Δεκάδες χιλιάδες Εβραίοι προσκυνητές συμμετείχαν στην παραδοσιακή ιερατική τελετή στο «Τείχος των Δακρύων».
Οι πιστοί της εβραϊκής θρησκείας συγκεντρώθηκαν στο αρχαίο τείχος του δεύτερου ναού των Εβραίων στην Ιερουσαλήμ που έχει ηλικία περίπου 2000 ετών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισραηλινής τηλεόρασης «7» που μεταφράζει το echedoros-a.gr, περίπου 80 χιλιάδες Εβραίοι άνδρες (οι γυναίκες δεν επιτρέπονται) συμμετείχαν με την παρουσία τους στην ιερατική ευλογία και στην προσευχή καθοδηγούσαν εκατοντάδες ιερείς που διάβασαν αποσπάσματα από την Τορά.
Η ετήσια θρησκευτική εκδήλωση, που καθιερώθηκε πριν από περίπου 40 χρόνια, αποτελεί μια ιερή στιγμή για τους Εβραίους , οι οποίοι συρρέουν εκτός από το εσωτερικό και από όλον τον κόσμο.
Την εκδήλωση διαφύλασσαν δυνάμεις του ισραηλινού στρατού και της κρατικής ασφάλειας.
Ο Ραβίνος Ραμπίνοβιτς, δήλωσε σήμερα το πρωί, ότι το Δυτικό Τείχος της Ιερουσαλήμ υπενθυμίζει στους Εβραίους την αίγλη του παρελθόντος, παρέχοντας δύναμη στους σύγχρονους, καθώς απεικονίζει τη δύναμη του λαού του Ισραήλ στους αιώνες.
Αυτη την ειδηση να δουν ολοι οι χαχολοι και οι ψεκασμενοι που πιστευουν
στις Εβραιο-μαλακιες.
Αν υπηρχε Χαμας θα εριχνε τωρα μια βομβα εκει μεσα και θα καθαριζε καμμια 60,000α απο αυτα τα καθαρματα.
Την επομενη φορα που θα σας πουν για χαμας, αλ-καιντα, ISIS, και λοιπες μαλακιες να ξερεται τι γινεται…