Μουσουλμάνος δολοφονεί ΕΓΚΥΟ ιερόδουλη επειδή έκανε πιάτσα κοντά σε τζαμί! (φωτο)

Κοινοποίηση:
porneia

Ένοχος για τη δολοφονία της ιερόδουλης από τη Ρουμανία κρίθηκε από δικαστήριο του Έσεξ ο 21χρονος Μουσουλμάνος Φαρούκ Σαχ, στον οποίο επιβλήθηκε κάθειρξη 29 ετών.

Η Μαριάνα Πόπα, όταν δολοφονήθηκε με μαχαίρι, διένυε την έκτη εβδομάδα της κύησής της. Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα κίνητρα του δράστη ήταν θρησκευτικά. Φέρεται να δολοφόνησε το θύμα του στο στήθος επειδή έψαχνε για πελάτες σε δρόμο κοντά σε τζαμί.

Η 24χρονη Πόπα είχε μεταναστεύσει από τη Ρουμανία στη Μεγάλη Βρετανία μόλις τρεις εβδομάδες πριν από τη δολοφονία της, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την οικογένειά της και να τα στείλει στην πατρίδα.

Ο δράστης αφού τη δολοφόνησε στις 28 Οκτωβρίου, σηκώθηκε και έφυγε ατάραχος με το ποδήλατό του. Η απόφαση καταδίκης του ελήφθη την Παρασκευή, 27 Ιούνιου.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το περιστατικό.

dolofonos-muslim

ierodouli-muslim

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΤΖΑΜΙ ΤΟΥΣ!!
    ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ , ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ…

Comments are closed.