ΟΧΙ, δεν είναι ανίκανοι είναι αυτοκαταστροφικοί. Και αυτό είναι το χειρότερο. Θα μας πάρουν στο λαιμό τους παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι «Πώς θα σώσουμε τη χώρα».
Κλειστές οι πόρτες και όλα τα στόματα στην Ευρώπη πλέον μπροστά στο δήθεν… ΑΔΙΕΞΟΔΟ που δημιουργούν μόνοι τους για να περάσουν τα πιο σκληρά μνημόνια και να φύγουν.
ΟΧΙ, ακούμε από παντού εμείς που μάθαμε από την ιστορία να λέμε ΟΧΙ.
Καποτε είχε πει ο α- δέξιος (και καλά) πολιτικάντης Αλέξης Τσίπρας πως δεν χρεοκοπεί μια χώρα αλλά οι τράπεζες.
Αλήθεια; Μήπως τελικά σώθηκαν οι τράπεζες και ο Ελληνας πατριώτης δεν έχει δεκάρα τσακιστή στη τσέπη;
Ποια χώρα θα σταθεί όταν οι πολίτες δεν μπορούν να αγοράσουν τα βασικά και το μόνο που σκέφτονται κάθε πρωί είναι πως θα επιβιώσουν.
Δημοκρατία χωρίς νέες ιδέες και ευκαιρίες να αναπτυχθούν γίνεται;
Και όσα μεγαλοστελέχη της Κυβέρνησης προσπαθούν να το σκάσουν τώρα σαν τα ποντίκια ενώ απειλούν με παραιτήσεις ή κατηγορούν τον Τσίπρα είναι τουλάχιστον γελοίοι. Ηξεραν,τα πάντα και συνέχισαν. Γιατί ξεγελάστηκαν από τα παραμύθια Τσίπρα;
ΟΧΙ.ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΙ.
Και τι θα κάνουνε τώρα; Πάμε λοιπόν, σε ένα ακόμα δημοψήφισμα, σε ένα ακόμα θερμό «καλοκαίρι 2015», σε μια υπηρεσιακή Κυβέρνηση σε οτιδήποτε τέλος πάντων προκειμένου Να τους βολέψει να αποχωρήσουν αφού η διατεταγμένη «αποστολή» τους εξετελέστει, ΤΩΡΑ μπορούν να φύγουν.
AYTO ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ…
(Οσο εμείς θα βουτάμε στη φτώχεια και στην απογοήτευση. Ξένοι στην ίδια μας τη χώρα.Και αυτό είναι το χειρότερο.)
της αναγνώστριας Χριστίνας Βαρδίκου
ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 70 ΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ !!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ,ΕΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ !!!!!!!!!!!!!!
Πουτσα και ξυλο στον Αλεξη και στον Πανο με οποια σειρα θελετε.Ειναι ρεμαλια, προδοτες, ανθελληνες.
Σφαλιάρες και κλωτσιές στους μαρξιστές.