Το ΑΓΡΙΟ έγκλημα που έχει σοκάρει όλη τη Νάξο- 59χρονη γυναίκα βρέθηκε Δεμένη και Νεκρή!- Όλες οι εξελίξεις…

Κοινοποίηση:
666666

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 59χρονης, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Γαλανάδο Άνδρου με δεμένα τα χέρια της ενώ στο λαιμό της υπήρχε τυλιγμένο ύφασμα.

Την γυναίκα αναζητούσε για μέρες ο γιος της, ο οποίος επικοινώνησε με την αστυνομία. Στη συνέχεια, στο σπίτι της άτυχης γυναίκας που δεν βρίσκεται μέσα στον οικισμό επισκέφθηκε ένα φιλικό πρόσωπο, το οποίο κατάφερε να μπει μέσα και να βρει την 59χρονη νεκρή.

Η γυναίκα βρέθηκε με δεμένα χέρια κι ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία παραλαβής της σορού από ιατροδικαστή, έτσι ώστε να εξεταστεί και να διαπιστωθεί από τι επήλθε ο θάνατος της 59χρονης.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Νάξου από ένα τραγικό γεγονός ανθρωποκτονίας μίας γυναίκας στηνπεριοχή του Γαλανάδου Νάξου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία της Νάξου, μετά από ενημέρωση που είχε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ερεύνησε το σπίτι της 59χρονης από τη Νάξο.

Το τραγικό θέαμα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Νάξου ήταν την 59χρονη νεκρή να έχει δεμένα τα χέρια και στο λαιμό της τυλιγμένο ύφασμα, με το οποίο προκλήθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, σύμφωνα με το naxos-news.gr,τις οποίες συνδράμει η υποδιεύθυνση δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής & ιδιοκτησίας της διεύθυνσης ασφαλείας Αττικής, διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Νάξου, ενώ, παράλληλα, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ (ΓΥΦΤΟΥΣ -ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΛΠ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΑΣΝ ΑΡΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ?…..
    ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΤΕΙ,ΣΦΑΧΤΕΙ,ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ…ΚΛΠ.
    ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΟΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΕΙΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ,ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΛΠ.
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ.

Comments are closed.