Λίγα μόλις 24ωρα μετά το μπλακ άουτ στην Αττική, το νησί της Ύδρας βιώνει από τα ξημερώματα συνθήκες… Κατοχής.
Από τις τρεις το ξημέρωμα η Ύδρα δεν έχει ρεύμα και νερό με τα golden boys της ΔΕΗ, του ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ να προσθέτουν ακόμα ένα παράσημο στην… άκρως προβληματική επίδοσή τους φέτος το καλοκαίρι.
Λίγα 24ωρα μετά το μπλακ άουτ της Αττικής, κατέστρεψαν και την Ύδρα που «βουλιάζει» από τουρίστες αυτή την περίοδο. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε από το νησί, ειδικά σήμερα Κυριακή 26 Αυγούστου πολλοί έχουν προτιμήσει το νησί για μια μονοήμερη απόδραση από το Λεκανοπέδιο. Τους βγήκε ξινή αφού τα golden boys των παραπάνω φορέων με τον παχυλό μισθό που υπερβαίνει τα 7.000 το μήνα είναι ανίκανοι να διαχειριστούν τα αυτονόητα.
Αυτά τα golden boys έχουν ονοματεπώνυμο και στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχουμε αποδείξει πάμπολλες φορές ότι δεν θα σας κρύβουμε τίποτα. Δεν θα αφήνουμε κανένα υπονοούμενο διότι το δίκαιο δεν έχει αντίπαλο. Μιλάμε για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, Μανόλη Παναγιωτάκη, τον τον Διευθύνονται Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ, Μανούσο Μανουσάκη και τον Διευθύνονται Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ, Νίκο Χατζηαργυρίου.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με το πότε θα αποκατασταθεί μία ακόμα βλάβη με τους κατοίκους της Ύδρας να είναι έξαλλοι. Όπως ακριβώς και στο μπλακ άουτ στην Αττική που επί ώρες η πρωτεύουσα ήταν ένα απέραντο φρενοκομείο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η βλάβη φαίνεται να οφείλεται στο δίκτυο διανομής και όχι στη διασύνδεση της Ύδρας. Ήδη τεχνικοί εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος, ωστόσο το έργο τους δυσχεραίνεται από το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται οχήματα πάνω στο νησί.
Τα χάλια στην ηλεκτροδότηση της χώρας δεν περιορίζονται στα μπλακ άουτ της Ύδρας και της Αττικής. Αντίστοιχα εκτεταμένα προβλήματα με διακοπές φέτος το καλοκαίρι υπήρξαν και σε άλλα νησιά και κυρίως στη Μύκονο.