Aπίστευτες σκηνές έζησαν δεκάδες Λαρισαίοι σήμερα το μεσημέρι σε έναν από τους πιο εμπορικούς πεζόδρομους της πόλης, στην Κούμα.
‘Ενας Λαρισαίος έμπορος κυνήγησε με καραμπίνα δικαστικό επιμελητή και αστυνομικό μόλις πήγαν να του επιδώσουν «μπιλιετάκι» για το ακίνητό του.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως περιπολικό και ο εξαγριωμένος έμπορος προσπάθησε να διώξει τους αστυνομικούς με την καραμπίνα του.
Περίοικοι και περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους τις εικόνες που έβλεπαν.
Σύμφωνα με το larissanet.gr λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη ο έμπορος και δύο συγγενικά του πρόσωπα.
Μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τους σκότωσε? Για μένα είναι πολύ ανίκανος. Ποιός είσαι εσύ ρε καραγκιόζη δικαστικέ επιμελητή που θα μου καταστρέψεις εμένα την οικογένεια μου και το σπίτι μου για κάποια σκατοευρώ?
Εύχομαι όσο τίποτε να πεθάνουν το συντομότερο αυτοί που κάνουν τέτοιες πράξεις και τα παιδιά τους να υποφέρουν από καρκίνο. Αναφέρομαι σε όλους τους δικαστικούς και παραδικαστικούς αυτής της άκρως ηλίθιας κοινωνίας που ζούμε οι οποίοι δεν έχουν ΚΑΡΔΙΑ.
και αν έχετε τα balls δημοσιεύστε το αυτό παρακαλώ.
Oμοιως και στη Σκοπελο
To σωστο link : http://skopelos-news.blogspot.gr/2014/10/blog-post_2.html
Ετοιμαστείτε μάγκες. Ετοιμάστε καραμπίνες, ψαροτούφεκα, ότι έχετε και βαρέστε στο ψαχνό όποιον πάει να σας πάρει την περιουσία σας.
Για να λαδωσω και εγω το δικαννο γιατι ερχεται και η σειρα μου
ΦΤΙΑΞΤΑΙ ΧΑΡΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΗ ΚΑΙ ΡΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΕΓΛΑ.
Ποτέ μην ανεμίζεις όπλο άν δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις.
Τώρα και το οικοδόμημα θα χάσει και θα του βάλουν και την καραμπίνα «στη θήκη του».
Μπράβο του!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.
Τώρα ΚΑΙ οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ το ίδιο!!!
Εκανε κατι κακο με τα λαμογια του κερατα;;;
Πολυ καλα ξηγηθηκε και αυτο πρεπει να κανουν οι περισσοτεροι απο δω και περα , ασχετα αν την πληρωσουν αυτοι που γυρνουν τα σπιτια
άρχισαν τα όργανα;;;;;