Στην περιοχή των Λουτρών Υπάτης και ευρύτερα, τον τελευταίο καιρό έχουν σημειωθεί πολλά κρούσματα κλοπών. Ένα από αυτά είναι και η περίπτωση ενός φοιτητή που… κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του και του έκλεψαν το laptop μαζί με τον εξωτερικό σκληρό που μέσα είχε αρχεία και πτυχιακή, δουλειά πολλών μηνών. Όπως διαβάσαμε στο lamiareport, ο φοιτητής παρακαλεί τους κλέφτες να του επιστρέψουν τα αρχεία του.
Όπως γράφει, ας κρατήσουν το laptop αλλά τα αρχεία του, που σε οποιοδήποτε άλλο είναι άχρηστα για αυτό είναι ότι πολυτιμότερο έχει για να καταφέρει να ολοκληρώσει τις σπουδές του.
Ακολουθεί το μήνυμά του….
Η πανσέληνος και το φιλότιμο άγνωστε (.. γνωστέ) φίλε που το βράδυ της 11ης Αυγούστου αποφάσισες να μου στερήσεις από τον χώρο μου (στα Λουτρά Υπάτης) μόνο το laptop(acer aspire χρώματος μαύρο) και τον σκληρό δίσκο (toshiba, χρώματος ασημί) και… τίποτα άλλο, που σημαίνει ότι μπορεί να τα είχες περισσότερο ανάγκη από μένα όμως πρέπει να καταλάβεις ότι το περιεχόμενο του σκληρού είναι άχρηστο για σένα και πολύτιμο για μένα ..είναι εργασίες για την σχολή μου , η πτυχιακή μου εργασία πολλά χρήσιμα αρχεία κ άλλα προσωπικά μου στοιχεία άχρηστα για σένα.
Βάλε λίγο το φιλότιμο σου μπροστά και βρες κάποιον τρόπο να μου επιστρέψεις έστω το εξωτερικό σκληρό δίσκο η το περιεχόμενο του.
Πάρε με με απόκρυψη να μου πεις που θα τον αφήσεις. Το τηλέφωνο μου είναι: 6971873415.
Στο gOOgle market υπαρχει μια εφαρμγη απο τις πολυτιμοτερες που εχω συναντησει στο θεμα ΄΄ασφαλεια΄΄. Ονομαζεται Lookout(εχει λογοτυπο μια πρασινη ασπιδα) . Περα των πολλων που κανει αυτη η εφαρμογη, οπως το οτι λειτουργει κ σαν antivirus τσεκαροντας τα αρχεια που κατεβαζεται κανει το εξης μοναδικο , σας ζητα να ορισετε εναν κωδικο περα απο το πιν σας . Οταν καποιος σας εχει κλεψει το ταμπλετ η τηλ σας κ δεν δωσει αυτον τον κωδικο, η εφαρμογη βγαζει φωτο τον κλεφτη κ σας την στελνει σε e mail μαζι με τις γεωγραφικες συντεταγμενεσ που βρισκεται
Ο κάτοχος του Φορητού να ανακοινώσει τον κωδικό κατασκευής του Φορητού που του εκλάπη. Κάντε να γίνει άχρηστο στον κλέφτη. Στα σύνορα να ενταθεί ο έλεγχος και όποιος φέρει μαζί του Φορητό να συνοδεύεται από τιμολόγιο ή εγγύηση με τα στοιχεία του και να κρατείτε o μοναδικός κωδικός του μηχανήματος, επίσης ο κλέφτης να μην μπορέσει να τον πουλήσει ή σε περίπτωση βλάβης να μην μπορεί να τον πάει για service.
Kάνε ένα λογαρισμό Dropbox, τζάμπα είναι
Πες στη μάνα σου και στον πατέρα σου τώρα να σου γράψουν την εργασία σου.
Γιατί αυτοί ψηφίζουν αυτούς που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ και τους άλλους που θα ‘ρθουν (ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ μαζί).
Άρε παλλικάρι, άμα είναι κάνα αλβανό το κλεφτρόνι, το πιθανότητερο δηλαδή, ξέρει τι πάει να πει αρχείο και τι θα πει σπουδές; Έχετε δει ποτέ κάναν αλβανό να κάνει καμιά διάκριση σε κάτι επιστημονικό ή οτιδήποτε άλλο προς το καλό. Αφού όλα κλεφτρόνια και εγκληματίες είναι. Κουράγιο.