Ένας νέος εκατομμυριούχος αναδείχθηκε στη χθεσινή κλήρωση του ΠΡΟΤΟ, καθώς ύστερα από 49 συνεχόμενα ΤΖΑΚΠΟΤ και με μόλις 2,5 ευρώ ο υπερτυχερός κέρδισε 1.356.295,26 ευρώ και σίγουρα άλλαξε τη ζωή του.
Πρόκειται για τον πρώτο νικητή της 1ης κατηγορίας του ΠΡΟΤΟ για το 2014 και το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε με τυχαία επιλογή σε πρακτορείο της Ηλιούπολης.
Και στο ΤΖΟΚΕΡ το ποσό που θα μοιραστεί αυτή την εβδομάδα στην 1η κατηγορία είναι σημαντικό, αφού το ΤΖΑΚΠΟΤ έχει ανέλθει σε 1.900.000 ευρώ τουλάχιστον περιμένοντας τον επόμενο εκατομμυριούχο.
Δηλαδή μας λένε να μπούμε στο «τρυπάκι» του τζόγου. Δεν θέλουν να παίξουμε πολλά (ενδιαφέρονται για μας), 2,5€ μόνο ο καθένας. Παλιά το Τζόκερ, Λόττο, Προ-πο ήταν κομπίνα κραυγαλέα. Τώρα μας λέει (ποιός άραγε αγόρασε τον ΟΠΑΠ? Μελισανίδης?), είμαστε εντάξει κληρώνουμε και άσχετες ημέρες όχι μόνο Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι.