Συνελήφθη ο δράστης της ληστείας του σχολείου στον Αλμυρό

Κοινοποίηση:
χειροπεδες

Μέσα στα όρια του αυτοφώρου εξιχνίασαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος την εισβολή που έγινε τα ξημερώματα της περασμένη Τετάρτης στο κτίριο όπου στεγάζεται 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού στον Βόλο και ταυτοποίησαν ως δράστη ένα νεαρό Έλληνα.

Ο 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη, είχε παραβιάσει την πόρτα του γραφείου του διευθυντή του σχολείου σπάζοντας την κλειδαριά και το είχε ερευνήσει απ’ άκρη σ’ άκρη. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κλέψει κάποια αντικείμενα και έφυγε με άδεια χέρια αφήνοντας πίσω του μόνο τις ζημιές που προκάλεσε.

Η εισβολή στο σχολείο έγινε αντιληπτή το πρωί από τον διευθυντή, οπότε ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν προανάκριση και κατέληξαν στα στοιχεία του δράστη.

Στο τμήμα όπου οδηγήθηκε, ο νεαρός παραδέχθηκε ότι αυτός έκανε την διάρρηξη χωρίς να εξηγήσει τι ζητούσε στο σχολείο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: