Η πρώην ρεπόρτερ του Mega, ξεκίνησε πόλεμο κατά της ελευθερίας του διαδικτύου! Ντροπή σου Μαρία Σπυράκη! Λίγη τσίπα δεν βλάπτει…ήσουν και δημοσιογράφος! Μόνο οι κολλητοί σου μπορούν να ασχολούνται με την ενημέρωση;;;

Κοινοποίηση:
maria-spyraki-1024x421

Σαφή ταυτότητα blog και υπεύθυνο διαχειριστή κάθε διαδικτυακού ημερολογίου ζητεί εδώ και τώρα από την ελληνική κυβέρνηση η πρώην δημοσιογράφος και νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη. Πιο συγκεκριμένα, το αίτημα διατυπώθηκε προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου με στόχο να ελεγχθούν τα ενημερωτικά blogs.

Παράλληλα η πρώην ρεπόρτερ του καθεστωτικού καναλιού , Μαρία Σπυράκη δεν κρύβει την άποψή της ότι «τα ελληνικά ΜΜΕ πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η νομοθεσία για την αδειοδότηση μπορεί να έχει καθυστερήσει, αλλά είναι σε σωστή κατεύθυνση, γιατί δεν μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίγει ένα κανάλι ή ακόμη περισσότερο ένα blog και να μεταδίδει ειδήσεις».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ(ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ)ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΤΣΟΝΤΟΒΙΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΤΗ: “ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ!”- ΝΑΙ, ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ-ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πρεπει να μαθει το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ Σπυρακη οτι ακομη και να γινει αυτο επι Νεας Δικτατοριας , θα ρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα το ΑΚΥΡΩΣΕΙ. Και τα Blogs kai τα ενημερωτικα site να ΑΡΝΗΘΟΥΝ να δωσουν τους υπευθυνους.

  2. ΑΝΤΕ ΒΡΩΜΑ,ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ.

Comments are closed.