Συλλήψεις για Χιλιάδες προϊόντα Παρεμπορίου σε Αποθήκη στο Κέντρο της Αθήνας

Κοινοποίηση:
assets_LARGE_t_420_53699835

Δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές συνελήφθησαν, ενώ ένας ακόμα αλλοδαπός αναζητείται, για υπόθεση παρεμπορίου με χιλιάδες προϊόντα μαϊμού, που εντοπίστηκαν απο την αστυνομία, σε κατάστημα στην οδό Ικτίνου στην Αθήνα.

Στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 32.400 ζευγάρια γυαλιών ηλίου, 3.113 ρολόγια χειρός, 320 πορτοφόλια, 29 ζώνες και τρία καπέλα, όλα απομιμήσεις προϊόντων γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού.

Οι δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές συνελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνοι του καταστήματος, ενώ αναζητείται ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εάν βρείτε κανέναν αλλοδαπό να κόβει τιμολόγιο στην Κουμουνδούρου στην Αθήνα και στην Αισώπου στην Θεσσαλονίκη ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ και τι γίνεται όταν πιάνουν κανέναν ? ΤΙΠΟΤΑ αλλάζουν όνομα και συνεχίζουν , αλίμονο στον έλληνα που δεν έκοψε απόδειξη για την τυρόπιτα που πήρε ο αλλοδαπος ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ κορόιδα να σας πηδάνε , φαίνεται πως πήδα πήδα άρχισε να σας αρέσει , έτσι εξηγούνται και τα ποσοστά των ευρωεκλογών.

Comments are closed.