Η Αγγλία έσβησε την «κατάρα» και οι δημοσιογράφοι τα…έκαναν όλα λίμπα! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
agglia

Ένα αρνητικό ρεκόρ έλαβε τέλος μετά την πρόκριση των Άγγλων στα πέναλτι κόντρα στην Κολομβία με 4-3. Συγκεκριμένα, μετά από τρεις αποκλεισμούς στην διαδικασία των πέναλτι, η Αγγλία κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά από την…ρωσική ρουλέτα σε νοκ-άουτ αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Είναι χαρακτηριστικό πως τις τρεις προηγούμενες φορές που είχαν οδηγηθεί στα πέναλτι το 1990 (Γερμανία), το 1998 (Αργεντινή), και το 2006 (Πορτογαλία) οι Άγγλοι είχαν αποκλειστεί.

Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ ξεπέρασαν το εμπόδιο της Κολομβίας στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι και πλέον θα παίξουν με τη Σουηδία στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ντάιερ πανηγυρίστηκε δεόντως παντού από τους Άγγλους και από αυτό δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν οι δημοσιογράφοι της χώρας.

Δείτε βίντεο από τα γραφεία του «TalkSports» όπου άπαντες πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη πρόκριση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: