Τουλάχιστον ως εξαιρετικά περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί η ανάρτηση που έκανε στο Twitter το Foreign Office και σύμφωνα με την οποία, το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας κάλεσε για “εξηγήσεις” τον Πρεσβευτή της Ρωσίας στη Βρετανία, Αλεξάντερ Γιακοβένκο.
Ο Γιακοβένκο εκλήθη προκειμένου “να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τις πληροφορίες περί μιας ρωσικής στρατιωτικής εισβολής στην Ουκρανία και τη συνεχιζόμενη προώθηση [στρατιωτικού] εξοπλισμού στα σύνορα των δύο χωρών”, ανέφερε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών στη συγκεκριμένη ανάρτηση.
Ταγμα δολοφονων ευρωπεων και ουκρανων , λιανιστηκε ολοσχερως μεχρις ενος απο Ρωσους Εθνικιστες λιγο εξω απο το Λουγκανσκ στην επαρχια του κρατους του Ντονετσκ. Επισης τελευταια ειδηση , κατεληφθησαν αλλα 2 χωρια κομβικης σημασιας απο τους Ρωσους εθνικιστες και Σερβους τσετνικ , μεγαλες απωλειες για τους φονιαδες ευρωπαιστες. Αντιθετως στα τυφλα οι ευρωπεοι βομβαρδιζουν αμαχους και κοβουν ηλεκτρικο και νερο στο κρατος του Ντονετσκ. Η σωτηρια του πλανητη ειναι η πληρης δυαληση της υποτιθεμενης Ε.Ε που μεταμορφωθηκε σε αιμοσταγη δολοφονο των λαων. Οι ελπιδες των λαων της ευρωπης για μια Ε.Ε ευημεριας και αλληλεγγυης δυστυχως διαψευστηκαν. Ζητω τα εθνη και οι λαοι , ζητω η κοινοπολιτεια των Εθνων της ευρωπης , τα Εθνη και οι λαοι δυαλυουν την σιχαμενη ευρωπη των τοκογλυφων. ΖΗΤΒ ΤΑ ΕΘΝΗ.