Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει από το απόγευμα της Κυριακής (13-07-2014) ένα από τα πιο καλά παιδιά της Ηλειακής διαιτησίας, που εδώ κι ενάμιση χρόνο ανήκει στο ΣΔΠ Ζακύνθου.
Πρόκειται για τον Άγγελο Αδαμόπουλο, καθώς στον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου Καβασίλων έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με την εκλεκτή της καρδιάς του Κωνσταντίνα. Κουμπάροι του ζευγαριού οι ποδοσφαιριστές Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος (που είναι και αδερφός του Άγγελου) και Παναγιώτης Λαδάς.
Την ομορφότερη στιγμή των παιδιών τίμησε με την παρουσία της σύσσωμη η Ηλειακή και Ζακυνθινή διαιτησία, καθώς φυσικά οι φίλοι και οι συγγενείς τους.
Η έλευση της νύφης,σύμφωνα με το olympiasports.gr, στον ιερό Ναό με άμαξα προσέδωσε στοιχεία… παραμυθιού, ενώ αρκετές ήταν οι εκπλήξεις που περίμεναν τους καλεσμένους και στην δεξίωση που ακολούθησε.
Να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά και ο ένας να σέβεται τον άλλον.
τετοια ψωνια ειναι εκει κατω…και κανουν και χειροτερα.αλλα το λαμε πουκαμισο…!