Βρετανική αθλιότητα στην Δοϊράνη – Ανακάλυψαν «μακεδόνες» νεκρούς σε μνημείο!

Κοινοποίηση:
doirani

Οι γνωστοί Βρετανοί. Γνωστοί ιστορικά για την εμμονή τους να εκφράζουν και να υποστηριζουν θέσεις ανθελληνικές. Τελευταίο δείγμα της εμμονής τους όσα έγιναν… την Κυριακή στο μνημείο της Δοϊράνης ,όταν η βρετανική αντιπροσωπεία αποκάλυψε στην μνήμη των Βρετανών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο του 1915-18 δύο στήλες στα αγγλικά και στα ελληνικά. Σ΄ αυτές γινόταν αναφορά σε “μακεδόνες εργάτες”, σύμφωνα με το onalert !

Οι Έλληνες στρατιωτικοί που βρίσκονταν στην τελετή αποχώρησαν άμεσα από το χώρο. Και οι Βρετανοί αφού είχαν κάνει αυτο που ήθελαν, ζήτησαν συγνώμη και υποσχέθηκαν ότι θα διορθώσουν το … “λάθος”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δίνετε σημασία στους Βρετανούς? Μια ζωή πουσταράδες και κλέφτες. Τι μπέσα μπορεί να έχει κάποιος που την έχει κάνει σφυρίχτρα?

Comments are closed.