Φθιώτιδα: «Μαϊμού» εργαστήριο με φιάλες υγραερίου εντόπισαν οι Αρχές

Κοινοποίηση:
astuynomia01_47

Στη μικρή κοινότητα Φραντζή του δήμου Λαμιέων είχε στηθεί ένα παράνομο εμφιαλωτήριο υγραερίου που εντοπίστηκε με επιχείρηση των ανδρών της Ασφάλειας Λαμίας. Από αυτό διακινούνταν στην αγορά «μαϊμού» φιάλες με τα σήματα και τα λογότυπα γνωστών εταιρειών.
Στον χώρο όπου έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί, κατασχέθηκε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με τρεις δεξαμενές και όλα τα απαραίτητα για την εμφιάλωση. Συνολικά, κατασχέθηκαν 107 φιάλες υγραερίου οι οποίες έφεραν σήματα άλλων εταιρειών. Ο 53χρονος που φέρεται ως ιδιοκτήτης του χώρου δεν εντοπίστηκε και αναζητείται για να συλληφθεί, ενώ ερευνάται αν υπήρχαν και άλλοι εργαζόμενοι.

Ένα πολύ μεγαλύτερο εργαστήριο που εμπλεκόταν παρόμοια υπόθεση είχε βρεθεί στις 2 Απριλίου στην Ανθήλη Φθιώτιδας και είχαν κατασχεθεί 17.061 πλαστές τάπες και συρρικνωτικά βαλβίδων φιαλών υγραερίου διαφόρων εταιρειών, 563 πλαστά έντυπα οδηγιών χρήσεως, επίσης διαφόρων εταιρειών, 3 φιάλες υγραερίου οι οποίες έφεραν πλαστές τάπες με λογότυπο άλλης εταιρείας, 1 φιάλη υγραερίου της εν λόγω εταιρείας με στρόφιγγα που έφερε ανάγλυφο λογότυπο άλλης εταιρείας, 3.952 φιάλες κενές περιεχομένου. Τότε, είχαν συλληφθεί πέντε Έλληνες, ένας Αλβανός και ένας Πακιστανός ηλικίας 37 ως 65 χρόνων και στην δικογραφία που είχε σχηματιστεί περιλαμβανόταν ο 70χρονος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: