«Πόλεμος» ξέσπασε στην Κύπρο μεταξύ της Ειρήνης Χαραλαμπίδου, βουλευτή ΑΚΕΛ και Τάκη Χατζιγεωργίου, ευρωβουλευτή του ίδιου κόμματος με τον γνωστό επιχειρηματία Χριστόφορο Τορναρίτη.
Αφορμή στάθηκε, όπως διαβάζουμε στο socialista.com.cy, η κίνηση του επιχειρηματία, να βάλει μια τεραστίων διαστάσεων ελληνική σημαία, έξω από το εστιατόριο – bar το οποίο διατηρεί στη Λευκωσία.
Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, σχολίασε αρνητικά την κίνηση του επιχειρηματία, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Τελικά είμαστε ένας λαός που χάνει το μέτρο; Με τον ίδιο τρόπο χάσαμε το μέτρο στην αφήγηση της ιστορίας μας, στην αξιολόγηση πολιτικών δεδομένων και συγκυριών, στην προβολή της ελληνικότητας μας, και σε γενικές γραμμές επαληθεύουμε το: «Οι γενναίοι πεθαίνουν για τους έξυπνους», αυτούς που ξέρουν να εμπορεύονται πατρίδες, συνθήματα και σύμβολα».
Ο επιχειρηματίας, από την πλευρά του, απάντησε έξαλλος μέσω του facebook:
«Σας έφταιξε η σημαία και η συζήτηση που είχαμε στο αεροπλάνο αρρωστημένα κουμούνια που ριμάξατε την Κύπρο για πέντε χρόνια…».
Δείτε τις αναρτήσεις στο facebook:
ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ, ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΈΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡ- ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΣΥΓΚΙΝΉΘΗΚΑ (ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ).
ΠΑΡ’ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΌΦΙΛΟΣ ΚΡΈΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ) ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΆΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΈΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΌ ΤΟ 2500 πχ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 5%, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ Ο ΘΟΥΚΥΔΊΔΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΎΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΌΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗΔΙΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
ΟΣΟ ΔΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΙΜΌΝΤΟΥΣΑΝ;; ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΆΠΕΖΕΣ ΛΕΝΕ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΟΛΑ) ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΙΜΌΝΤΟΥΣΑΝ;; ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ 74, Ε! ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ, ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2500 πχ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΡΑΠΤΟ
Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΉΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΆΡΑ ΜΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ (ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΊΣΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΡΗΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΌΜΜΑ ‘Η ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΊΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ!!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ = ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ + σύγχρονος γενιτσαρος
Και ποιοι είναι αυτοί που θα πουν ποιος θα αναρτά την σημαία και πότε; Οι ανθέλληνες προσπαθούν να το παίζουν προοδευτικοί και άνθρωποι του μέτρου , αλλά τελικά μόνο ανθελληνισμός τους βγαίνει.
ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ. ΓΙΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ = ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΑΣ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣ ΚΑΘΕΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑΝ
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
Α ρε Ελλαδίτσα πού κατάντησες, να σε σχολιάζει το κάθε λαθραίο αλλοδαπό φαράσι.
Σκούπα και φαράσι και στα σκουπίδια όλοι σας ρεεεε!
Τι λες ρε μογγολε?Τραβα να ζησεις στους φιλους σου τους ισλαμιστες να δεις την γλυκα…Βγαινει το καθε σουργελο και γραφει την μ…κια του.