Ίσως να μην σας προκαλέσει έκπληξη όταν ακούσετε πως η παραγωγή τροφίμων έχει αλλάξει δραστικά από τη δεκαετία του 1950. Πώς θα σας φαινόταν όμως εάν ακούγατε ότι οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές δεν είναι – δυστυχώς- ιδιαίτερα αισθητές; Για παράδειγμα, το καλαμπόκι που αγοράζετε στο σούπερ μάρκετ της περιοχής σας δεν φαίνεται να διαφέρει σημαντικά από το καλαμπόκι που πωλούνταν 60 χρόνια πριν. Ουσιαστικά όμως διαφέρει, και μάλιστα πολύ…
Διαβάστε περισσότερα.