ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ »ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» »Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΣΕΒΕΙΑ»

    Κοινοποίηση:
    mitropolitis pireos

    Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου στον Αντ1 και το ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ελλάδα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Λέει ο Σεραφείμ : «Η Ελληνική Παιδοψυχιατρική Εταιρεία προβάλλει αντιρρήσεις για την αλλαγή φύλου στα 15». Ομως ο Σεραφείμ γνωρίζει ότι αυτή η Εταιρεία προμηθεύει αδιακρίτως ψυχοφάρμακα σε παιδιά ηλικίας 15, 16, 17 ετών, χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για τις παρενέργειες που δημιουργούνται απ’τα φάρμακα αυτά και το κυριότερο, κανείς ψυχίατρος-δολοφόνος δεν παραδέχεται κατόπιν ότι υπάρχουν παρενέργειες και ως εκ τούτου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν πάθει μόνιμες βλάβες από τη χρήση αυτών των φαρμάκων. Μακριά από ψυχίατρους όλοι ! Δεν χρειάζεται να μας πει την άποψή της η Ελληνική Παιδοψυχιατρική Εταιρεία για την αλλαγή φύλου, εμείς ξέρουμε ότι είναι ότι πιο ανώμαλο έχουμε ακούσει και δεν χρειαζόμαστε την άποψη κανενός δολοφόνου !

    2. Αυτό το πράμα που έχουμε για πρωθυπουργό, έχει 2 γιούς, αν δεν κάνω λάθος … κοντός ψαλμός αλληλούϊα …κύριε Τσίπρα, φαντάζεστε να κάνουν αλλαγή φύλου στα 15 τα αγοράκια σας ? Αυτή την ευχή σας δίνω, σαν σωστή ελληνίδα πολίτης ! Με τις υγείες σας !

    3. Αφού τους ήθελε όλους από πίσω του

    4. ΑΣΕ ,ΣΕΡΑΦΕΙΜ,ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ.Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ,ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΓΡΟΥΣ ΗΓΟΡΑΖΑΤΕ.ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ,ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ=ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

    5. Η δύναμη της Εκκλησίας είναι ο λαός.Αν ζούσε ο Χριστόδουλος θα είχε κατεβάσει απόψε τους πιστούς στο Σύνταγμα.Η Εκκλησία κάθεται και παρακολουθεί αμέτοχη τα αίσχη του Σύριζα φοβούμενη ότι αν επέμβει θα την κατηγορήσουν ότι ανακατεύεται στην πολιτική.Ναι αλλά έτσι ο Σύριζα κάνει ότι θέλει.Αλλά τι περιμένεις από τον ανεκδιήγητο Ιερώνυμο που σε τέτοιες δύσκολες ώρες κοιμάται όρθιος.΄Η μήπως είναι και αυτός στο κόλπο με τους Συριζαίους για να ισοπεδοώσουν την Ελληνική κοινωνία?

      1. Ρε φίλε, ο Χριστόδουλος ήταν πίσωγλεντης, αυτό το ήξεραν και οι πέτρες, αυτόν θα βάλεις μπροστά, σαν σημαία;

        1. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΑΙΤΩ ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΤΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.
          ΑΛΛΙΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΛΥΤΟ.
          ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΕΙ ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΕΙΑ……

          1. Από το πιστοποιητικό θανάτου

            1. Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥΟΥΟΥ.ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ.
              ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑΑΑΑ.
              ΚΑΤΕΒΑΣΕ 1.500.000 ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕ.ΟΛΟΙ ΚΛΩΘΑΝΕ ΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΗΛΟΚΟΜΕΝΟ.
              ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΙΚΑ.
              ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΟΣΩΠΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΝΑΓΑΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ.
              ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΗΛΟΚΟΜΕΝΟ…..

          2. Τι αποδείξεις ρε φίλε εδώ τον είχε πηδηξει η μισή Αθήνα, δηλαδή είναι σαν αυτό που λέει… Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, και εσύ λες παπούτσι,

    6. Οχι μονο οι συριζανελ, αλλα και η νεα δημοκρατια, το πασοκ, το ποταμι, το κκε (καλα αυτοι ειναι και δηλωμενοι), ολοι τους αθεοι και πιονια της νεας ταξης που προωθει την αθεια, την αφυλια, την καταργηση των εθνων και την ισοπεδωση διαχρονικων αξιων και των κανονων ηθικης..

    7. ΟΧΙ ΧΑΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
      ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ–ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΟΛΑΤΡΕΙΑ….ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.
      ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    8. ΠΑΙΔΕΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ!! Α ΣΤΕΡΙΤΚΟ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΔΛΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΙΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ

    9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
      ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ = ΕΞΟΒΕΛΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

      1. Χα χα χα χα χα χα, πρώτα τον αφοριζουμε κατόπιντον τον ματιαζουμε , σφάζουμε ένα κόκορα και χυνουμε το αίμα σε μια γλάστρα με βασιλικό, μετά ψάχνουμε να βρούμε μια παρθένα (λίγο δύσκολο τη σήμερον ημέρα) να ψαλει την υπερμαχο, μετά ξεπαρθενιαζουμε την παρθένα για να δέσει ο αφορισμός.

    Comments are closed.