνεται πως πέθανε ο βαρυποινίτης Ίλι Καρέλι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί, όπου κρατείτο, στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Αυτό έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Μηνάς Γεωργιάδης και Ελένη Ζαγγελίδου, τα τραύματα αυτά προήλθαν από κάποιο όργανο -κι όχι από χέρια- ενώ προσδιορίζονται χρονικά πριν από περίπου τρία 24ωρα. Παραγγέλθηκαν περαιτέρω ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις. Επίσης σύμφωνα με τον ιατροδικαστή των Σερρών Μηνά Γεωργιάδη, ο βαρυποινίτης Αλβανός είχε και ένα έγκαυμα στο χέρι . Έπεσε με λίγα λόγια θύμα βάναυσου βασανισμού. Το έγκαυμα μπορεί να προήλθε και από τσιγάρα που κάψανε πάνω του αλλά εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπέστη ηλεκτροσόκ. Η σορός του κακοποιού, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δολοφόνησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου Γιώργο Τσιρώνη, αναμένεται να επιστρέψει στη Νιγρίτα, προκειμένου να παραληφθεί από τους συγγενείς του.

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι: Δεν έχουμε καμία σχέση με τον θάνατο

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν έχουν καμία συμμετοχή στον θάνατο του αλβανού κρατούμενου Ιλί Καρέλι, ο οποίος «την 25η Μαρτίου αφαίρεσε αναίτια τη ζωή του αείμνηστου σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιώργου Τσιρώνη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων (ΟΣΥΕ). Παράλληλα, εκφράζει τη λύπη της για τον θάνατο του αλβανού κρατούμενου στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών. Ακόμη, η ΟΣΥΕ επισημαίνει: «Η ηθική μας και η λογική μας ως εργαζόμενοι μάς επιβάλλουν να κινούμεθα μακριά και να καταγγέλλουμε οποιαδήποτε μορφή αυτοδικίας ή αντεκδίκησης». Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι «προσηλωμένοι στην πανανθρώπινη αξία της ζωής που αποτελεί βασικό οδηγό του αγώνα μας και μας επιβάλλει μαζί με τη λύπη μας για αυτό καθ’ αυτό το γεγονός να εκφράσουμε και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του θανόντος» προστίθεται στην ανακοίνωση. «Είμαστε σίγουροι, ότι η έρευνα που ήδη διεξάγεται θα αποδείξει καταρχήν κάτω από ποιες συνθήκες και σε ποια αίτια οφείλεται ο θάνατος του κρατουμένου, καθώς και την ειλικρίνεια των λόγων μας, δεδομένου ότι δεν έχουμε καμία συμμετοχή σε αυτόν, ούτε παραλείψαμε να κάνουμε κάτι που θα εξέθετε τη ζωή του σε κίνδυνο» καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΣΥΕ.

Ανησυχητική… κινητικότητα σε Μαλανδρίνο, Δομοκό, Τρίκαλα και Πάτρα

Ξεσηκωμό αλλοδαπών κρατουμένων προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Αλβανού ισοβίτη Ίλι Καρέλι, στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών. Στις φυλακές Μαλανδρίνου, Τρικάλων, Πάτρας και Δομοκού, αλλοδαποί κρατούμενοι βρίσκονται σε… εγρήγορση, κάτι που έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές. Ωστόσο, για την ώρα η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και έχουν ενημερωθεί οι κατά τόπους εισαγγελικές αρχές. Ταυτόχρονα με την πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για το θάνατο του Καρέλι, διενεργείται και προανάκριση από την Αστυνομία, στην οποία παραδόθηκε και το υλικό της κάμερας, που είχε τοποθετηθεί μέσα στο χώρο κράτησής του. Παράλληλα, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι τα τα τραύματα στο σώμα του Αλβανού ισοβότη προήλθαν από κάποιο όργανο και όχι από χέρια.

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Ο Καρέλι έφερε μώλωπες αλλά δεν ζήτησε ιατρική εξέταση

«Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κατηγορείτο για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα του καταστήματος κράτησης Μαλανδρίνου, μεταφέρθηκε, χθες,  (27.3.2014) περί ώρα 15.45 στο Κ. Κ Νιγρίτας για λόγους προσωπικής του ασφάλειας. Τοποθετήθηκε σε θάλαμο νεοεισερχομένων περί ώρα 18.30 μόνος του και μακριά από άλλους κρατούμενους, ώστε να υπάρχει συνεχής παρακολούθηση του από το προσωπικό του σωφρονιστικού καταστήματος. Μάλιστα εντός του χώρου κράτησής του τοποθετήθηκε κάμερα ώστε να υπάρχει πλήρης εποπτεία και καταγραφή όλων των κινήσεων. Περί ώρα 23.30 υπάλληλοι του καταστήματος κράτησης  παρατήρησαν ότι δεν εκινείτο ενώ βρισκόταν για ώρα στο κρεβάτι του. Εισήλθαν τότε στο κελί του όπου και διαπιστώθηκε έλλειψη των αισθήσεών του. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο προσήλθε σε 17 λεπτά και μετέφερε τον κρατούμενο στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατος του. Ταυτόχρονα με την ως άνω πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση, διενεργείται και προανάκριση από την Αστυνομία στην οποία παραδόθηκε και το υλικό της κάμερας, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη διαπίστωση των αιτίων θανάτου. Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την παραλαβή του στο κατάστημα κράτησης της Νιγρίτας, σύμφωνα με την αναφορά του Διευθυντή του καταστήματος, ο κρατούμενος έφερε μώλωπες για τους οποίους ο ίδιος (κρατούμενος) δεν προσδιόρισε την αιτία τους και δεν υπέβαλε αίτημα ιατρικής του εξέτασης». Διαβαστε επισης: MAKELEIO.GR ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ! ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΓΚΛΟΠ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΙΣΟΒΙΤΗ. ΦΕΡΕΙ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΥΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ “ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ”; ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΜΑΦΙΑΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ . ΕΤΣΙ “ΕΦΑΓΑΝ” ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΙΣΟΒΙΤΗ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. εισται για λυπηση μερικοι που υποστηριζεται τετοιες τακτικες δειλες των σωφρονιστηκων,ασχετα με το ποιν του δραστη.

  2. ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΑΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΟΦΟ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

  3. Στην Αντίστοιχη δολοφονία για 1,5 ευρώ του 19χρονου Καναούτη στο Περιστέρι από τα 2 φασιστάκια της συμμορίας νουδοσαμαρέλου, στα χέρια ποιάς ανακρίτριας Αθηνρών βρίσκεται η δικογραφία;;;;;

  4. Ούτε ισόβια, ούτε θάνατος. Δεν επέρχεται έτσι δικαιοσύνη. Οι λύσεις είναι δύο:
    1. Τεμαχισμός του κτήνους και δωρεά των οργάνων του σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. (Έτσι για μια φορά στη ζωή του το κτήνος θα φανεί χρήσιμο στην κοινωνία αποκαθιστώντας μερικές ζωές απ΄αυτές που κατέστρεψε).
    2. Πώληση του κτήνους μετά από πλειοδοτικό διαγωνισμό σε φαρμακοβιομηχανία ή ιατρική σχολή πανεπιστημίου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ζωντανό πειραματόζωο για έρευνα σε νέα φάρμακα ή νέες θεραπευτικές μεθόδους του καρκίνου. (Δε φταίνε σε τίποτα τα κακόμοιρα τα ποντικάκια να ακτινοβολούνται μέχρι θανάτου).

  5. Ούτε ισόβια, ούτε θάνατος. Δεν επέρχεται έτσι δικαιοσύνη. Οι λύσεις είναι δύο:
    1. Τεμαχισμός του κτήνους και δωρεά των οργάνων του σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. (Έτσι για μια φορά στη ζωή του το κτήνος θα φανεί χρήσιμο στην κοινωνία αποκαθιστώντας μερικές ζωές απ΄αυτές που κατέστρεψε).
    2. Πώληση του κτήνους μετά από πλειοδοτικό διαγωνισμό σε φαρμακοβιομηχανία ή ιατρική σχολή πανεπιστημίου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ζωντανό πειραματόζωο για έρευνα σε νέα φάρμακα ή νέες θεραπευτικές μεθόδους του καρκίνου. (Δε φταίνε σε τίποτα τα κακόμοιρα τα ποντικάκια να ακτινοβολούνται μέχρι θανάτου).

  6. ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΜΑΕΙ ΤΙ ΚΡΙΜΑ

  7. Ρίξτε μια ματιά και σε 2 βίντεο από φυλακές στις ΗΠΑ. Στο πρώτο, αιφνιδιάζει ένας φυλακισμένος τον φύλακα, ενώ στη συνέχεια επιτίθονται 4 άλλοι φυλακισμένοι στον πρώτο και σώζουν τον φύλακα. Υπάρχουν και φυλακισμένοι με φιλότιμο μερικές φορές.

    http://www.youtube.com/watch?v=8mtKRsP5qFA

    Το δεύτερο βίντεο είναι από την περιοχή που ζω και δείχνει τον φύλακα που σκοτώνει έναν φυλακισμένο με διπλό body slam… και πολύ καλά έκανε.

    http://www.youtube.com/watch?v=hM0CXCqUa2Y

    Αυτά πρέπει να παθαίνουν όλοι αυτοί οι εγκληματίες. Χωρίς οίκτο.

  8. Όποιος αλλοδαπός κρατούμενος ξεσηκωθεί, “αυτοκτονήστε” τον.
    Να δεις πως θα λουφάξουν οι άλλοι.

  9. ΤΟ ΨΟΦΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΦΗΣΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΗΡΑ…ΠΑΛΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

    1. μαλακα ηλια;;
      60χινες πηρε ο πυστης αρχιφυλακα!!

      γι’αυτο κοιτα τα χαλια σου παλιο
      ηλίθιε

  10. o παππουσ μου ο μαγκασ λεει.’ κανα χαπακι στα καζανια και θα ηρεμησουν μια για παντα’ και ‘κοψτε τη ψωλη σε καθε βιαστη’

  11. Μαλλον επεσε απο το κρεβατι οπως ακουγεται η σε κατασταση αμοκ χτυπουσε το κεφαλι του στον τοιχο..Εν παση περιπτωση , ενας δολοφονος λιγοτερος..Και οι αλλοδαποι απλα τον πουλο απο την χωρα μας.

  12. ΚΡΙΜΑΑ.. ΠΩ ΠΩΩ ΠΟΣΟ ΚΡΙΜΑ..
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΤΣΑ;

    1. Οι εγκληματίες τέτοιου είδους πρέπει να εκτελούνται όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.Τέλος.

  13. Τι λες ρε; Θα ξεσηκωθουν οι Αλβανοι και θα μας κλασουν τα τετοια, ακους τι γραφεις ρε; Εμεις ειμαστε Ελληνες, δε φοβομαστε κατι ξεβρακωτους που θα ξεσηκωθουν, ακους τι λες μωρε;;;;;;; Γαμωτο αυτο το μπουρδελοκρατος πως το εχουν καταντησει μερικοι μερικοι…

  14. Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω για ανθρώπινα δικαιώματα ατόμων, που με δόλο και πρόθεση τελέσαν κακουργηματικές πράξεις και κυρίως δολοφονίες.Σείς που τους υπερασπίζετε, εύχομαι να γίνετε θύματα τέτοιων τεράτων για να δώ αν θα βγούνε μετά οι συγγενείς σας να φωνάξουν και να υπερασπιστούν με πορείες και πανό για τα ανθρώπινα δικαιώματα του κτήνους που προέβει σε εγκληματική πράξη εναντίων σας. Οταν μεγαλώσουν τα παιδιά του θύματος, θα έχουν να λένε ότι κάποιος σκότωσε τον πατέρα μας και κάποιοι συνάνθρωποί μας υπερασπιστήκανε τον δολοφόνο.! ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

  15. Εκεί που τον έφτασε το σάπιο σωφρονιστικό σύστημα που έχουμε και που έχουν φτιάξη τα ρεμάλια που κυβερνανε την χώρα εδώ και δεκαετίες και εμείς τα πρόβατα συνεχίζουμε να τους δίνουμε ψήφους καλύτερα ήταν να πεθάνει αν ζούσε θα σκότωνε ξανά . Υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά άμα μπει κάποιος στην φυλακή αντί να σωφρονιστή γίνετε χειρότερος και δολοφόνος . Μπορούσαν όμως απλά να τον σκοτώσουν πχ να τον κρεμάσουν η να τον πετάξουν από Κανά μπαλκόνι και να πουν ότι αυτοκτόνησε και όχι να τον βασανίσουν από αυτό φαίνετε τι καθικια είναι στην αστυνομία. Και εσύ που το διαβάζεις και έχεις αντίρρηση για τα μπατσοσκυλα αν κάποια φορά σε πάνε μέσα και τους αντιμίλησες θα σε σαπίσουν !

    1. φιλε σε γενικες γραμμες καλα τα λες..θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου αν το εκαναν αυτο σε κανενα φουκαρα που βρέθηκε μέσα απο ατυχια η απο μαλακια..η κακια η ωρα που λέμε..στον καθένα μας μπωρει να τύχει..αυτος ομως φίλε ειχε σφαξει αλλα δυο ατομα πριν παει μέσα..δεν τον χαλασε η φυλακη φίλε..χαλασμενος ητάνε απο μονος του..κ αμετανόητος..απετουσε κ αδειες..κανένας οικτος απο μενα..

Comments are closed.