40η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – 2.000 “ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ” ΠΡΑΣΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΟΝ “ΧΟΝΤΡΟΠΟΛΝΤΟ”! ΖΩΗ ΣΕ ΕΣΑΣ…ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
pasok-14-makeleio

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο τα εγκαίνια της έκθεσης-αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» με βασικό ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου.

zappeio-pasok-makeleio

Η εκδήλωση ξεκίνησε παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

zappeio-pasok-(1)-makeleio

zappeio-pasok-(2)-makeleio

zappeio-pasok-(4)-makeleio

zappeio-pasok (5)

zappeio-pasok-(3)-makeleio

 

Βασικός ομιλητής της συγκέντρωσης – η οποία ανοίγει τη σειρά επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ – είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.Κατά την άφιξή του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί του φώναζε ειρωνικά: “Γιώργο γερά, να πέσει η Δεξιά”, προκαλώντας την έντονη αμηχανία των παρευρισκομένων.

zappeio-pasok-(6)-makeleio

Συνθήματα κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου υπήρξαν και κατά την διάρκεια της ομιλίας του κατά την οποία υπεραμύνθηκε της ανάγκης να ηγηθεί η δύναμη της ενότητας στη δύσκολη συγκυρία όχι μόνο για την παράταξη.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών κατάφερε με δυσκολία να ολοκληρώσει την ομιλία του, την οποία διέκοπταν συνεχώς συνθήματα υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για το συνέδριο της δημοκρατικής παράταξης και τόνισε πως η σημερινή προσπάθεια είναι μια προσπάθεια να ενωθεί το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι είχε την τιμή να συνεργαστεί με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτήρισε ιστορικό φαινόμενο και διανοούμενο, ενώ ακούγοντας τα συνθήματα για να πέσει η Δεξιά είπε: “Θα μιλήσουμε την Τετάρτη για το πότε και πως συνεργαστήκαμε με τη ΝΔ και με το ΛΑΟΣ”, κάνοντας τις αποδοκιμασίες πιο έντονες.

Παράλληλα, τόνισε πως το δίλημμα δεν ήταν ποτέ ανάμεσα σε καλή και κακή επιλογή αλλά “στην απόλυτη καταστροφή και τη σωτηρία”.

zappeio-pasok-(8)-makeleio

zappeio-pasok-(9)-makeleio

zappeio-pasok-(10)-makeleio

Στην εκδήλωση έφθασαν λίγο μετά τις 7.30 μ.μ. ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Παντελής Καψής, ο Θανάσης Τσούρας, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Γιάννης Πανάρετος, ο Χρήστος Αηδόνης, ο Γιάνης Καψής, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Κώστας Γείτονας, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Ντίνος Ρόβλιας, η Αννα Νταλάρα και ο Νίκος Αθανασάκης.

zappeio-pasok-(11)-makeleio

zappeio-pasok-(12)-makeleio

zappeio-pasok-(13)-makeleio

Το παρών έδωσαν ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Νίκος Τσουκάλης από τη ΔΗΜΑΡ.

pasok-14-makeleio

Την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, θα γίνει δεύτερη εκδήλωση στο Ζάππειο με ομιλητή αυτή τη φορά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο. Σε αυτήν θα είναι παρών ο Κώστας Σημίτης, όχι όμως και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δείτε το σχετικό βίντεο του makeleio.gr:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

84 Σχόλια

  1. Υπαρχουν ελαχιστα ζωα που ψηφιζουν ακομα ΠΑΣΟΚ και παιρνουν στον λαιμο τους 11 εκατομμυρια ψυχες

  2. Ολες οι ξεφτιλισμενες μαριονετες…….οι χρηματοδοτες των σοασιαληστων , ο Μπομπολας και ο Ψυχαρης που ειναι ?

  3. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ …….ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

  4. Λοβοτομημένα ουγκ. Να δώσουμε λίγη γη για περισσότερα ασφάλεια. Λόγια μεγάλου ανδρός! Η χρυσή αυγή σας φταίει μετά ζώα!!

  5. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!!!

  6. Τώρα που τα λέμε διαφορά από τους χρυσαυγίτες δεν βλέπω. Το Πασοκ μετακόμισε στην χρυσή αυγή όπως φαίνεται.

  7. πασοκικά σταχυολογήματα, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!!!!!

    ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά…
    περήφανα νειάτα τιμημένα γηρατειά…
    το πασοκ στη κυβέρνηση ο λαός στην εξουσία…
    η ελλάδα ανήκει στους έλληνες…
    φονιάδες των λαών αμερικανοί…
    εοκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο…
    έξω οι βάσεις του θανάτου…
    τσοβόλα δώστα όλα…
    ευχαριστούμε τους αμερικανούς…
    το χρηματιστήριο θα πάει στις 10.000 μονάδες
    το κύμα πήρε τη σημαία…
    λεφτα υπάρχουν…
    μαζί τα φάγαμε…
    οι έλληνες δεν πεθαίνουν κιόλας…
    απολύτως…
    δημιοκρατικό τόξο…

    1. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

  8. ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑ
    ΚΑΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΚΚΕΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ,Ο ΠΡΩΝ ΓΕΙΤΝΟΝΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ …..ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΜΕΝΟΙ !
    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !
    “Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΕΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ”

    ΣΙΧΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ …..

  9. “ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ” ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ
    Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ…
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΚΑΤΣΙΚΟΦΛΩΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
    ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;;; – Α,ΚΑΝΕΝΑΣ, ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

  10. Ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Βαψομαλλιάδες παππούδες (που ‘λεγε κι ο κ. Στέφανος), κολλημένα μυαλά, κοιλαράδες, δημόσιοι υπάλληλοι και μερικά απολιθώματα μαζεύτηκαν για να τιμήσουν ένα κόμμα που τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια, καταδυνάστευσε ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού και όχι μόνο για να βολέψει ένα άλλο κομμάτι-στρατιά προβάτων. Με λίγα λόγια…
    Όξω ρε…

  11. ΕΒΑΛΕ ΤΟΣΟ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ Ο ΓΕΡΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ (BOΛEMA) ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΣ Η.. ΠΑΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

  12. ΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΚΛΕΦΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ,ΨΕΥΤΩΝ ΚΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ??ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ!!!!

  13. Ένας μετεωρίτης εκείνη την ώρα θα ήταν ό,τι πρέπει.

  14. πρεπει ολοι αυτοι να είναι ψυχιατρικοι ασθενείς,αλλιως δεν εξηγηται αυτό,με τοσα που μας εκανε ο ΓΑΠ αυτοι τον χειροκροταν,

  15. Ο/Η ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ..ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ λέει:

    Κομματοσκυλα..Οτι πιο σιχαμερο και βρωμερο διαθετει η ελληνικη κοινωνια.Κοιταζουν το βολεμα τους,την θεσουλα τους κυριως στο δημοσιο,και την τσεπη τους.
    Εξαιτιας τους χρεωκοπησαμε και φθασαμε στον πατο(ψηφιζουν χρονια τους ιδιους και τους ιδιους λαμογιοπασοκους).
    Απλα τους φτυνω, και τους σιχαινομαι οσο τιποτε αλλο.Λαμογια της κοινωνιας

  16. ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ????? ΠΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ??? ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ???ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ??? ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΠΑΤΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ???? ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ??? ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ??? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ??? ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ??? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?? ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ???ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ???ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ????

    1. @ 2:48 Το καλυτερο σχολιο εκανες Νικολα.
      Τα προσκυνημενα και βρωμερα κομματοσκυλα(φοιτητες και κυριως δημοσιοι υπαλληλοι),ειναι ψεκασμενα ζομπι, που δεν τους νοιαζει αν οι υπολοιποι ελληνες αυτοκτονουν απο την πεινα και τη φτωχεια εξαιτιας των μορφωματων που ψηφιζουν τοσα χρονια.
      Οπως εγραψα σε αλλο σχολιο μου,ειναι οτι πιο σαπιο,βρωμερο και σιχαμερο υπαρχει στην ελληνικη κοινωνια.Τους μισω και τους σιχαινομαι

  17. Όταν ρίχνεις φαγητό σ’ένα σκύλο,αυτός σε γλύφει κάθε μέρα

  18. Mundus vult decipi, ergo decipiatur.
    ( ο κόσμος θέλει να εξαπατηθεί, άσ’ τον λοιπόν να εξαπατηθεί. Γάιος Πετρώνιος, 1ος μ.Χ αιών, Ρωμαίος συγγραφέας).

    1. ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

  19. ΚΑΘΗΚΙΑ-ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΟΣΗΛΟΓΟΙ-ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ 800-1000 ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΕΙΣΤΕ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ……..ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ…..

  20. Τόσα σκατά μαζεμένα ούτε ό βιολογικός επεξεργαστήρας τής Ψυττάλειας δέν συσσωρεύει!!!

  21. Δέν διακρίνω τούς Τσοχατζόπουλο,Μαντέλη,Λαλιώτη,Τσουκάτο κ.α. <> κι ανησυχώ διά τήν συνοχήν τής πασοκοληστοσυμμορίας!!!
    ΄Επίσης μέ ανησυχεί ή μή παρουσία τού νταβατζή τής πασοκοσυμμορίας SSSαμαρά!!

  22. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΔΡΑΙΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ!

  23. Το ΠΑΣΟΚ το μονο λαϊκό σοσηαλιστικο κίνημα ήταν γγια το ελληνικο λαο , αυτο που τον εβεργέτησε κι ας λετε εσεις οι αδαης οτι θελετε. Ο Ανδρεας Παπανδρεου ζει μεσααπο το κρατος προνοιας που ακομη ειναι ριζωμενο . Αν ηταν η δεξια θα ειχαμε ακομα μακρονησους και λερους.

    1. Τήν ΄Ελληνικήν γλώσσα τήν έμαθες στό ίδιο σχολείο πού τήν έμαθε κι ό ΓΑΠομαλάκας??
      Ούστ ρέ πράσινο ερπετό!!!

    2. Aυτοκτονα ξεφτυλισμενε πρασινορουφιανε.7000 ελληνες αυτοκτονησαν εξαιτιας του μορφωματος σου.Ψυχασθενικο κομματοσκυλο

  24. όλα τα μαυρα σκατα μαζεμένα …οσο για τους πιστους …ειστε αξιοι της τυχης σας γιουρουκια …να σας δω και στο ειδικο δικαστήριο να τυος χειροκροτατε

  25. Δεν υπαρχει καποιος απο τους παρευρεσκομενους που να μην εχει βολεψει παιδια-εγγονια στο δημοσιο.
    Η κουταλα ηταν ωραια λεμε….
    Δεν πανε να πεθανουν οι αλλοι ανεργοι.. εμεις και το σκυλολοι μας να τρωμε και vα πινουμε.Αυτη ειναι η Ελλαδα και αυτη θα ειναι παντα.Τα 400 χρονια ηταν υπεραρκετα για να αλλιωθει το ελληνικο DNA.

  26. ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΑ 120 ΕΤΗ….ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΚΡΕΜΜΑΛΕΣ …ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  27. Ήμαρτον!!!
    Ιδού τό ένα σκέλος τής αλητοσυμμορίας!!! (τό άλλο είναι ή νεοπολαν)
    2.000 zivagos laliotius, pig-pagalious,gapomalakius,benivaselius lamogius pasokous-pasokus,συγκεντρώθησαν αλαλάζοντες σέ μία αίθουσα, διά νά εορτάσουν τήν άλωση τής χώρας μας!!!

    Παρατηρητής δέ αυτού τού τραγελαφικού θεάματος όπως πάντα καί διά πάντα,ό Μαλάκας ό Έλληνικός Λαός!!!

    ΄Αφες αυτοίς??? ου γάρ οίδασι τί ποιούσι???

    Ξαναψηφίστε τους Ζώα!!!

  28. Πουλάμε
    Ακόμα
    Σ
    Οσιαλισμό
    ΚΟΡΟΙΔΑ!!!!!

    1. ΠΑκιστανικό
      ΣΟσιαληστρικό
      Κόμμα

  29. μονο εαν τους πιασει ο εμπολα θα γλιτωσει η χωρα μου γυρισαν τα κοπροσκυλα στην βαση τους

  30. Bλεποντας το ωιντεο, σε πιανει αηδια τελικα να βλεπεις χιλιους βολεμενους γλυφτες χειροκροτητες του νεκροθαφτη τηου μεσου ελληνα και της ελληνικης ζωης να τον ζητοκραυγαζουν!!!Ειμαστε τελικα για πολλες ΚΛΩΤΣΙΕΣ .ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥς ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ

    1. Τα πες ολα φιλ μου για τους κωλογλυφτες.Τα πες ολα.

  31. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΩΝΤΟΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

    1. ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

  32. “Bill2014 02/09/2014 at 12:28 am Reply
    Εκει θα επρεπε να παει μια οργανωση να τους βαλει καμια 50αρια κιλα δυναμιτη και να φτασουν στο Φαληρο τα παλιοκαθηκια που εχουν το θρασσος και μαζευονται κιολας οι καταστροφεις της ελλαδας ευκαιρια ηταν”

    Πάλι πέταξες αρλούμπα βρε!

    Έχεις δει εσύ καμμιά “οργάνωση” (προφανώς τρομοκρατική εννοείς) να βάζει βόμβες και να σκοτώνει τα τελευταία χρόνια τους ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ?

    Αφού ΔΙΚΟΙ τους έχουν γίνει ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ – ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ –

    ΠΑΝΕ τα ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ που “ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ” σήμαινε κάτι!

    Τώρα ΜΟΝΟ “ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ” “εξυπηρετητές” του συστήματός υπάρχουν πλέον!

  33. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΟ $υριζα.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΩ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ $ΥΡΙΖΑ.
    ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

  34. που είσαι ρε Παπαδόπουλε!
    να τους μαζέψεις και να τους πας στη Γυάρο…

  35. Το παλιο παπανδρεικο πασοκ εχει πολλα κοινα με τη σημερινη φασιστικη χαβγη. Ιδια προδοτιλα μυριζεις.

  36. πωωωω ούτε ένα σχόλιο υπέρ του μνημόσυνου…ρε που πάμε ρεεε χεχεχεχχε

  37. τετοια δειχνετε και μετα θελετε ο αλλος να πιστεψει στην δημοκρατια των ηλιθιων….θα αναδειξετε τον παπαδοπουλο και τον μεταξα σαν τις μεγαλυτερες μορφες μαζι με τον βενιζελο του αιωνα…..η γενια του πολυτεχνειου και ολα τα κοπροσκυλα αυτα μαζι με το πασοκ κατεστρεψαν την Ελλας….

  38. τουϛ εχουν απομεινει οι ανω των 65 χρονων ψηφοφοροι τουϛ,οι αλλεϛ ηλικιακεϛ ομαδεϛ τουϛ εχουν φυγει,αρχιιζουν και πιανουν πατο,εχουν φτασει στο 2% ο τελευταιοϛ να κλεισει την πορτα!

  39. Εκει θα επρεπε να παει μια οργανωση να τους βαλει καμια 50αρια κιλα δυναμιτη και να φτασουν στο Φαληρο τα παλιοκαθηκια που εχουν το θρασσος και μαζευονται κιολας οι καταστροφεις της ελλαδας ευκαιρια ηταν

  40. Προδότες, δολοφόνοι βρωμοπασόκοι γ..ώ τα σπίτια σας.

  41. ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝΕ και ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΟΥΝΕ οσοι ΠΡΟΒΑΤΑ/ΓΙΔΙΑ/και άλλα τετράποδα πηγαν χτες εκει και χειροκροτούσαν αυτούς που μας ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ! Τα ίδια ισχύουν και για τα μπλε ΖΩΑ! ΒΑΣΤΑ ΤΟΜΣΕΝ και ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ, ΔΕΝ καταλαβαίνουν τίποτα τα ζώα…

  42. ΚΑΘ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑ Β ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Κ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΞ ΕΔΩ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΠΟΥΧΤΑΡ

  43. κατεστρεψε την οικονομια ,εκλεισε βιομηχανιες ,δημιουργησε την τεχνη της φοροδιαφυγης ,καλλιεργησε τον κοινωνικο ρατσισμο,κατεστρεψε την πολεοδομια και την φυση,κοματοποιησε τον συνδικαλισμο, μετετρεψε τον πολιτισμο σε σκυλαδικα ταβερνες και μπαρακια,εφερε την ελευθεροστομια την ελευθεριοτητα χωρις δημιουργικοτητα ,απαξιωσε τον σοσιαλισμο ,και πανω απο ολα εδραιωσε τον φασισμο στην ελλαδα .εξαφανηστε το πασοκ !?

    1. Πες ένα ευχαριστώ ρε κωλοαριστερέ αχάριστε στα καλά που σου έκανε ο Ανδρέας! Σε έβαλε στα ΜΜΕ, στην Δημόσια Εκπαίδευση, στον κρατικό μηχανισμό. Σε έκανε κοινωνικό καθεστημένο.

      Με τον Ανδρέα μετακομίσατε οι κωλοαριστεροί και γεμίσατε τα ΒΠ και τα Αρσάκεια. Με τον Ανδρέα βγάλατε τα κωλόπαιδά σας στους δρόμους για να σπάνε και να καίνε ατιμωρητί!

  44. Ο/Η Και οι χρυσαυγίτες μαζεύονται με το ζόρι 50 άτομα!!! λέει:

    Μάλλον η αποχώρηση του μαχαιροβγάλτη αρχιχρυσαυγίτη βουλευτή και πρώην πασόκου Μπούκουρα, άνοιξε το δρόμο σε αποχωρήσεις και επαναπατρισμό στο Πασοκ των εθνικο-σοσιαληστών.

    1. @Και οι χρυσαυγίτες μαζεύονται με το ζόρι 50 άτομα!!!: Κάνε ένα κλύσμα με βαλσάμικο ξύδι και περαστικά σου σπιούνε.

    2. κάτσε είπαμε να πείς την γνώμη σου ,όχι την μαλακία σου.Έχω πάει και σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ και σε Χρυσή Αυγή.Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορώ να σου πώ είναι αυτός που ζορίζεται.Καλώς ή κακώς το μόνο κόμμα που μαζεύει κόσμο στο δρόμο , ακόμα , είναι η Χρυσή Αυγή.Κρίνε δίκαια χωρίς παροπίδες.

  45. ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΛΗΚΑ ΝΑ ΕΠΕΥΗΜΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΣΤ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ 2%!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟΣ ΔΕ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΤΟΥ Ο% ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ. ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΦΤΕΙΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΕΜΠΡΑΕΡ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΟΓΟ ΤΟΥ . ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

  46. 40 χρονια οι ιδιες φατσες , νισαφι πια. γερασαν κ ασπρισαν τα μαλλια τους κ ακομα ειναι υπουργοι κ πρωθυπουργοι. κατι συμβαινει σ’αυτη τη χωρα.

    1. Εχουν το τροπο τους, διατηρουνται με τα δεκανικα. Δες πχ. πως τους κρατησε στην εξουσια η χρισι χαβγι στις τελευταιες εκλογες αλλα και στις ευρωεκλογες…

      1. Μάλλον τους μπέρδεψες με το κκε, τον καμμενο και το ποταμι.Τα καλοκουρδισμενα γραναζια του συστηματος.Για το δε ΤΣΥΡΙΖΑ τι να πεις, με τις καταθεσεις και τα ακινητα που εχουν ολοι μαζι χτιζουν δικη τους χωρα..

  47. ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ………………ποτε θα οδηγηθειτε στην πραγματικη δικαιοσυνη αραγε ……. ποτε ?
    αναρωτιεται ο ελληνικος λαος , πασοκοκλεφτρονια ?

  48. ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΓΕΙΡΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΠΙΘΗΚΟΙ…

  49. ΚΑΘOΛΟΥ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ-ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΝ ;

  50. 40 Χρόνια μεταπολιτευτική τραπεζική δικτατορία, ευγενική δωρεάν χορηγία των αμετανόητων ψηφοφόρων του δημιοκρατικού τόξου.

  51. εοκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο…
    έξω οι βάσεις του θανάτου…
    τσοβόλα δώστα όλα…
    ευχαριστούμε τους αμερικανούς…
    το χρηματιστήριο θα πάει στις 10.000 μονάδες
    λεφτα υπάρχουν…
    μαζί τα φάγαμε…
    οι έλληνες δεν πεθαίνουν κιόλας…
    απολύτως…
    δημιοκρατικό τόξο…
    .
    .
    .

  52. Αυτός ο Παπακωνσταντίνου ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος;

  53. Τρεις κι’ ο κούκος βλέπω στο Ζάππειο…κάτι γερόντια με τα ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ,κάτι κολ@γριες με βαμμένο μαλλί, κάτι προδότες (όλοι ξέρουμε τα ονόματα τους ), και άλλα λοιπά απόβλητα συγκεντρωμένα για να κάνουν υποκλήσεις.
    Οι ψηφόροι τους να τους χαίρονται πάντα,χάρη σε εσάς η Ελλάδα είναι στην παρούσα κατάσταση. Μπράβο ρεζίληδες ωραία τα καταφέρατε ΑΛΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ !!!!

  54. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ !!!

  55. γιορταζουν οι κλεφτες την καταστροφη της ελλαδος παιδια ο ποπαυ πρωτος και καλυτερος ουστ κοπροσκυλα του 2 τοις εκατο

  56. Ξεφτιλισμένα ρεμάλια, μιζαδόροι, κοπρόσκυλα, λαμόγια, κλέφτες, δωσίλογοι. Αμετανόητοι απατεώνες, να σας πνίξει το αίμα των 7.500 που αυτοκτόνησαν. Να ψοφήσετε και να μείνετε άθαφτοι, να βλέπει ο λαός το κουφάρι σας να σαπίζει. Κοπρολάγνοι πρασινοφρουροί, γ@μώ το σάβανο σας.

  57. ΚΑΛΑ Ο ΠΟΠΑΥ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ? ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  58. ΡΕ ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΟΣΗΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!

    ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ-ΞΕΤΣΙΠΟΤΟΙ-ΔΟΥΛΙΚΟΙ-

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ!!!

Comments are closed.