Αναμφισβήτητα το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα Βραζιλίας-Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο αιφνιδίασε φιλάθλους και μη σε όλο τον κόσμο.
Η απογοήτευση των Βραζιλιάνων και όσων είχαν προβλέψει ήδη πριν από την έναρξη των αγώνων την «εύκολη» πρόσβαση της ομάδας της Βραζιλίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λόγω και του μεγάλου πλεονεκτήματος έδρας, είναι πολύ μεγάλη.
Το ύψος των στοιχημάτων για τον συγκεκριμένο αγώνα μεταφράζεται σε αστρονομικά ποσά που παίχτηκαν παγκόσμια και πρέπει να έκαναν μερικούς παίκτες στοιχήματος πλούσιους, άλλους περισσότερους φτωχούς και σίγουρα έκαναν τις στοιχηματικές εταιρείες κατά πολύ πλουσιότερες.
Για μια ακόμη φορά, κόντρα σε εταιρείες-κολοσσούς προβλέψεων των αποδόσεων των αγώνων, στην Ελλάδα, στο MAKELEIO.gr, υπήρχε η ανατρεπτική πρόβλεψη Χ2από τον Καθηγητή Ε. Πανά που για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται για τις πετυχημένες προβλέψεις του.
Όσοι διάβασαν πριν τον αγώνα την πρότασή του και εμπιστεύτηκαν την πρόβλεψή του για το συγκεκριμένο αγώνα ΠΗΓΑΝ ΤΑΜΕΙΟ!!!
Τελικά, πρέπει να αποδεχτούμε ότι η επιστημονική στατιστική ανάλυση δεδομένων, κόντρα στις επιθυμίες ή στο συναίσθημα, είναι η μόνη πετυχημένη συνταγή για σωστές προβλέψεις.
Συγχαρητήρια σε όσους τόλμησαν να ακολουθήσουν τις προβλέψεις του MAKELEIO.gr και κέρδισαν.