ΕΠΤΑ ζευγάρια ΡΟΜΑ στο ΒΟΛΟ, εισέπραξαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ οικογενειακά επιδόματα ύψους 211.000 ευρώ!!!

Κοινοποίηση:
roma2

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δεκατεσσάρων (14) ημεδαπών ΡΟΜΑ, (7) ανδρών και (7) γυναικών, ηλικίας από 32 έως 61 ετών, για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της απάτης και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι τα παραπάνω άτομα (ζευγάρια), από το έτος 1986 έως και σήμερα, δήλωναν στις αρμόδιες Αρχές μεγαλύτερο αριθμό τέκνων, από όσα είχαν στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να εισπράττουν παράνομα οικογενειακά επιδόματα.

Το συνολικό χρηματικό ποσό που εισέπραξαν παράνομα μέχρι σήμερα ανέρχεται στα (211.232,34) ευρώ, όπως διαβάζουμε στο magnesianews.gr

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τυχόν άλλων δραστών για παρόμοια αδικήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σιγουρα τα ρομα για να μην ειμαστε και ρατσιστες ειναι εντιμα το λαθος ηταν του κρατους και σιγουρα ολα τα παιδια ηταν κοριτσια βλεπω να κανει το αντισκηνο κατασχεση ο μεσσηνιος ο αλλοιθωρος πρωθυπουργος

  2. ναι μολις καταλαβαν οι γυφτοι το λαθος που εγινε και σκοτωθηκαν για το ποιος θα επιστρεψει πισω τα ΟΛΑ λεφτα που πηρε!!!χαχαχαχα!αυτοι θα τα εχουνε χεση κι ολας!τι αλλο να σχολιασω;

Comments are closed.