“ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ” -ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ, ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ

Κοινοποίηση:
samaras-venizelos-vouli

Τα πολιτικά καθάρματα του συστήματος Σαμαρά που υποδούλωσαν τη χώρα και ανάγκασαν τον Έλληνα περήφανο νοικοκύρη πολίτη, τον νέο άνθρωπο της εξέλιξης, του πολιτισμοιύ και της βιοπάλης, της ανεργίας και του εφιάλτη της ανέχειας να γίνει ραγιάς σε λιγότερο από δύο χρόνια, φθάνει προς το τέλος του. Η τιμωρία στην κάλπη θα είναι αδυσώπητη. Θα πάθουν τέτοιο προσωπικό και πολιτικό στραπάτσο που θα βάλουν στα μανίκια τους. Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει. Ο λαός-ακόμα και εκείνοι που μεμφόμαστε από εδώ-το γηραιό και μη παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας που μια ζωή τους κανάκευε και τους φιλούσε τα χέρια και τα πόδια επειδή ήταν αγκιστρωμένο στα ρουσφέτια και το ατομικό σμφέρον- θα τους κλείσει την πόρτα στη μούρη.  Και θα τους δείξει ότι “δεν τα φάγαμε μαζί”.

Υπάρχει-και είμαι σε θέση να το γνωρίζω γιατί συνομιλώ καθημερινά με δεκάδες ανθρώπους από την επιχειρηματική και εργατική ζωή του τόπου- ένα γνήσιο πατριωτικό κομμάτι των Ελλήνων που εργάζονται σκληρά για να προκόψουν και αυτοί και ο τόπος τους, που τους έχει προγράψει. Είναι το ίδιο κομμάτι που φορολογήθηκε σκληρά, ταπεινώθηκε, οδηγήθηκε στην επιχειρηματική και επαγγελματική καταστροφή έχοντας να θρέψει εργαζόμενους και απασχολούμενος, μετρώντας και το πενηνταράκι. Αυτοί ,προσμετρώμενοι με τους φοιτητές, τους άνεργους, τους δοκιμαζόμενους και τους χειμαζόμενους Έλληνες(τους πραγματικούς Έλληνες), είναι πολλοί περισσότεροι, συντριπτικά περισσότεροι από την κάστα της αντίδρασης και τους Εφιάλτες που θα διαλύσουν το βρώμικο, διεφθαρμένο, σάπιο και αλήτικο σύστημα Σαμαρά που νομίζει ότι με τη ρεμούλα, τις εκτεταμένες υποκλοπές, τις ρουφιανιές και την υπονόμευση της πατρίδος, θα συνεχίσουν να κυβερνάνε. Πλανώνται. Η πρώτη Κυριακή θα είναι το πρώτο τέλος τους. Η δεύτερη ο αφανισμός τους.

Ήδη τα μηνύματα που έρχονται από τις ανεξάρτητες δημοσκοπήσεις, είναι μαύρα και άραχνα για το καθεστώς. Το σύνολο του λαού θα τους διαλύσει και θα τους κάνει να χάσουν τη λαλιά τους. Η νύχτα της 25ης Μαίου, θα είναι το Βατερλώ υποτακτικών και φαύλων που καταπάτησαν το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους. Προδότες και Σατανάδες που άνοιξαν δεκάδες Κερκόπορτες για να εισβάλει ο εχθρός και τα τσιράκια του που τους χρηματοδοτούν και τους λαδώνουν. Και αυτούς που κυβερνάνε και τους Ταμίες τους που τους ξέρουμε και ανάλογα θα τους αντιμετωπίσουμε όταν έρθει η ώρα για να καθίσουν στο σκαμνί.

Έχουν όλα τα σκουλήκια ονοματεπώνυμο. Και έχουν πάρει θέση στη λίστα για την απονομή δικαιοσύνης. Ότι έχει μείνει όρθιο από την Δικαιοσύνη.

Πάντα στην Ελλάδα οι λίγοι ξεκίνησαν μεγάλα πράγματα. Ποτέ οι πολλοί. Γι αυτό μην περιμένετε θαύματα από τους εξαρτημένους. Όσοι έχουν τις λιγότερες επαφές και εξαρτήσεις θα τους πετάξουν στον Καιάδα τους. Τα πολεμοφόδια, τους τελείωσαν. Είναι άσφαιροι και δύστυχοι και μόνοι. Τσακίστε τους την Κυριακή στην κάλπη και ξανατσακίστε τους την επόμενη. Ανήμερα θηρία γίνεται και καταπιείτε τους. Δείξτε ότι εσείς είστε τώρα οι μαχητές και αυτοί οι αιχμάλωτοι και προσκυνημένοι.

 

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Γενικως εγινε νοθεια σε πολλα εκλογικα κεντρα…Υπαρχουν και πολλες καταγγελίες…
    Ειναι δυνατον η ΝΔ να κυριαρχει στις περιφερειες αλλα και σε πολλους δημους??? Ειναι δυνατον πρωτη και με τοση μεγαλη διαφορα? Μετα απο μνημονια, ανεργια, αυτοκτονιες, μειωσεις μισθων-συνταξεων και υπερφορολογηση των παντων?
    Ειναι δυνατον και το πεθαμενο ΠΑΣΟΚ του 5% και των σκανδαλων να κυριαρχει παντου με τους ΠΑΣΟΚους Μπουταρη, Καμινη, Σγουρο, Μωραλη κ.τ.λ. ?
    Θα τρελαθουμε?

  2. Ειλικρινα Στέφανε σε βλέπω πολύ αισιοδοξο.
    Εγώ δεν είμαι.
    Κανονικά με όλα αυτά που γίνοντε στην χώρα θα έπρεπε οι συμμορίτες του μνημονίου να έψαχναν μα βρούν τίς ψήφους τους και καμμία δημοσκόπιση όσο και άν μαγειρευόταν από τα κανάλια της κγεμπελικής προπαγάνδας να μήν μπορούσε να το κρύψει.
    Δυστιχώς βλέπω ακόμα ελιές και ποτάμια, καθώς και την ΝΔ να πέρνουν αξιοπρόσεκτα ποσοστά σε όλες τίς δημοσκοπίσεις και τα κόμματα που ευαγγελίζονται το καινούριο και το διαφορετικό, τον άλλο δρόμο δηλαδή να μήν μπορούν να ξεκολίσουν από τα χαμιλά ποσοστά τους.
    Δυστιχώς, τα “χαϊμαλιά”, και τα “καθρεφτάκια” λειτούργιασαν για ακόμα μιά φορά και οι άμυαλοι ιθαγενείς γονάτισαν και προσκυνούν για μιά ακόμα τους πρασινομπλέ κονκισταδόρες

  3. “Προδότες και Σατανάδες που άνοιξαν δεκάδες Κερκόπορτες για να εισβάλει ο εχθρός και τα τσιράκια του που τους χρηματοδοτούν και τους λαδώνουν.“

    Ποιος πιστευεις οτι ειναι ο Εχθρος ,Στεφανε;

    Κατι αοριστο ή εχει ονομα συγκεκριμενο;

    Για εμενα ΕΧΘΡΟΣ ειναι η Ευρωπαικη Ενωση και οσοι “Ελληνες“ Προδοτες την υποστηριζουν!

  4. Το κατάλληλο άρθρο στην πιο κρίσιμη στιγμή. Συγχαρητήρια.

  5. ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO EINAI ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΗ ΤΗ ΣΠΑΘΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΗΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΚ ,ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΝΑ ΤΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ.
    https://www.youtube.com/watch?v=lnFRlcc6kdc

  6. Εγώ ξέρω ότι από προχθές μ έπρηξαν στα sms και στις επιστολές οι παρατάξεις του Σγουρού(Ενας Γιώργος Αρσένης) και του Καμίνη ( Κόκκινος Νικος- Ελένη Κατσούλη). Εχω γραφτεί στο κόμβο αλληλοβοήθειας, απ όπου πήραν το κινητό μου και εκμεταλλεύονται το πόστο τους

  7. Ελληνες μην μασατε κουτοχορτο

    40-50.000 λαμογια καταληστεψαν την Ελλαδα την τελευταια 35ετια και εβγαλαν τα κλεμενα στο εξωτερικο…..Απο τα 500 δις που βγηκαν στο εξωτερικο μετα το 1990 τα μισα ειναι τα κλεμενα του Ελληνικου λαου…Εδω το λαμογιο ο Καχριμακης παραδεχτηκε πριν 10 μερες οτι μονο τα τελευταια 13 χρονια εφυγαν απο την Ελλαδα 300 δις ευρω (!).Αυτο που ξερουν λοιπον αυτα τα καθαρματα ειναι οτι μια εθνικη κυβερνηση της Χρυσης Αυγης ολα αυτα τα χρηματα καθως και τις περιουσιες που εχουν εντος Ελλαδας , ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..Γι’ αυτο λυσσανε ολοι οι νταβατζηδες των ΜΜΕ 2 χρονια τωρα εναντιον της Χρυσης Αυγης…Γι’ αυτο εχει πεσει τοσο χρημα σε δημοσιογραφους και υπαλληλους σχολιαστες που γραφουν απο το πρωι ως το βραδυ στο διαδυκτιο και μας τα πρηζουν για ναζι-Χιτλερ και πρασινα (πασοκικα) αλογα….Ξερουν πολυ καλα τι τους περιμενει.

    Kαι η Χρυση Αυγη ειναι η μονη πολιτικη δυναμη που θελει να διωξει τα 2.000.000 των μωαμεθανων εισβολεων που εχουν κανει καταληψη στην πατριδα μας.Το σχεδιο της Παγκοσμιας Διακυβερνησης ειναι μολις ο πληθυσμος των μουσουλμανων φτασει τα 5-6.000.000 να τους μετακινησουν στα νησια του Αιγαιου , την Θρακη , την Μακεδονια και την Ηπειρο……Με τους πληθυσμους μουσουλμανων σε αυτες τις περιοχες να φτανουν τοτε το 60% του πληθυσμου θα δημιουργησουν την Κοσοβοποιηση τους και θα παραδωθουν ετσι τα νησια και η Θρακη στους Τουρκους , η Μακεδονια στους Σκοπιανους και η Ηπειρος στους Αλβανους.

    Ξυπνατε ρε Ελληνες….δεν βλεπετε τι προσπαθουν να κανουν;

  8. ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.ΠΟΝΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ.
    ΡΙΧΤΕ ΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ
    ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ.ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

  9. Η ΦΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ , Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΦΤΟΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ!Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

  10. γιαννη παπαρουπα αν νομιζεις οτι οι νεοδημοκρατες ειναι χιτες παιρνεις πολλα ναρκωτικα!κωλος κ βρακι με τα κουμουνια εχετε γινει!ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ!

  11. Ναι.. ναι.. προσεχε μη το φας εσυ Χιο το στραπατσο..

  12. χρυση αυγη κ τρεμει η γη! ζητω η ελλας,ζητω το εθνος!

  13. ΣΦΑΓΗ!

    Έχασε τη δουλειά της έπειτα από συνέντευξη με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ!

    Την εργασιακή της υποβάθμισή και την αφαίρεση της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής καταγγέλλει η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολύζου από τα Χανιά, έπειτα από μία επεισοδιακή συνέντευξη με την υποψήφια ευρωβουλευτή της Ελιάς Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

    Την απόφαση της υποβάθμισής της έλαβε ο διευθυντής του καναλιού Γιώργος Παπακωνσταντής, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά.
    O απίστευτος καυγάς ξεκινάει στο 37:00, με αφορμή τη Συρία και την Ουκρανία και καταλήγει με τη φράση της δημοσιογράφου «Γιατί φωνάζετε;». Η Αλ Σάλεχ αφήνει αιχμές στη δημοσιογράφο ότι ασπάζεται απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ ή της Χρυσής Αυγής ενώ προς το τέλος της εκπομπής την κατηγορεί ευθέως ότι έχει «απόψεις νεοναζί».

    http://ixnos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7671.html

  14. δεν ξερω τι θα γινει.εγω παντως θα ψηφισω χρυση αυγη.ειμαι αντιθετη σε καποιες αποψεις τους αλλα συμφωνη με καποιες αλλες.εχω σιχαθει τοσο πολυ ολα αυτα που γινονται και δεν υπαρχει τιμωρια που αναρωτιεμαι αν υπαρχει σωτηρια.αν κλεψει καποιος απο εμας παει φυλακη και αυτοι κλεβουν εμας και με θρασος και δεν ανοιγει μυτη.ειναι αδιανοητο να υπαρχουν ατομα που μετα απο ολα αυτα πανε και φιλανε τα χερια του σαμαρα!!και μετα μου λετε οτι υπαρχει σωτηρια?δεν υπαρχει και ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ.δεν υπαρχει τιποτα ουτε κρατος ουτε δικαιοσυνη τιποτα.τετοια προδοσια δεν νομιζω να εχει ξαναζησει κανενα κρατος.

    1. Το πρόβλημα είναι, αγαπητή nemesis,οτι δυστυχώς, στην Χρυσή Αυγή, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, θα συμφωνείς ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ο, τι τους “κάτσει”αυτονών, ως ανάρμοστο γιατι έτσι λειτουργούν τα απολυταρχικά καθεστώτα!!! Και αν ένα πρωί αποφασίσουν οτι τους ενοχλούν π.χ οι έχοντες την ψ@@@@η στραβή προ ς τα αριστερά ή το δεξί α@@@@@@@ι μικροτερο απο το αριστερό και οτι οι γυναίκες θα πρέπει να φοράνε μπούρκα θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ!! ΞΥΠΝΑ ΑΔΕΡΦΗ!!!!!

  15. νέα δημοκρατία με τρέλα
    κουφάλες χρυσαυγίτες έρχονται οι χίτες

    1. καλώς την τρελλή κι ας άργησε!!!!!

  16. Τώρα ήρθε η ώρα να τιμωρήσουμε αυτούς που μας εξαθλίωσαν. Πρώτα με την ψήφο μας και μετά να κάτσουν στο σκαμνί για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει . Είναι απλά τα πράγματα. Μην κολλάτε σε κόμματα και ρουσφέτια. Αυτά τους έβγαζαν στην εξουσία και να τα αποτελέσματα. Ψηφίζουμε άφθαρτους και πατριώτες και αν μας δείξουν στην πορεία ότι ξεφεύγουν από αυτά που υποσχέθηκαν θα έχουν την ίδια τύχη στις επόμενες εκλογές. Μόνο έτσι και χωρίς κομματικά κολλήματα θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά γιατί σα λαός το αξίζουμε. Πάρτε παράδειγμα τους Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό χωρίς ρουσφέτια σε όλους τους τομείς. Με σωστούς πολιτικούς το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και εδώ.

  17. Για να δούμε, θα επαληθευθεί ο Στέφανος; Γιατί προσωπικά δεν είμαι αισιόδοξος. Και τον βλέπω πάλι από Δευτέρα να βγαίνει και κα κράζει αυτούς που τελικά στήριξαν. Κοντός ψαλμός, αλληλούια.

  18. Καλημέρα κε Στέφανε. Θα τους λειώσουμε. Θα τους αφανίσουμε. Θα τους διαλύσουμε. Ερχόμαστε, είμαστε πολλοί.
    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο έχων νου νοήτω.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

  19. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΪΟΥ:

    -ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ.

    -ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ, ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΤΖΙΝ DIESEL.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΠΕ.

Comments are closed.