Απίστευτες ήταν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν πριν λίγο στο κέντρο της Ρόδου και συγκεκριμένα από το πανεπιστήμιο έως και την Παπάγου.
Ένα λεωφορείο του ΡΟΔΑ έπαθε βλάβη πιθανών στο κάρτερ και πλημμύρισε την άσφαλτο με λάδια.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κάνουν πατινάζ τα δίκυκλα πέφτουν το ένα πίσω από το άλλο.
Σε πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας φαίνεται ότι βρίσκονται οι υπηρεσίες της τροχαίας Ρόδου αφού εντός δέκα λεπτών έστρωσαν μια απόσταση 500 μέτρων με ροκανίδια. Ταυτόχρονα έλεγξαν και την κυκλοφορίακο κομφούζιο που δημιουργήθηκε για μισή ώρα περίπου.
Να σημειωθεί ότι από τις αλλεπάλληλες πτώσεις των δίκυκλων ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί μάτι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Συνιστάται μεγάλη προσοχή στους οδηγούς που κατευθύνονται προς το κέντρο και ιδιαιτέρα από τα Πλατανάκια εως την Παπάγου.
Σύμφωνα με το verena.gr αυτή τη στιγμή διενεργείται προανάκριση από το τμήμα τροχαίας για το συμβάν.