Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον λαό για να έρθει στην εξουσία και αυτή την πολιτική συνεχίζει είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τη συμφωνία με τους δανειστές.
«Ο κύριοι Τσίπρας και Καμμένος έφεραν νέα δυσβάσταχτα μέτρα» σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας πως η συμφωνία περιλαμβάνει μέτρα, αλλά δεν περιλαμβάνει νέα χρηματοδότηση της χώρας, ενώ ταυτόχρονα «ο κ. Τσίπρας συμφώνησε σε ένα τέταρτο μνημόνιο χωρίς κανένα μέτρο για το χρέος».
Μένει ανοιχτή είπε ο κ. Μητσοτάκης η εκκρεμότητα για το τι θα γίνει μετά τη λήξη του προγράμματος. «Η κυβέρνηση εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, αλλά δεν μπορεί να το κάνει πια. Ψηφίζει όλα τα μέτρα για να αποφύγει τις εκλογές. Τρέμει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Φοβάται τις εκλογές» τόνισε ο κ.Μητσοτακης.
«Εμείς θα συνεχίσουμε να ζητάμε πολιτική αλλαγή. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φθείρει τη χώρα» υπογράμμισε