Γιατί άραγε πυκνώνουν οι πολιτικές παρεμβάσεις του Μπάρακ Ομπάμα;

Κοινοποίηση:
ομπαμα

Ένα από τα πλέον δυνατά χαρτιά της Νέας Τάξης στις ΗΠΑ.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα πρόκειται να κάνει μια πολιτική επιστροφή αρχής γενομένης με την εκστρατεία του Ralph Northam, υποψήφιου κυβερνήτη στη Βιρτζίνια.

«Ο πρώην Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι» θέλω να σας πω πόσο σημαντική είναι για μένα η Βιρτζίνια, σημαίνει για μένα ο κόσμος, σημαίνει η κληρονομιά μας, για μένα και τη Μισέλ, θα κάνω ό, τι μπορώ για να έρθω στη Βιρτζίνια να καλέσετε για σας «, δήλωσε ο Northam στο ακροατήριο.

Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές, ο Ομπάμα εγκατέλειψε την «πολιτική του εξορία», επειδή οι Δημοκρατικοί πρέπει να κερδίσουν τη Βιρτζίνια, και για να το κατορθώσουν αυτό, οι ψήφοι των οπαδών του Ομπάμα, ιδιαίτερα οι μαύροι , σίγουρα θα είναι χρήσιμοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: