Κι όμως το ΤΟΥΝΕΛ της ΧΑΜΑΣ ξεκινά μέσα από το Μπάνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
φφ

Όταν η Χαμάς άρχισε να ρίχνει ρουκέτες σε κατοικημένες περιοχές του Ισραήλ, το “αντίδοτο” βρέθηκε με την ανάπτυξη του συστήματος Iron Dome.
Η νέα απειλή όμως αν και μοιάζει “πρωτόγονη” είναι πολύ δυσκολότερο να αντιμετωπιστεί από τους ισραηλινούς που μετράνε για πρώτη φορά τόσες απώλειες στρατιωτών τους. Τα τούνελ της Χαμάς είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστούν και να καταστραφούν.

Οι ισραηλινοί λένε ότι τουλάχιστον 4000 Παλαιστίνιοι δουλεύουν στις κατασκευές αυτών των τούνελ και υποστηρίζουν ότι κάποιοι λίγοι έχουν πλουτίσει απ΄ αυτές τις κατασκευές.

Το δίκτυο είναι ατελείωτο και εντοπίσιμο εξαιρετικά δύσκολα. Και πως να μην είναι έτσι ,όταν ένα τούνελ μπορεί να ξεκινά απ΄ οπουδήποτε. Ακόμη και από το μπάνιο ενός σπιτιού, κάτω από το νιπτήρα!
Δείτε στο βίντεο των ισραηλινών που ανακάλυψαν την είσοδο!


onalert.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: