Η είδηση ότι συγγενής πολιτικού αρχηγού της αντιπολίτευσης συνελήφθη κατά την είσοδό του στη Βουλή, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις κάνει το γύρο του διαδικτύου από το βράδυ της Πέμπτης.
Πληροφορίες του TRIBUNE αναφέρουν πως πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο – συνεπώνυμο – του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ακάλυπτες επιταγές.
Η σύλληψη έγινε την ώρα που ο συγγενής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχείρησε να εισέλθει στη Βουλή, έχοντας διασφαλίσει «άδεια εισόδου» από βουλευτή της Κεντρικής Μακεδονίας.
Κοινοβουλευτικές πηγές ωστόσο υπενθυμίζουν πως χθες την ώρα εκείνη βρισκόταν στη Βουλή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μιλούσε στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, αφήνοντας να εννοηθεί πως η άδεια εισόδου από άλλο βουλευτή θα μπορούσε απλά να είναι «ξεκάρφωμα».
Η εξακρίβωση έγινε το μεσημέρι από το σύστημα Πανελλαδικού Δικτύου Πληροφορικής «police on line» που εγκαταστάθηκε στη Βουλή επί προεδρίας Βούτση.
Μετά τη διαπίστωση ενημερώθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, προσήλθε στη Βουλή περιπολικό και τον προσήγαγε στο Α.Τ. Συντάγματος.
Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα είχε «συλλάβει» ένα πρόσωπο με καταδίκες που πήγαινε στα γραφεία της ΝΔ να συναντήσει βουλευτή Δωδεκανήσου και ένα δεύτερο πρόσωπο που είχε άδεια εισόδου από το ΠΑΣΟΚ.
Βρωμια,δυσωδια,μιζες,ψευτια,απατεωνες,ανθελληνισμος,δοσιλογια,προδοσια,κλπ βρισκεται ολοι οι πολιτικοι ολων των αποχρωσεν στην Ελλαδα.
Ελληνα εισδαι καλος μονο για να τους ψηφιζεις και να σε πιανουν κοροιδο τα πολιτκα ανθρωπαρια.
Πληρωνε τα γουστα τους με την ανεχεια που σου χουν φερει αυτοι και μην τους παιρνεις στο κυνηγι.
Ξυπνα ραγια και γινε Ελληνας παλι και ελευθερωσε την χωρα σου απο τα πολιτικα λαμογια.
Συνηθισμένα τα καθίκια από την ανομία. Θυμάστε τον ξάδελφο του Κώστα Καραμανλή τον άλλο γόη τον Λιάπη? που τον έπιασε η τροχαία με πλαστές πινακίδες? Τι του έκαναν? Του έκλασαν τα αρχίδια. Έφυγε στο εξωτερικό να κάνει εκεί Πάσχα εις υγείαν των κορόιδων.